Тест за наркотици? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Тест за наркотици?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5106 пъти
Здравейте!

Пише ви едно много отчаяно момиче. Аз съм на 20 г. и имам приятел от 4 години, който е на 23г. Всичко между нас е перфектно, но има един сериозен проблем, който пречи на отношенията ни и разваля и моето спокойствие в самата връка и всичко като цяло и това са наркотиците. Аз съм много ПРОТИВ тях. Проблемът е там, че всички негови прители пушат трева. Това ме притеснява адски много и винаги го питам и се караме и той все ми се кара и ми кава, че той е много над тези неща, че е мъж на 23г. и изобщо не му е до тези неща и не иска да ги прави и т. н и т. н все едно и също, НО аз не мога да му повярвам на съвсем, просто се съмнявам.

И направо не знам какво да правя. И искам да разбера дали всъщност ме лъже или не. Просто за свое успокоение искам да го знам. Та, решила съм да взема тест за наркотици и да го направи. Знам, че това никак не е хубаво, което правя, но вече не знам какво да направя. Притеснявам се, много съм отчаяна, а искам да знам дали ме лъже, защото опросто нещо вътре в мен ми подсказва, че има нещо.

Утре ще ходи за два дни на вила с 10 човека, които всички пушат трева, И мисля след като се прибере да направя теста. МОЛЯ ВИ. наистина се чувствам ужасно приеснена, не знам какво да правя, страх ме, че може да го прави и направи и го е правил зад гърба ми. И ако това е така, прост още се разделим. А това ме убива, тази мисъл ме убива. Много съм отчаяна, моля, дайте ми съвет дали има и друг начин да разбера дали ме лъже и изобщо как да постъпя и какво да правя...

Благодря на всички предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb7e4fe7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма смисъл от тест- то е очевадно че човека пуши мара. Лъже те със сигура. Забелязала съм, че тревоманите лъжат, защото хората около тях не разбират, че вреда от тревата почти няма-напротив. И тъй като са закостеняли и немогат да разберат, че е по-добре да се пуши трева, отколкото цигари, затова ги лъжат. Аз съм против цигарите и алкохола. Лично аз не пуша трева, но нямам против нея. А ти вземи погледни в интернет има инфо за тревата и виж, че няма нищо страшно. Стига да е с мярка.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dd7cde7bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, успокои се! Първо-без да се обиждаш, ще ти кажа че нямаш право да го контролираш така, момчето е възрастен човек, разбира какво прави. Дори да пуши понякога, ти сама казваш че може би го прави само като се събира с приятелите - значи не е и пристрастен. Потърси малко информация и се освободи от предрасъдъците си - тревата е много по безопасна от алкохола и цигарите, а и дори не е определяна като наркотик. Важното е, че не взимат други наркотици. Хайде, спокойно. Нищо фатално не става.
Беатрис

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 275e8661ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нека си пуши трева, тя е по- безвредна от никотина, стига да не мине на по-твърдите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 874bebf014
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Офф, аз ако имах гадже като тебе до сега да съм го зарязала. Първо - нямаш право да му налагаш чак такъв строг контрол. Ако те лъже - значи нещо в теб го отблъсква и вижда, че не може да ти сподели (не е това начина! ). А след като му предложиш тоя тест ще го отблъснеш още повече и яко ще се скарате. И аз си пуша от време на време. Ходех преди с един ТВЪРДО ПРОТИВ ВСИЧКО и на петия път, който ме пита, просто скъсахме. Щом не ти споделя, явно има защо. Ставаш досадна. По прочетеното на мене ми стана, представям си на него. Ако не се спреш и не се успокоиш малко, бъди сигурна - края ще дойде съвсем скоро. Остави го. Не повдигай темата за 1-2 месеца. И не му казвай - аз съм твърдо против. Нали знаеш- забранените неща са най-сладки. + това ако е само трева-добре. Ако вече мине на по-твърди наркотици става зле. След като 10 дена ще е на някаква вила с приятели, от които всички пушат - 100 про и той ще пуши.. но отново - НЕ Е ТОВА НАЧИНА. Трябва да го предразположиш. Да ти има доверие, да те чувства толкова близка, че да може да ти каже всичко, а явно не е така.. отпусни се малко и се опитай да го предразоположиш.

Наистина. Помисли първо. Почти съм убедена (все пак не го познавам, нито теб), че ако му кажеш за теста ще се скарате сериозно. Писва по някое време.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ff7a2361bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може и тест за Кока-кола да му измислиш! Случайно и против нея да си?

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6228d2a4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти не си добре отиди на преглед! Ще проверяваш партньора си с тест. Провери го за венерически болести може да е ходил.
Никой няма право да проверява насилнически или доброзорно човек над 18 години дали и какво е правил само полицай /при непристойно държание/. Ако е под 18 това право имат родители учители. Като не можеш да приемеш партньора си с всичките му недостатъци просто го остави и си намери такъв който отговаря на твойте изисквания. Аз също съм против трева наркотици.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 51e19188ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако си ми в къщата стегаш багажа и да те няма!!! Само това ще кажа.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb7e4fe7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ха, всички сме единодушни по тази тема за пръв път. Интересно защо не пише вече авторката?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3afc22f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ами последвай го един ден без той да те вижда и виж какво прави

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f3ce394a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако те обича истински и е истински мъж няма да те лъже но ако лъже значи е голям глупак

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker