Нямам желание за живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Нямам желание за живот
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 5655 пъти
Здравейте искам да съм мъртва вече месец и половина не се храня гади ми се от храната не пия вода пия само хапчета и алкохол нямам желание за живот всичко започна одавна преди година се разболях на психическа основа събрах се да живея с бившият ми мъж всичко тръгна добре само че от хапчетата много напълнях и бях като дрогирана през това време той си е намерил любовница тя е на 22 а аз на 34 влюбил се е в нея а мен намразил когато разбрах вече беше късно направих всичко за да ме заобича но виждах как той се стреми към нея виждах болката в очите му когато тя го заплашваше че ще скъсат виждах как бърза към нея и с каква досада и отвръштение остава при мен и така до момента когато на мен спря да ми се живее просто искам да съм мъртва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 593a2007c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само ти можеш да си помогнеш, да заживееш пак добре, пък ще срещнеш и други хора. Не се отчайвай, има смисъл да живееш, затова смело, ще преодолееш трудностите само ако имаш силно желание за живот.

Отиди на лекар ако имаш проблеми и не се предавай. Този мъж явно не си заслужава, ще срещнеш и други хора. Светът може да бъде и прекрасен, всичко е въпрос на гледна точка. Промени своята, пък понякога като губиш нещо, не знаеш какво може би ти е спестено. Щом не иска да е с теб, това не е любов.

Живей за себе си, щом си тука значи има смисъл и цел, търси я тази цел, но не се предавай. И отиди на лекар ако имаш проблеми, няма нищо лошо в това, много хора имат.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: c3331f7e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Пише ти едно 24г. момче. А, бе с 2 думи - заеби го. По думите ти отдалече си личи, че не те заслужава. Да върви на майната си. Недей да се унижаваш така. Толкова ли не се обичаш, че да позволяваш на другите да те унижават. Подходи малко по-агресивно, стига с тия слабости.

Поработи върху себе си. Човек трее да уважава себе си най-напред, да се обича. Намери си някой, който да те обича истински и когото да обичаш. 100 на 100 като четеш това, може би ше си каеж: "К'во разбира па т'ва хлапе", но те уверявам, че грешиш. Знам го от личен опит, че с вяра всичко се постига.

Е, всяко начало е трудно, но един път тръгнеш ли по течението, вече останалото е лесно. От мене да запомниш - НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ - ДЕРЗАЙ!!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f6b8ed9bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей и аз се чувствах по този начин. Бившият ми мъж също се хвана с едно момиче, а на мен просто ми каза че вече не ме обича и че ме е намразил.

Разбира се пожела да се разведем въпреки че имаме малко детенце и го обичах много. Пиех по цял ден и не се хранех с дни,не обръщах внимание на детето си и мислех само за него и за какво? Мои съвет е да се съвземеш и да му покажеш че си много силна и красива, а не една съсипана и слаба жена.

А ако пожелае да се разделите приеми го и погледни живота напред ще има и по щастливи дни и за теб,защо и не нова любов? Аз вече я намерих макар че не вярвах че някой отново може да ми върне щастието. Успех ти желая. Ж24г.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: a22dd30d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би е време да помислиш за себе си. След като виждаш, че мъжът ти не иска да е с тебе.. продължи да живееш без него. Независимо, че си на 34 /това е прекрасна възраст/ в теб има още много живот. Знаеш ли колко много пълни и щастливи жени има? Не бива килограмите да ти попречат да откриеш в себе си красива и желана жена.
За всеки влак си има пътници - облечи се добре, сложи си малко грим, излез навън и огледай света... ще откриеш много красиви неща за които си струва да живееш. Ще откриеш и човекът за теб.

Никога не е късно за една красива любов. Наближава Коледа, а тогава чудесата се случват най-много. Пожелавам ти едно красиво чудо, което да преобърне живота ти и да ти даде сили да живееш!
Д.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4a466a5d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм в същото положение. Деца имате ли?

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3d4464f0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мило момиче не се предавай, а гледай напред. Ако сама не си помогнеш никой не може. Пълнотата не е порок и болка за умиране. Живота ти е даден да го изживееш, майка ти няма да те роди втори път. Горе главата.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ad49518093
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Цялата работа е там че той не си признава за нея не иска развод по една или друга пречина продължава да живее с мен и детето издържа ни но на мен ми е забранено да ползвам нета той ме записва не мога да излизам защото аз сам курвата парцала нямам никакви права нещо като робиня съм не мога да си намеря работа а и го обичам детето го обожава на този етап няма никаква надежда даже мисля че се опитва да скъса с нея но не може тя го прави на маймуна от него исках да ми остави само нета да си пиша с разни хора ама и това ми взе.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: a3ed1547c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох мила дигай главата и напред, живей за детето си това е смисъла на живота ти. Ще дойде и деня в който пак ще намериш щастието. Живота е един Божи дар които не се подарява а се заслужава ти си го заслужила. След всяка мака идва и радоста. Остави това в ръцете на Бог той ще направи това което е добре за теб и за детето ти.

Само бъди силна и не губи вяра в себе си не преставай да се бориш бъди силна и се докажи пред мъжа ти само не се отказвай ако се бориш ще победиш желая ти успех.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f4c2bc91f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Струва ми се измислица

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker