Пристрастен към порното и секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Пристрастен към порното и секса
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 7350 пъти
Здравейте на всички!
Аз съм порноман! Не случайно определих тази история към категория Наркотици и алкохол. Да, порнографията се е превърнала за мен в наркотик. Усещам как не мога да се контролирам. Почти всеки ден посещавам порнографски сайтове и гледам голотии. За няколко години всичко започна да ми става безразлично. Спомням си как когато бях на 12 само при вида на женски гърди ми ставаше патката, а сега на 18... нищо не може да ме впечатли.

Не ме разбирайте погрешно - женските прелести още ме привличат, но я няма тръпката. Когато видя момиче или прилично изглеждаща жена, първото, което ми идва на ум, е да погледна на нея като на сексуален обект. Започна да ми писва да търся онова, което съм видял на филмите във всеки. Спомням си преди, как на всеки, застанал пред мен, гледах като на човек с душа и характер, а сега търся първо визуалните измерения на секса - всичко това против моята воля, подсъзнателно.

Обсебен съм от секса, а порното, което гледам, ми влияе негативно. Опитах се да преодолея тази пристрастеност, но не издържах повече от една седмица. Просто щях да полудея без поредната дневна доза голотии.

Компютъра не мога да изхвърля, защото го ползвам за други неща, интернета също. Дори да си изключа сам достъпа до подобни сайтове, ще знам как да си го включа пак и от това полза няма да има.

Гадже нямам, не се и предвижда да имам в скоро време поради известни причини, така че реалният секс не е решение. Сигурно ще кажете - "ми гледай си, няма проблем да си бараш и шмайзера между другото". Не - има много проблеми и аз описах горе само някои от тях.

На ден губя голяма част от времето си именно в търсене на порно изживявания в интернет. А и не си представям когато отида студент в общежитие как ще издържа без порно, след като не мога пред съквартирантите да си лъскам ей така, все едно, че ги няма...

Това си е зависимост и съм сигурен, че много от вас страдат от същото нещо, но не го осъзнават или не си признават. Дайте смислени предложения за самолечение, моля ви! Ако някой има опит, да сподели. Също, ако можете да предложите истински психологически тест за отчаяни порномани, няма да откажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: e06d7d412f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така само че съм на 19, ровя се в порно сайтовете даже в някой и регистрация имам пристрастен съм към това, по-лошо е от цигарите, минимум по 15 пъти мастурбирам на ден имам чувството, че някой ден патката ще ми остане в ръката. Как викаш не мога без дневна доза голотии, порно и лускане на пищова.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9e85f2c484
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах наистина шибан ден. Твоята история ми оправи настроението и ме развесели :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5f7cb4e69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И аз съм си така същата работа. :) Обичам красивите порно актриси.. изобщо бизнесът за възрастни ми е голямо хоби. И аз нямам приятелка до момента в, който се запознахме с лявата ми ръка и осъзнах какви чудеса прави. На ден лъскам поне по 6, 7 пъти и не ми омръзва и това си е, който иска да ме мисли за луд само, че аз се възхищавам на порно актрисите и имам много любими сред тях, които съм убеден, че и ти ги знаеш. Бих подарил букет цветя на някои от жените участвали в тези филми, защото се раздават за нас зрителите, защото това е професия и не им е лесно. Много мои приятели са ми казвали, че компютъра ми е заприличал на тираджийска кабина, защото имам повече от 1. GB снимки голи жени. Вместо да броя овце прескачащи огради, броя порно актриси преди да заспя и повярвай ми знам повече от 50 имена. Разбирам те и за това написах това.. Лечението не е сложно и става бързо, когато си намерим истински приятелки и заживеем сериозно ще гледаме с други очи на света. :) Няма да търсим любовта на живота си в някой от торентите, които аз, ти и още много други теглим всеки ден. Аз имах план да си спра интернета даже, но знам, че ако нямам интернет щях да си намеря някоя изрезка от вестник у нас и да се източа до последна капка на нея. Просто нямаше смисъл. :) Ами това е от мен успех. :))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4714fe2be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имах същия проблем. При мен, проблемът се реши със спорт. Започнах да запълвам времето, което отделях за порно със спорт. Трябва и малко повече воля!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 58095b9752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Самолечение - НЕ! Сексолог - ДА!
Успех!
wanderer

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a09274ed6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Офф.. и аз съм така. Е, не ми се случва по 15 пъти на ден, ама по 2. И е ужасно. Сега съм на 17. Правила съм само три пъти секс, тъкмо преди да навърша 17, но въобще не можах да се възбудя, а момчето си имаше опит. Сигурно е, защото открих сайтчетата с порно още на 12, ако не и по-рано. И вече всичко ми е еднакво. И от порното едвам се възбуждам. Не знам какво ще стане като стана на 30!?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3509df988a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хах ем и аз съм на 17 и не съм ебал още само на манивели карам сутрин преди даскало си удрям като се върна от даскало и преди да си легна или казано по 3-4 на ден. Удрям си манивелите без да гледам порно смисал моето решение да спеш порното е да си мислиш за някоя от твоя клас как е гола и ти духа примерно или как я ебеш, но за това ти трябва голямо въображение, но при мене помогна и вече не съм опрял толкова до порното ако щеш си мисли за някоя секси учителка пак става!!! Надявам се да съм ти от полза :) кофтито при мене обаче е че карам от 4-5 години само на манивели и като дойде време за първия ми път ще е много кофти сигурно ще се изхвърля само като ми го докосне или максимум за 5 мин :С :))) чувал съм че не е хубаво да си правиш по много манивели че после пред някоя мацка можеш да се изложиш не знам да ли е така Вие кажете....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 505149d11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте, момчета - напълно сте си нормални. Проблемът ви е, че сте страшно незадоволени - не само полово.
Съвтът ми е да почнете да спортувате активно, поне 2 часа на ден, поне тела ще изваяте. Освен това, препоръчвам ви горещо хентай анимацията. Има някаква история все пак. Опитайте и с еротична, дори порнографска литература, където въображението все пак има повечко свобода. Иначе - добре дошли в света на мъжете. Цял живот ще бъдете водени от хормоните си и няма начин- цици и задници ще са ви в главата, не е от порното, от пола ви е.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2e66291190
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Четох някъде, че в специализираните клиники по света имали много успешен метод за лечение на сексохолици.
/Сексуален манияк може да е не само човек, гледащ много порно, но и такъв, който не може да спре да изневерява, постоянно иска нови връзки и т. н/
Та, лечението се състои в това, че те карат да осъзнаеш, че реално това, което правиш лъскайки или изневерявайки - е злоупотреба, която е в ущърб на живо същество. Тоест ти използвайки някоя жена, й причиняваш по-скоро вреда и ни най-малко не я уважаваш, а употребявайки я чисто и просто се превръщаш в обикновен кокошкар, тарикат, гратсчия и тем подобни категории нещастник.
Клептоман, който го възбужда самото безвъзмездно получаване на нещичко тайно, забранено и скрито. Което НЕ Е същото с това да потъне с цялата си същност в пълното великолепие на една жена:))
Много хора, когато са осъзнали, че техните обекти са достойни мислещи и чувстващи, разболяващи се и остаряващи живи същества, пък било то и порноактрисите - започват по-рядко да гледат на тях като на чуждо влакче, на което си се возят радостно и безплатно.
С две думи - безконтролното сексуване наляво и на дясно е вид варварщина, която докато си прост дивак ти носи примитивен кеф, но поочовечиш ли се, нещата добиват други измерения.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2e66291190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9, недей да насочваш към хентай анимация!!!
Доказано е, че задълбае ли човек в тази материя - повече не може да докосне жива жена.
!!!
Това е най-пряк път към полова дисфункция (не че самото порно не е, но чак в такава степен не).

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f9f5838e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз не виждам нищо лошо в това. Даже си мисля, че дори и секс да правите, мастурбацията ни е нужна. Тъй като единия кеф няма нищо общо с другия. Но и от двата имаме нужда. Пак е въпрос на гледна точка обаче и до разбирания. Апропо, самата аз си мастурбирам честичко, извън секса :) И да ви кажа, безобразно много ми харесват също - лъскащи мъжлета :) И също като вас, редовно правя ревизия на любимите си порносайтове - именно заради това :)

До 6:
Ако си сексуална натура, и на 30 ще мастурбираш, и на 40.. също :)) Това не е до навика, нито е до възрастта. Всичко опира до нуждата на тялото. Какво си иска организма..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 572f3dffa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хубаво е, че осъзнаваш, че не е добре. Да, но къде точно в цялата работа, никъде не видях да споменаваш Бог.

Гледай само да не станеш асексувален.

Съществува голяма доза объркване относно това какво говори Библията за мастурбацията. Тъй като Библията казва много малко или почти нищо по този въпрос, много служители учат младите хора, че мастурбацията е приемлива, защото освобождава сексуалното напрежение без извършване на сексуален акт с друг човек.

Като пастор повече от две десетилетия консултирам млади мъже в тази област и съм забелязал, че тази практика причинява сериозни проблеми в ходенето им с Господа и във взаимоотношението със съпругите им.

(От особена важност е лидерите на младежко служение да съветват младите хора да не навлизат в това асексуално* поведение, защото ако то стане навик, години по-късно ще се пренесе и в брака им. ) Мастурбацията е небиблейска и вредна. Следват десет точки, които поясняват това твърдение.

I. Мастурбацията учи човек да мисли асексуално вместо хетеросексуално

1. Част от това да учиш даден човек да мастурбира е да го обучаваш да мисли асексуално, т. е. независимо и самостоятелно да задоволява сексуалните си желания, вместо да участва в здраво хетеросексуално взаимоотношение.

2. Тъжните последици от това се проявяват, след като асексуалният човек се ожени.

A. Тъй като е обучил мозъка си да реагира на собственото му премислено и преднамерено докосване, такъв човек среща големи трудности да се адаптира към “непредсказуемите” сексуални действия и реакции на брачния си партньор. Ето защо му е много трудно (ако е мъж) да получи и да задържи ерекцията си.

II. Мастурбацията включва визуализиране или зрителни представи

1. Тъй като мастурбацията включва интензивно използване на въображението по време на докосване на гениталиите, хората които я практикуват, са тренирали мозъка си да реагира сексуално на виртуален, вместо на реално съществуващ физически партньор.

2. За асексуалния партньор е много трудно да задържи ерекцията си по време на сексуален акт със съпругата си (особено, след като я познава физически).

A. За аскесуалния човек единственият начин да има добър сексуален акт с брачния си партньор е като умствено си представя, че прави секс с него/нея (докато физически прави това с него/нея) или по-лошото: да си представя, че прави секс с друг човек, докато извършва сексуален акт с брачния си партньор. Това не е нищо повече от “вагинална мастурбация” (когато става дума за мъж).

III. Механична мастурбация

1. Да учиш някого да мастурбира механично, без да си мисли за друг човек, също е асексуално действие и нарушава библейската цел на секса, която е продължение на рода и доставяне удоволствие на брачния партньор като най-висшия израз на интимност в брака.

2. Да учиш християнин да мастурбира механично, за да преодолее похотта си, е все едно да го учиш да пренебрегне кръвта на Исус и силата на кръста (1 Йоан 1:9; Римляни 6:6).

IV. Мастурбацията е форма на прелюбодейство

1. Библията много ясно учи да не таим похот към друг човек в сърцето си (което включва аспекта на мастурбацията, свързан с умствените представи или фантазирането), като ясно нарича това прелюбодейство. Прочетете Матей 5:27-28.

V. Значението на израза “една плът”

1. Битие 2:24 учи, че съпругът и съпругата имат привилегията да станат една плът.

A. “Една плът” е най-висшият израз на брака, обозначаващ сексуалния съюз, докато при спасението ние ставаме “един дух” с Господа. Следователно бракът е най-висшият символ на земята за съюза между вярващия и Христос.

B. Тъй като “една плът” говори за сексуалния акт между съпруг и съпруга, а това включва проникването на мъжкия полов орган в женските гениталии, мъжкият орган трябва да бъде насочен към най-интимната част на съпругата му, за да участва в сексуалния акт. Т. е. “една плът” означава, че съпругът трябва да има само един фокус по отношение на секса и интимността.

Следователно, при асексуалния акт на мастурбацията човек задоволява себе си във вертикална посока, без това да е насочено по подходящ начин в хоризонтална посока.

И така, понеже мастурбацията включва фантазиране за секс с друг човек освен брачния партньор (тя е нещо, което човекът извършва самостоятелно и по асексуален начин) се нарушава фокуса “една плът”, който човек е създаден да изразява. Според този фокус на секса трябва да се наслаждаваме само ако вниманието ни е насочено към брачния ни партньор и към това да му/й доставим удоволствие, и да проявим интимност. По този начин Бог балансира егоистичния индивидуалистичен аспект на секса, поставяйки условието, че ние трябва да се наслаждаваме на секса само в контекста на доставяне на удоволствие на брачния си партньор, в брачното легло.

VI. Мастурбацията накърнява властта на брачния партньор

1. В 1 Коринтяни 7:4 Библията учи следното: “Жената не владее своето тяло, а мъжът; така и мъжът не владее своето тяло, а жената. ”

A. Човек няма право сам да се облекчава сексуално, защото Бог е дал тази власт на сексуалния му партньор.

B. Една от причините Бог да даде тази власт на брачния партньор е, защото мастурбацията ограбва брака и му пречи да достигне пълния си потенциал в сексуално отношение, защото асексуалното поведение до голяма степен пропилява потенциала за сексуална изява и привличане, чрез акта на семеизхвърлянето.

VII. Мастурбацията води до дисфункционалност в следващите поколения.

1. Тъй като мастурбацията усилва както сексуалните, така и брачните проблеми, тя само може да нарани брака и по този начин да накърни способността на брачното взаимоотношение на родителите да бъде успешен пример за децата.

2. Това, което родителите правят, се възпроизвежда в бъдещите поколения, освен ако не бъде прекъснато (Изход 20:5; Галатяни 3:13).

3. Това, което сте правили с цел постигане на удоволствие (в случая се отнася за мастурбацията), ще се превърне в наследствено проклятие и ще се предаде върху децата ви, ако не се покаете от него.

VIII. Мастурбацията и демоничните същества

1. Тъй като мастурбацията причинява всички проблеми, които изброих в предходните 7 точки, демоничните същества забелязват и биват привлечени към хората, които я практикуват.

2. Ефесяни 4:27 учи, че когато извършваме грях в естествената област, това легално отваря врата за дявола в живота ни. Тоест, с който и от греховете на плътта да се борим, демоните влошават допълнително положението и в духовната област, атакувайки нашите умове и сърца (2 Коринтяни 10:3-5).

3. Това, което първоначално е било автономен акт на собствената ни воля
(мастурбацията), се превръща в неконтролируемо пристрастяване. Прочети Притчи 5:22, където пише, че ставаме роби на греха си.

4. Тъй като е била отворена врата за демоничното, мастурбацията обикновено води до други вредни грехове като порнография, сексуални разговори в интернет чатове, подкрепа на проституцията, прелюбодейство и други.

A. Сатана не е заинтересован просто да те накара да мастурбираш; крайната му цел е да разруши брака ти и бъдещите поколения, чрез предаване на сексуална дисфункционалност в брака ти или чрез изневяра.

IX. Мастурбацията пречи на несемейния човек да се подготви за брака

1. Онези, които си мислят, че бракът ще изкорени желанието им да мастурбират и похотта им, жестоко се лъжат.

2. Съветвам хората да бъдат сексуално чисти преди брака още като несемейни, защото ако не се справиш с даден проблем докато си още несемеен, той ще се влоши и увеличи, когато се ожениш. Тоест, ако един несемеен човек не може да се контролира сексуално преди да се е оженил, той няма да може да “обуздава” страстите си и след като се ожени!

X. Призвани сме да бъдем святи и неегоистични

1. Библията ни казва да бъдем святи в поведението си (1 Петрово 1:15).

A. Тъй като святостта означава да бъдем отделени за Господа във всичко, което правим, Бог очаква от нас да бъдем посветени на библейските принципи относно секса, дадени в Писанията.

2. Тъй като Исус не дойде да Му служат, а да служи (Марк 10:45), то тогава онези, които Го следват не бива да си позволяват да се пристрастят към поведение, чиито краен резултат е единствено самозадоволяване, а не взаимната полза за другия човек (например твоя брачен партньор).

*асексуален – човек, който няма сексуален интерес – бел. прев.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5f7cb4e69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не знам какво да кажа за коментар номер 10. :X Така: "сексохолици", "Сексуален манияк" смисъл да продължавам няма никакъв. Автора е нормален мъжки индивид, проявява мъжки инстинкт и харесва жени, гледа порно и не виждам варварско в това. Не искаш да гледаш толкова много голотии, защо просто не почнеш да ги гледаш по рядко не виждам причина да спреш да гледаш порно. Няма образование и възпитание за гледане на такива филми и интелигентни, прости или сложни! Нормалните мъже гледат рядко или по често значение няма. Никой не може да върви срещу природата си. Варварин е този мъж, който види красива жена пред себе си и се обърне да бяга в обратна посока. В историята на автора не виждам пристрастяване, виждам едно момче с повече свободно време, което гледа красиви мацки и е тласкан от хормона.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3e73a13778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №11, ха-ха, ти май си от "плашливичките"! Успокой се - който е склонен да се хваща на въдички, все ще си намери някаква да налапа, който ги е надживял и вече е с имунитет от такива работи - най-много да се забавлява. То е като с алкохола, хазарта, наркотиците, високите скорости и още куп други неща...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a51e4dde93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   съгласен съм с номер 12.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b3bd22a07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Охооо, благодаря за изчерпателността. Може би трябваше да спомена, че съм атеист или по-скоро вярвам в Бог, но не по начина, по който Библията ни го представя. Иначе в горе написаното има верни и логични неща според мен... Не се бях замислял.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5f7cb4e69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Знаеш ли колко ми пука какво казва Библията? Вярвай на Библията...
xaxaxa;d;d;d;d

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e06d7d412f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   9. Брато тоя хентай наистина се оказа доста добро порно. Мерси.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e06d7d412f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 1: абе ква библия кви пет лева са си отделям от няколко заплати пари викам си една компаньонка ама за цяла вечер и направо ше я сцепа от еб*не. Вече не издържам кво да се прави.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e06d7d412f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Гледайте това Public Invasion много стабилно порно.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1c93858dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Научни обяснения за порнохолизма :


http://orlin. bravehost. com/sexaddiction. html

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 47bea81da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   абе ей лъскачи ше ви паднат бе м*ма му стара :D
я се стегнете и си намерете гаджета вие мъже ли сте или ко?
поздрави
дедовия

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7f20482e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Абе ей, дедовия... Там е то, че за тва точно са лъскачи. Щото не им падат пишките. :) Пък и не виждам кво общо имат гаджетата с лъскането... При положение, че и много обвързани мъже правещи секс, обожават да лъскат. В което на свой ред пък, не виждам нищо лошо :Р :) Остави ги да си правят кефа и да си доставят наслада. А като си имат и гаджета един ден, още по-добре. Колкото по-голям кеф, толкова по-добре - казвам Аз. Пък колкото повече - толкова повече - казва Мечо Пух :)))))

Поздрави и от 12. Демек - Д.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c067caf069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   живеем в свободна страна

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ff4de77cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Въпросът не е в това, в каква страна живеем. А в собствените ни разбирания и убеждения, Номер 26. Мастурбацията като цяло не е нито каприз, нито лукс, нито нещо престъпно. Има я откакто свят светува, просто защото е нужда. Нормална, дори ежедневна нужда на организма и съзнанието. Не напразно е казано, че най-главният орган в секса, това е мозъка. Тъй като от него произлизат и мислите и действията ни. Другото което многократно е доказано, че независимо от пола на човешкия индивид, той мисли за секс многократно и ежедневно (просто при мъжете е по-често, и по-видимо). Без значение разбира се, за какъв точно вид секс иде реч. В този ред на мисли, мастурбирането също е вид секс - само, че на бърза ръка. :)

Най-големият факт за мастурбирането е, че то играе малка роля в живота ни, и значи, че не е нещо от и за което трябва да се притесняваме. Друг факт е, че еякулацията например, увеличава нивата на хормона кортизол. Той по принцип е познат като причиняващият стрес хормон, но също така спомага и за регулирането и поддържането на имунитета. Отделно от това, всеки ден все повече и повече хора се отдават на самотата. И май единствения нейн плюс е, че тя ни дава възможност да си отдъхнем от погледа на другите, през който се възприемаме – или от представата ни за това как ни възприемат другите, - и да научим повече за вътрешното си усещане и за себе си. В самотата обаче, хората чувстват ужасната липса от любов. А тази липса ги превръща в бегли, усамотени сенки на тяхното съществуване. В себични и егоцентрични личности, за които другите не съществуват. И се превръщат в самотници. Но не самотници в смисъла на уединение през даден период, а в смисъла на вътрешната празнота.

За съжаление, цялото ни общество върви към едно глобално усамотяване, и точно мастурбацията е само едно от многото явни проявления което запълва донякъде празнотата в сърцата ни...

Но ако се поразровите и попрочетете за този вид ''акт'' като цяло, ще попаднете на доста интересна информация, която е все в наш плюс - разбира се.. Било от медицинска, психологическа, или чисто човешка гледна точка.


Д..

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 053d7e6326
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Мен пьк ме е яд да льскам. Не е ли си някоя да ти духа или да и го забодеш си не е работа. Пичове имате нужда от момичета. Не е трудно, трябва да знаете как даси поискате и вместо даси биете главите да тьрсите порно ше си е***е гаджетата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker