Отива да се вижда с приятели, за да пушат трева, а аз седя сама в къщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Отива да се вижда с приятели, за да пушат трева, а аз седя сама в къщи
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 8810 пъти
Преди две години се запознах с едно момче, аз бях на 15, а той на 20, влюбих се в него и той в мен. Аз бях първата му и той на мен, всичко беше страхотно, докато не дойде момента в който, той започна да пуши трева. Аз също съм пушила, но заедно спряхме и сега той отново започна. Опитвах се да го откажа, той ме лъжеше че не пуши, а аз разбирах че пуши... Започна и с мен да се държи студено, аз се депресирах от всичките ни безнадеждни разговори.

Всеки път като се видехме аз се разплаквах по някое време, много мие тъжно, нз какво да правя. Всичко това не е нормално за него, питах го дали исак да се разделим, той отказа че твърдо не иска. Аз бях много лъчезарен човек, а сега няма усмивка няма пламък в очите няма нищо. И сами може да се сетите че две години прекарани с него ме отдалечи от всички приятели, и сега когато той отива да се вижда с приятели за да пушат трева, той отива а аз седя сама в къщи. А не иска да ме взима с него и неговите приятели. Сигурна съм че няма друга просто не знам как да му избия това от главата и всичко да се оправи. МНОГО ГО ОБИЧАМ И ЗНАМ ЧЕ БЕЗ НЕГО НЕ МОГА ДА ОЦЕЛЕЯ. Но макар да не искам имам чуството че нещо в него се е променило а нз какво, просто искам да обръща внимание на мен както преди, а не на тревата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 82f393c25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси, намери и го срещни с други, които трудно са се отървали от по-тежките наркотици. Когато му разкажат какво им се е случило ще има ефект. Знам го от други случаи.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 38a860d153
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче,
Марихуаната в случая е само повод. Човек може да пуши трева и пак да обича любимата си и тя за него да е всичко на света. Фактът, че той предпочита някакъв наркотик пред човек, в случая теб, показва, че чувствата му опират до някъде (по-скоро до никъде). Ако поне мъничко държеше на теб и те обичаше, щеше да спре да пуши. А той не го прави, следователно едва ли любовта му към теб може да се нарече любов. От край време хората пушат трева и се обичат, а други не пушат, за да продължат да се обичат.

Не знам защо иска да останете заедно, може би от прословутия мъжки страх от самота, знам ли...
Иначе от позицията на опитен пушач и впоследствие отказал тревата смятам, че тя не е никак полезна, поне не и за хора с определен тип мозъчна дейност(тоест не понася на всеки). Но едва ли това има връзка с обичта му към теб, която или отсъства, или е прекалено плитка. Но нали знаеш - жените се влюбват в лошите момчета и затова не се учудвам, че все още си с него. Трудно е човек да намери сили и да сложи край и не знам дали ти ще намериш - изборът е твой.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 3e68971fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За да се откаже от тревата, се иска воля и желание. Ако той няма желание и нужната воля нещата не стават. Може да пробваш, като му кажеш какви ще бъдат последствията ако продължи да пуши. Или пък му кажи, че ще го напуснеш, това не е най-доброто решение, но може и да се вземе в ръце.

Желая ти успех :))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f20126e8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф леле и ти не си по-различна!Какво като пуши трева,да не би да е половин човек?Аз пък мога да се оплача от жени като тебе,които откъснаха мои приятели от компанията,защото сме пушели,правели простотии и незнам си кво,той се крие от нея,а то работата е просто че иска да си го манипулира,както знае.Аз съм на 27,пуша си редовно,момичетата ако не им харесва значи прав им път,аз съм такъв какъвто съм и ако не ме харесват такъв,друга ще ме хареса,просто е.Ма си още малка,както и приятелят ти,не вярвам да се ожените,така,че консумирай докато чувставатра не са изчезнали,после ще си намериш някои по хрисим и ще си го моделираш както си искаш.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: fa3658de58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 4-ри - по-добре да не беше казвал, че си на 27 :)

Към авторката - и моят пуши трева :) Знае мнението ми за това, опитах се да го спра няколко пъти и като видях, че не става и че ме лъже, че е спрял и после се крие, спрях да разисквам темата.
Може да ти се искат много неща, но фактите са си факти и ти трябва да ги приемеш. Почни да си излизаш и ти, потърси забавление, а не стой вкъщи замислена. Млада си, всичко хубаво тепърва е пред теб.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a7dc78a1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Добре де, остави го да си пуши качака от време на време, кво се филмираш толкова много и не му натяквай, че не можеш без него и Той без теб штот тва го филмира ощие повоче!!!!!

::::::OLD`English::::::::

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6fabd4171f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Aве тва е трева е мааму да еба мноо ма изнервят тея дет не знаят кво значи думата дрога е !!!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f185a9d01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Приятелят ти взима други наркотици бтв... очеизвадно е че жули линии или взима бонбонки

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b92a964521
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 е напълно прав. Ако пуши само трева без други наркотици едва ли ще е без усмивка. ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5993735f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ние двамата си седим вкъщи и си пушим, когато ни се пуши. Стига си ревала, бъди негов приятел, не само любовница и той ще ти е верен. Кажи му, че и на теб ти се иска да пушиш и да сте заедно и така. Не го оставяй сам, за да не посегне към друго. Бъди му упора.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b2fa2148af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Тревата съсипва, от 10 дни не съм пушил и не знам какво става едвам се сдържам.. Спирането изисква голяма воля и до преди да пробвам да я спра и аз мислих като вас, че са тъпаци тия дето я мислят за наркотик и се сцепвах почти всеки ден, но като се сблъскате с това което аз се сблъсках ще се проклинате.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 46915bb50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Невероятно е как може да си пропилявате живота с подобни проблеми.. тревата те кара да вникнеш с друг поглед в живота и да се огледаш за всички детайли, а и няма как да не е щастлив употребявайки я.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d882646dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Искам да те попитам колько време отсъства когато се вижда с приятели, че и аз се съмнявам в моя приятел, защото всеки ден излиза без мен уж на кафе с приятели, всички са наркомани там... Благодаря ти

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d882646dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Искам да те попитам колько време отсъства когато се вижда с приятели, че и аз се съмнявам в моя приятел, защото всеки ден излиза без мен уж на кафе с приятели, всички са наркомани там... Благодаря ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker