Искам да пробвам гъби - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Искам да пробвам гъби
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3213 пъти
Много искам да пробвам гъби, амфети и екстази. Твърдо съм решена да го направя, но най-добрата ми приятелка ще ме намрази. Ако го направя тя няма да ми проговори. Как да я разубедя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c11b9af6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много внимавай с тези неща! От трите, които си изредила, гъбите са за предпочитане, понеже са естествен продукт. Най-добре си ги набери сама есента някъде по Рила или Пирин.

Първо се запознай с нещата. Прочети примерно тази тема: http://spodeli. net/2/story-11563. html
И умната!

Повярвай ми - ако оплетеш конците, това, че най-добрата ти приятелка ще те намрази и няма да ти проговори, ще ти е последната грижа!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 99b5dba66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето така се започва.
Когато се пристрастиш ще ти е все едно какво мислят приятелите ти. А пък и наркоманите умират рано, така че няма да ти се сърди дълго.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d8e2eaecb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И поради защо си твърдо решена да направиш тази глупост? ! Наркотиците са най-опасното от нещата, към които можеш да се пристрастиш. Или може би си мислиш, че няма да стане, или не ти пука, или ще си решиш проблемите? ! Самата ти твърда решимост е мноого обезпокоителна. Отговори си на въпроса защо точно искаш това и ще разбереш защо точно искаш да опиташ, т. е каква ти е липсата и се опитай да намериш друго решение, различно от наркотичните вещества. Защото това не е шега и със сигурност няма да можеш да се измъкнеш някой ден-а проблемът ти ще си остане нерешен... Не мисля, че можеш да разубедиш приятелката си, която явно също има твърда позиция по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3a67b674b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, 3, личи си че нямате понятие от темата. Не можеш да се пристрастиш към гъби. Усещането е толкова силно и разтърсващо, че имаш нужда от месеци, за да го осмислиш и осъзнаеш. Обикновено е като нирвана, просветление, виждаш нещата истински, по начин, който може да разбалансира хора с по-лабилна психика (т. нар. bad trip). Ако си стабилна и нямаш задни мисли, пробвай :) няма да го забравиш цял живот :) Ако се съмняваш, гледай да има някой с теб, който да 'води' преживяването. В никакъв случай не го прави в града или на парти! В гора, планина, на вила, някъде сред природата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

С клубните наркотици нещата са различни - амфетамините и екстазито действат като огромна доза кофеин - цяла нощ не ти се спи и чувстваш необяснима еуфория. Няма да ти навреди особено ако пробваш веднъж и спреш до там. Иначе можеш много да се закачиш психически, точно защото си казваш, че не е нещо сериозно, но докато си го повтаряш, става сериозно. Имам предвид средата, в която би се случило - в клуб, на парти, на купон... обикновено човек е запленен от енергията, еуфорията, всичко ти се струва перкрасно и безобидно, взаимоотношенията стават истински. Само че организма привиква много бързо и започваш да вдигаш дозата. Докато се усетиш всичките ти джобни ще отиват, а все няма да стигаш до еуфория, като в началото.
Ако си вярваш пробвай и бягай :) ако не, по-добре стой далеч от компанийте, в които употребата е обичайно нещо... В днешно време амфетамините замениха хероина и никак не са по-малко безобидни, независимо как ти изглежда в началото! Проблемите с белите дробове и сърцето няма да закъснеят!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e1c65305c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се занимавай с глупости, особено с амфетите. Щом ти се дрогира - има марихуана за тази цел.
Ако беше моя приятелка обаче и аз бих се дистанцирала от теб. Не взимам наркотици, не пия и не пуча и просто няма да отговаряш на ммоя стил на живот.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d8e2eaecb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Страхотно и изчерпателно № 4-трябва да се друсаш, за да видиш нещата истински! Това е абсолютна илюзия! Ако чакаш да достигнеш просветление по този начин, нямаш никакво понятие от същността на просветлението!
№3

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b3b2378de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Всичко трябва да се пробва в тоя живот, спрете да живеете като овце. Приятелката ти е кон с капаци, ще си намериш друга, по-добра. Живейте за усещанията!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5000a5590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Веществата само изкарват същността ти на показ, ако се притесняваш сега, ще се притесняваш още повече в шамока и вместо да ти е кеф ще се чудиш кво ще каже тя ако те види в тоя момент ;)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b3aecabe74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нея разубеждавай!!! Разубеди се ти самата!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d8b1d87fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4, много добре казано и обяснено :) Номер 3 има много варианти да постигнем просветление и да, наркотиците често помагат. Сподели с нас как ти успяваш да достигнеш своето :) Аз лично съм опитала (повече от 10 пъти, освен гъбите-2 пъти) от всички описани по горе и Не, не съм пристрастена! Вишист съм.. имам сериозна работа.
Един съвет и от мен-приятелите са, за да се подкрепят не, за да контролират животът на другия, така, че ти преценяваш. Не прави нищо под влиянието на ултиматом поставен от някой- приятелите идват и си отиват ако не е за това, би могло да е за нещо друго... Това е твоят живот- изживей го, като му се наслаждаваш и бъди разумна :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker