Искам да му помогна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Искам да му помогна!
преди: 12 години, 9 дни, прочетена 2648 пъти
Здравейте! Пиша тук, защото имам голяма нужда от помощ, а не знам от кого да потърся съвет.
Срещнах едно момче преди около половин година и почнахме всеки ден да си пишем по Скайп и Фейсбук. Учихме в едно училище и така се сближихме. Не знам как точно стана, но се влюбихме. Бяхме заедно за около 2 месеца, но после той ме напусна или както се казва - разби сърцето ми. Страшно много ме болеше от факта, че постоянно показваше, че ме обича, а изведнъж ме напусна. След 6 дена вече беше с друга.. и може би я обичаше повече от мен. От това ме болеше още повече.
Но ето, че след 2 месеца и половина някъде, тя го заряза и тръгна с друг. Както казват - всичко се връща. Той ме напусна, после тръгна с нея... след време - тя го напусна и тръгна с друг. Наистина не знаех как приема раздялата, беше ми неудобно да го питам... докато 3-4 дена след това разбрах, че в деня, в който 'онази' го е зарязала, той е взел трева и се е напушил... и след това е търсил още наркотици. Когато разбрах това се съсипах. Не знаех дали го е направил от любов по 'онази' или за нещо друго.. но знам, че преди не го е правил... а също така знам, че един път опиташ ли наркотик, се пристрастяваш и е на практика невъзможно да го откажеш.
Някак си въобще не ме интересуваше факта, че ми е разбил сърцето - аз все пак го обичам с цялата си душа... и сега, когато знам какво е направил, искам да му помогна. Наистина не знам какво да правя.. искам съвет от вас. Каквото и да кажете - няма да се откажа от него... единственото, което искам да знам е как мога да му помогна... та той е още на 14... а вече почва да си проваля живота.. имам желание и вярвам, че ще успея да му помогна! Но искрено се моля да ми дадете съвет! Благодаря предварително :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 дни
hash: c9198220d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ти пука? Нали вече не е в живота ти? А и от едно напушване няма да се пристрасти! :D

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 611ac2f3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, дано повечето хора да не са с подобно детско мислене. Нямам коментар, имаш прекалено много да учиш преди да има смисъл от съвети.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: ace8cb1ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо - излишно драматизираш! Второ - помощ не му е необходима, и трето - на никого насила не можеш да "помогнеш", ако тръгнеш да го правиш - ще го възприеме не като помощ, а като пречкане.
Всеки драбва да си израсне сам по пътя и да си направи грешките - чуждото развитие или проваляне не е твоя работа, както и ти не би искала някой (какъвто и да ти се пише той, дори родител) да ти се бърка в живота против волята ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: ba8e6388a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като чета ''напусна ме, тръгна с нея, после скъсаха, тръгна пак с мен, после пак ме напусна, тръгна пак с нея.... ''на по колко години сте? С това ''постоянство'' в действията си не се притеснявай, наркоман няма да стане. Бързо ще му омръзне тревата. Големи драми, голямо чудо...

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 17a9b2c74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато тревата стане наркотик, ще има смисъл да се терзаеш, нещо което не ти е познато не винаги е страшно, аз не пуша трева, въпреки, че не познавам някой, който не е пробвал, повярвай ми, че докато не изпита интерес към нещо друго, няма за какво да се притесняваш, но за нещастие повечето не пробват само една дрога :) аз вярвам, че "бивши наркомани" няма дори и когато станеш родител, пак ще изпитваш оная нужда .. " да не ти пука за нищо "

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8305cc36cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На твое място щях да се наслаждавам на мъката му. Разбил ти сърцето, ама го обичаш? Не мога да кажа, че не те разбирам, понеже и аз чувствах такова нещо към една, но наистина няма смисъл. Този човек не заслужава доверието ти, замисли се, ако тръгнете, няма ли да си на тръни че във всеки един момент пак ще му скимне да те зареже и да тръгне с друга? Освен това е
наркоманизиран боклук, с лабилна психика, или просто прави сцени за да привлича внимание, взимайки тия лайна, при всички случаи отстрани не изглежда като човек, за който си струва да хабиш нерви и сълзи.

Ядосай му се, та той е пълен боклук и те е използвал като курва! Не ти ли бърка това в психиката? На мен ми беше по лесно да намразя момичето, което ме изостави, понеже съм мъж и наранената гордост прави чудеса в такива случаи, хехе, но.. опитай се и ти да го намразиш, де да знам, мисля че така ще ти мине по бързо.

Малко късно пиша, вероятно всичко вече е приключило за 4 месеца, ама нека седи, някой в твоето полоение може да му е полезен коментара ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker