Тревичка и амфети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Тревичка и амфети
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3644 пъти
Здравейте! Искам да кажа, че супер много се дразня когато някой така наречен разбирач тук в сайта почне да дрънка глупости от рода - към тревата пристрастяване няма. Естествено, че има. Познавам хора (вече не са и такива), които драха по 5-6 пъти на ден най-малко, просто щото не могат без тревичка, в последствие минаха на амфети и други неща предполагам. Сега приличат на 40 годишни- бледи, нямат грам сила и т. н. , мислят само откъде да си вземат пари за джонка, джамче и т. н. Защо пиша това ли? Ами жал ми става когато чета историите на 14-15-16 ( и не само) годишни момиченца и момченца, които си скапват живота с някакви боклуци и лайна. Замислете се не си заслужава, няма смисъл да пушите, да жулите и така нататък. Един живот имате, изживейте го пълноценно, а не с наркотици!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: ead9a1f704
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейте и от мен!
Как се отразява марихуната върху човешкия организъм?
Развива се психическа зависимост, параноя, слаба памет, разсеяност, уврежа нервната система!
Пушенето влияе на координацията, което повишава опасността от нещастни случаи!
При употреба на трева се наблюдава - безгрижност, безразличие и безучастност.
Доста са преувеличени положителните качества на тревата, или по скоро недоказани теории, които манипулират подрастващото поколение.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 18d1699738
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баба Пени много може да говори по темата. Че сме чели всички-чели сме.
Аз лично всичката литература по въпроса. Но трябва да ви кажа, че имах възможност да наблюдавам от близо мои много близки хора и метаморфозите, които претърпяха през годините.
Единият пуши трева от 12 години, а другият е на амфети 5 години.

Мога да ви кажа от 3 лице накратко от кухнята:
Тревомана е абсолютно деградирал. На 27 години не работи, живее при майка си. Тя го издържа, а той изкарва пари за джобни като продава на такива балами като вас трева, или по-скоро чубрика. С клизма си завърши средното и оттогава живее като паразит.

Постоянно го гони параноя, че го преследват куките. Мисля, че започна да развива шизофрения. Вечер като спял викал, все едно го колят, страх го е от тъмното... Говори за някакви невъзможни неща, мисля че се побърква. Направи опит за самоубийство преди 2 години.
Има проблеми с венците, зъбите, гърлото, дишането...
Дори до магазина неможе да отиде, защото не само забравя покупките, ами и забравя, че трябва да отиде до магазина.
Той пуши само трева, без химии. Пуши всеки ден, количество незнам.

Сега малко за този дето е на амфети. Най-голямата промяна е във външният вид. Човека прилича на онкоболен-просмукан такъв. Има пъпки, лицето е много погрозняло и погледът е странен. Има проблеми със съня, сърцето, нервите. Станал е агресивен и раздразнителен.
Не общува с хора, които не взимат амфети. Не пуши трева. Намира за цел в живота ходенето по партита, нищо друго не е важно. Това е човек, който имаше бъдеще, с 2 висши зад гърба си, които захвърли с лека ръка.
Ако трябва да ги опиша и двамата с 1 дума-развалина. Говорила съм с тях, но и двамата са убедени, че нямат проблеми и не смятат да спрат.

Вие си направете изводите какви са последствията. Няма как да не са вредни, след като оказват такова влияние върху мозъка. За пушенето е ясно, че е вредно и за дробовете. Шмъркането за носовете.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 27ccba5962
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   кой си ти че да кажеш с наркотици ли се живее по пълноценно или без? гледай си в твоята чиния ако обичаш. всеки си решава сам за себе си кое му е най-пълноценното

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f68f2d44f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Законът го казва, науката ти го доказва! На мнение съм, че като ви се пуши си е ваша работа, но не е нужно да пишете колко е полезна.
Защо никой не казва, че тревата води до пълна апатия! Това никой не го казва.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 18aa318d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбира се, че наркотиците са пагубни за човека. Мой съученик, с който бяхме заедно от 8-ми до 11-ти клас е типичният пример. Започна да пуши трева на около 16 и на 18 вече пушеше по няколко пъти на ден. Иначе беше много точно момче, с добро семейство и отличен ученик. След като завърши училище го приеха в София, какво точно е вземал там не знам, но прекъсна втората година и се прибра абсолютно друг човек. Беше станал затворен, мълчалив, скован. Заради тревата си провали образованието и живота. Сега е вече на 30 години, почти няма приятели, никога не е работил и дори не е в състояние да го прави, поради изключителната си психическа лабилност. Затова, не взимайте подобни боклуци, колкото и да ви навиват, говорейки колко са безвредни!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 422041bf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всички давате за пример хора, които преди да започнат с козче, амфетки и каквато и да е мотирала дрога са били отличници, с прекрасно образование, с добре семейство. Били са свестни хора. И после разбирате за новата им страст, виждате колко се променят и осъзнавате, че всичко е заради наркоманията, в която търсят спасение! Виждате, че стават по-затворени, свити, мълчаливи, нервни, раздразнителни, колко бързо сменят боята си; обърканият, светещият и после отчаян поглед... Да, вече е късно! Не си мислете, че щом човек се справя в училище и в живота, всичко върви по вода. Дори и най-амбициозният и най-зрял човек може да посегне към розовото хапче. Вие не виждате проблема навреме! Оценките спадат и всичко свършва с заключението: "Наркоманията те провали! " Ами, ако проблемът не е в дрогата? Ако човекът е имал много по-голям проблем и го криел зад всички тези отлични оценки и постижения? Ако е искал да се надруса, за да не чувства нищо - да прикрие същественото нещо, което ВИЕ, слепците, не сте усетили?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 755a24c235
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Авторе, нали си чувал теорията на тревомана? Тя гласи следното: Тревата не е легална, защото някой има сметка да печели пари, а ние горките тревомани да се мъчим.
Да, и се повтаря непрекъснато, пропагандира се с това и така..
Няма по заухаво нещо от марихуаната!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker