Докъде мога да стигна с такъв човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Докъде мога да стигна с такъв човек?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3668 пъти
На 18 съм и от месец и половина се занимавам с едно момче на 21. Накратко за него - рецидивист, настоящ наркоман, неработещ, изоставен от майка си от много рано.

Отношенията ни буквално са сблъсък на два различни свята, тъй като аз имам късмета да съм от стабилно семейство, осигурена съм. Имам и ясна перспектива за живота си по-нататък по отношение на образованието и кариерата.

Аз лично не посягам към наркотиците и съм твърда в това. Не съм влюбена, но харесвам момчето. Привлече ме фактът, че в действителност не е лош човек, а и наистина е страшно умен въпреки всичко.

Може би до една степен и аз съм виновна, че досега не съм поискала от него да се изясним. Но пък и да го бях направила през първите дни от познанството ни (когато се целунахме за пръв път), знам, че щях да ударя на камък (може би) и да се откажа още тогава. В действителност едни по-неангажиращи отношения също ме устройват. Какво имам предвид ли? Ами преди почти месец, на приятелско събиране, негов приятел за пръв път ме видя, видя, че се целуваме, и ни пита "Откога сте заедно?" Аз запазих мълчание, но момчето каза вместо мен датата. Така разбирам, че ние един вид "ходим". Въпреки всичко обаче нито един от нас не е моногамен. Момчето я има пари, я няма, разчита на старите си схеми или пък да рискува дребна сума в казиното, за да си изкара хляба, така да се каже. Няма и мобилен в момента.

Тоест аз, още преди да ме запознаят с него, бях предупредена и съм още наясно, че това няма да е връзка, в която ще се виждаме редовно, в която ще се чуваме всеки ден по 2-3 пъти и накрая вечерта за "Лека нощ"...

Момчето не е и човек, когото да запозная с майка ми и баща ми, без да премълчавам какъв е и с какво се занимава. Затова аз не съм свалила гарда и не съм си позволила да се привържа и да се влюбя (а и то е невъзможно да се привържа, при все че го виждам рядко).

Приятелките ми ме укориха, че сама съм виновна, задето не съм поставила някакви условия или изисквания в началото, но аз самата търсех ТОВА - без изисквания, без напрежения, без ултиматуми и срокове. Неприятното обаче е, че от сума време не сме излизали само аз и той насаме - няколко пъти уговорките ни се проваляха, последния път моята приятелка ме заведе в апартамента, където той живя 5-6 дни (на негов приятел). Същата вечер ми беше казал да се видим, но че може и да не излиза. Ако е ставало въпрос за парите, е разбираемо.

В момента се чувствам като в клопката на порочен кръг. Може би вътрешно съм се надявала през цялото време нещата някога да преминат на по-сериозно ниво, но ви обясних останалото... Сама съм виновна, че се захванах, но през цялото време знаех какво правя, не че съм глупава, просто съм хазартен тип, така да се каже. Дали го харесвам наистина много или просто ме влече опасността, тръпката от неизвестното...

Страшно се колебая какво да предприема - не знам кога ще го видя, в момента май е безпаричен, доколкото знам. Момчето е приятен събеседник и дори приятелство по фейсбук ме устройва. И най-вече - не се разбирам с повечето му приятели, а и те са момчета, от различна среда са, затова искам да го виждам насаме.

Сигурно ме мислите за луда след всичко, което се изписа. Изчетох редица истории на момичета, дръзнали да се хванат с наркоман, и че е абсурд да отървеш зорлан такъв човек. Това ми е пределно ясно. Според вас какво би могло да излезе? И ако случайно ми се прииска да задълбоча нещата - възможно ли е, правилно ли е, или е късно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: d4b5455996
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голяма си филмарка. Какви са тия сценарии, глупости, била образована, не знам си какво, ала бала. По-скоро той трябва да си зададе този въпрос. Не се вкарвай във филми, гледай си ученето че ще си изпатиш. Много си наивна, живееш в някакъв твой свят. Направо паднах докато четох. Стегни се...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 303fd518fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   авторката:
1, дай по-конкретно. Просто съм объркана. Както виждаш, сама се досещам за редица неща, но въпреки това в мен нещо напира да опитам.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 25499e877a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ходих с такъв човек година и половина. Да бе, и той беше много мил и интелигентен и прекрасен. Сега какво? Открадна каквото можа от мен, започнах и аз да се друсам, държеше се с мен като с боклук.. но въпреки това пет години по-късно не мога да го забравя и заменя. Откажи се докато е време, НЯМА бъдеще, че после жестоко ще ти завърти главата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 43813284c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има една максима, че "противоположностите се привличат", или "добрите момичета харесват лоши момчета" това е първото което ми хрумна като прочетох историята ти. Сещам се и за филма'' Просто приятели" и да ти кажа, че такова животно няма като "ходим без обвързване, без изисквания", а и да има след време вече искаш или не има чувства. Докато нямаш чувства намери си някой друг, що годе по-добър за връзка без изисквания. Yспех

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0df1855132
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момиче, не си прави живота труден. Бягай от такива хора, че ще има реване след това.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b2e827bd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Докъде ще стигнеш ли? Накрая може и до гроба.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 983c92d829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Въпросите ти са реторични - въобще не ти трябва да се задълбочаваш в отношения с момче, което не може само да се осигурява, още повече пък и наркоман. Нали се сещаш, че, ако се съберете (примерно да живеете заедно), той ще започне да ти краде парите, за да си купува дрога. Много е важно също и на каква дрога е, защото тя в скоро време ( ако не е и вече ) ще започне да повлиява на външния му вид и в скоро време може и само той да те отблъсне. Не се занимавай с такива хора!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker