Възможно ли е пристрастяване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Възможно ли е пристрастяване?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2666 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 години. Пуша трева от 1 година, през тази година не съм пушил често, в месеца 3-4 пъти най-много. Но напоследък се случва така че пуша всеки ден, по няколко пъти, не се чувствам пристрастен, мога да спра по всяко време, но ми харесва, не ми пречи в ежедневието, защото съм ваканция и не намирам за проблем неадекватното ми състояние :D. Но работата е там че откакто пуша толко често през времето в което не съм пушил, нямам апетит, мога да не ям цял ден, до момента в който не се напуша. Трябва ли да се притеснявам от това или е нормално, от жегите и т. н.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5dfb1f923d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом можеш да спреш по всяко време спри за 2-3 месеца....
Не можеш нали, защото си си пристрастен. Спирай докато можеш, защото много като тебе вече плакаха. Имам познати които бяха като теб и сега по-добре да не ти обяснявам къде са.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3b4f78e3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е споко!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b42019099a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Определено по-добре спри тревата.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 489f987862
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма опасност да се пристрастиш към тревата, но не опитвай нищо по-силно!
Мъж 29

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5baa2ae968
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   хАХАХххахахах! Нямал апетит я недей да ядеш два дни да те видим :) Успокой се момче, пуши си но гледай да е с мярка! Иначе от дългогодишен опит ти казвам не влияе на апетит, а пристрастеност можеш да имаш само ако злоупотребиш ( примерно хм... 5-6 пъти на ден? ) Просто бъди умен ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 84a0566821
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По добре наистина я спри, че тотално ще си объркаш здравето

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3e4faffc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добре сега ще ти обеся как стоят нещата... да пушиш трева е много гот наистина.. аз пуша от 2 години а съм на 18г.
Когато пушиш трева ти не мислиш дали ти вреди или не дали ти влияе по някакъв начин на мозъка знаеш само, че ти е готино и че не си пристрастен изобщо и можеш да спреш когато си поискаш, но ти всъщност въобще не желаеш да спираш... да не говорим, че след време когато ти стане навик тревата изобщо няма да се замисляш, ще пушиш винаги когато можеш винаги когато има когато някой изкара и т. н. никога няма да се откажеш от 2-3 дръпчици безплатно.. НО в един момент когато вече започнеш да осъзнаваш какво всъщност правиш и че не можеш да излезеш на вънка да се разходиш без да ти се допуши просто не става не ти се излиза, ако знаеш, че няма да се пафка, всъщност не ти се прави нищо, ако не си напушен... и в този момент решаваш да ги спреш защото си мислиш, че си пристрастен и действително е така, но не физически а психически, което е много лошо :Х.. искам да ти кажа и нещо друго - Можеш да си мислиш, че тревата не ти вреди, но повярвай ми лъжеш се ако пушиш всеки ден особено.. или по рядко.. ти не го осъзнаваш, мислиш си че абсолутно нищо ти няма всичко е наред, а всъщност сумати мозъчни клетки биват убити от пушенето на трева докато си тинейджер няма да осетиш нищо, но когато станеш голям човек и водиш собствен живот ще съжаляваш за тези моменти ще усетиш как памета ти, ти изневерява... и даже може да се каже, че няма да си и толкова образован и трудно ще си намериш мястото в живота... може да ти се струва много пресилено, но наистина е така колкото и да не ти се вярва..
Аз лично осъзнах всичко това лично сам и наистина съм решил да я спра, но си признавам, че много ще ми липсват тези моменти, в които си дърпаш от джоинта и когато вече те хваща много е гот, особено когато си с весела дружинка и пафкате и се смете, и пак пафкате и си говорите, но това е до един момент.. Също така си признавам, че няма да мога да я спра напълно все някога ще ми се допуши толкова силно и ще си кажа какво пък толкова.. и ще се напуша, НО както знаеш не вреди ако пушиш много рядко.. от 9 дена не съм пушил знам, че не е много, но за мен е казал съм си че от 2013 съм друг човек!
Ще ти дам съвет и не само на теб АКО искаш да спреш да пушиш трябва САМ да ОСЪЗНАЕШ защо го правиш! не го ли направиш няма да се получи просто... изобщо не е толкова трудно просто както казах ОСЪЗНАЙ какво правиш и ДОКОГО ще го правиш..
Надявам се да съм ти бил полезен и не само на теб, но и на други хора, които четат това ако има такива..
Няма да се извинявам за правописни грешки или прочие просто защото не ми се струва необходимо това съм го писал набързо за да не си изгубя мисълта... все пак не сме на изпит по български език както и да е пожелавам ти всичко най-хубаво и си пафкай с кефи, но с мерки! и запомни ще дойде момента в който ще се наложи да спреш... и тогава се сети тази това "ОСЪЗНАЙ СЕ! " направиш ли го няма да имаш никакви проблеми...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker