Любов и наркотици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Любов и наркотици
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 5306 пъти
Преди 8 месеца си смених компанията, където се събирах. Със старите се скарах много жестоко и един ден по случайност се заговорих с две момчета. След това започнахме да излизаме тримата и ни беше много весело. Те все бяха ухилени и доволни от живота. Бяха по-големи от мен и бяха много внимателни. Не намекваха за някаква сексуална връзка. И така минаваше времето, започнах да се запознавам с другите им приятели и с които не си допаднех не ме караха да се събирам с тях и те се виждаха само когато са без мен, което беше рядко честно да си кажа. И така аз се присъединих към техния свят и може да се каже че не общувах с други хора понеже съм 12 клас и не ходя особено много на училище.

И така един ден ми предложиха да пушим марихуана. Аз бях пробвала преди две лета и ми беше харесало. Съгласих се и така все по-често започнахме да пафкаме, но мен ме кефеше, много ми беше яко и се веселяхме. Един ден ми предложиха да пробваме екстази, но аз казах че не искам да се занимавам с такива неща и двамата авери го приеха и не ми казаха нищо за други наркотици освен марихуаната.

Преди два месеца тръгнах с едното момче. Между нас двамата отдавна прескачаха искри, но се страхувах че другия ще има нещо против понеже той пък ми е казвал че ме харесва, но пък той тъй да се каже се съгласи да стана гадже с авера му. Всичко върви добре, не се караме освен за някоя лека простотия, обичаме се и си живеем много добре- както винаги аз, гаджето ми и общия ни авер. Ии така до преди близо две седмици. Не знам какво се заговорих в скайп с едно момиче и то ми каза че те двамата са супер големи наркомани, а аз нямам такова впечатление от тях.

Наистина са си малко странни, но как може да се събираме 8 месеца, да сме почти през цялото денонощие заедно и накрая да се окаже че взимат амфети, бонбонки ли к'во било... Не знам, не съм наясно с тези простотии, не съм и наясно дали това би ми попречило да съм с мойто момче. Вече съм се привързала силно към него и го желая, не искам раздяла. Вече мислехме даже коато завърша къде ще живеем и обсъждахме дали да не приберем и общия авер с нас- ей тъй да сме си пак тримата. Само че не съм и сигурна дали искам да се забърквам с наркомани понеже не съм силен характер, нямам силна воля и ако ги гледам всеки ден как взимат нещо може от любопитство и аз да поискам и накрая да се пристрастя. Искам да говоря с тях, но преди да го направя искам да знам ако употребяват по-тежки неща дали ще остана до тях или ще си тръгна. Моля, ако някой има опит с връзки с наркомани да ми разкаже своята история. Така аз ще си избера какво да направя. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 66d697ef75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малка си, не се забарквай защото за хероина има умиране отърване няма. Живота е пред теб и е глупаво да си мислиш че това е момчето с което ще бъдеш завинаги. Намери някои свестен който да се грижи за теб, не някои боклук който да се чудиш как да извадиш от батаците... повярваи ми нямаш работа с момченца като тези. Има къде къде по добри. бягаи докато е време.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 46c3f5a1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бъди спокойна, ако има нещо, което не е наред ще се усетиш. Никой наркотик не е страшен, ако човека е наред. Аз дълги години взимах (и все още от време на време взимам) и това не ми пречи да съм отговорен, точен, честен и т.н.

Важно е човека да наред пак ти казвам, не слушай какво казват този и онзи. Сама трябва да прецениш и да погледнеш ситуацията.

При първото разочарование бягаш и това е
успех и всичко най-хубаво

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2e32d0dd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отговорът е един, не се забърквай. Явно нещо вече те е привлякло към тях и си мислиш, че е късно да се откажеш. Ако толкова много ти се плува в дълбините на нищото, от където може и да не излезнеш, Ок!!? НО ЗАЩО? Можеш да избереш и друго, ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ ТИ, имаш цял живот пред себе си, но не си позволявай подхлъзване точно сега. Едва ли близките ти им се иска да гледат как доброволно решаваш да поемеш точно този път!!! Щом питаш значи, все още има шанс, да не се поддадеш и дано пишат пвече хора. Когато бях на твойте години имах познат страхотно интилигентен, с голям потенциал, но към момента не е сред живите.Защо стрябва да става така!! Толкова ли няма други смилени неща с който да се занимаваш???

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c9afee77fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж, ако те наистина вземат толкова наркотици и тебе те е страх и ти да не започнеш по-добре да оставиш тези твои приятели,макар че ще ти е трудно. Говори първо с гаджето си и му разкажи, поискай му съвет и после говори с приятелите ти. Бъди по-силна и по-самоуверена. Аз ако бях на твоето място бих ги оставила-колкото и трудно да ми е,защото предпочитам приятеля си и да бъда здрава, да не се поддавам на такива неща като наркотиците. Но аз ти дадох съвет, вече ти си на ход...Успех! :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 964de3368a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бягай надалеч от такива хора. Казвам ти го от опит ще затънеш заедно с тях и ще си провалиш бъдещето.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 46c3f5a1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай допълнение, номер 3 съм
Всичко, което ти написах важи само, ако не става въпрос за хероин.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f75df4e36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж слънце мога да ти кажа много работи но искам да ги кажа само на теб а не да ги чете половин българия ако решиш дай си скаипа и 6те ти кажа какжото те интерсува много добре сам запонат с нештата ти решаваш

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 742217d9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако взимат само амфетамини няма страшно
но ако са на хероин бягаи на далече !!!!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 989517b576
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма проблем. Даже пробвай с тях.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: dd79679758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Стимулантите не са кой знае какъв проблем, ноо ако момчето е зависимо рано или късно най-големия интерес ще е дрогата му когато дойде рожденния ти ден той няма да има волята да сабере пари да ти купи подарък, защото ще ги пръска само за амфетамини ... просто не знам зависи от човека, но нищо не трябва да те спре да го обичаш и да се бориш за него започни и ти да се друсаш така единствено ще го разбереш а и повече сходни неща ще намери с тебе :D

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: db6c93e36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Позната истороя!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e800935d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мога да ти кажа от опит че мн лесно се престрастяваш към хачетат и анфети няма да си кривя душата че се чувстваш повече от божествено сякаш си в рая когато си взел екстази или анфет, но нали знаеш тази приказка този рай води в ада. А за това момче ако искаш да се откажеш от тези неща тябва да го зарежеш ПОМНИ че момчтата винаги ще предочетат наркотиците пред момичето та дории да го обичат имала съм такова гадже и той избра дрогата, честно до ден днешен ми звани а сме се разделили преди 3 г тях ги валнува да се забвяват всичко ще измислят всякакви схеми само и само да си направят якото и да се напушат. Ако продължаваш така мн лесно ще пропаднеш аз ти казвам от опит има мн по стоиносни и смислени неща в живота който ще ти донат мн по голямо щасти е и удоволствие от отва да пушиш и т. н. Може да ти звучи глупаво но ти както каза си малка и малките лесно се лъжат сега ти е весело месец два година ще ти е весело да пушиш но после всичко ще ти се стовари ще рабереш че си пристастена рано или късно вашите ще разберат и вече няма да ти имат доверие, и вече ще си завършима и безцелна и ще ти е кофи и ще продължаваш да пушиш и ще си мислиш че това те успокоява и ти решава проблема. И на мене ми харесва да пуша но го правя мн мн рядко защото знам последствията. Млада си не се занимай с неща които те дърпат надолу недей да слушаш твоите въсници че е якои тн.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker