За Действието На Коза.. ;) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

За Действието На Коза.. ;)
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 24307 пъти
Здравейте! Аз съм на 19. Пушила съм коз само два пъти и то в интервал от 2-3 месеца. Не знам дали ще има, но знам, че искам да има и следващ път.. Самото усещане при различните хора е различно. Не може да се каже, че наистина политаш или се чувстваш върховно. Просто настъпва момент на безгрижие и разсейване, става ти весело и не можеш да се концентрираш лесно, затова не мислиш много и само се кефиш.. точно това привлича хората, това и мен ме привлече. При мен всичко зависи от настроението. На моменти тревата ми се струва нещо супер глупаво, а на моменти имам нужда сякаш вече съм зависима.. а знам, че повечето неща до голяма степен са внушение. Както е казал някакъв английски учен, това че си пушил 5-6 пъти и искаш пак, не значи че си зависим, а просто си си внушил че искаш и тази идея те тласква и те предизвиква да го направиш. Така че всичко е психика.. Преди ходех с едно момче, което страшно много обичах. И тогава точно имах много голям мерак да пробвам, но той каза че не пуши и че за него това са глупости и оттогава и аз започнах да мисля така. Но след няколко дни скъсахме и аз останах сама и естествено желанието да пробвам коз пак се върна в мен. И така веднъж ми се отдаде възможност с едни приятели и се напушихме. Знаех, че това е момента и не исках да го изпускам, тъй като от дълго време го чаках. Действието.. като си дръпнах първия път нямаше ефект, чак след 15 минути. Помня, че езика ми пресъхна, направо бях изтръпнала :Д беше ми голям кеф постояно гледаш в една точка, отместиш си поглед и пак заблуждаеш на някъде. Готино е, не може да се отрече. Основното е че ти е забавно и безгрижно и вършиш всички действия секунда преди да ги обмислиш :Д за разлика от трезвеното състояние - когато мислиш секунда преди да действаш.. :) Няма нищо лошо в тревата стига да не се прекалява и да не те тласква към нещо друго. Сама по себе си не е вредна, дори пречиства белите дробове, за разлика от тютюна, който ги задръства!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: cc526ec8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре бее ... не съм чела цялата история... тъй като няма смисъл обаче се чудя как може да пуснете такава история все пак тук влизат и не мн големи деца :Х е нали като прочетат може да решат и те да опитват :Х аз колко истории пуснах нито една не беше одобрена! а ми трябваше спешно съвет ... нямам думи просто :Х:Х:Х

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b9bdaa85be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 напълно съм съгласна... колко истории пуснах в тоя сайт и не бяха одобрени, а тука тези простотии пфф почва да ме разочарова тоя сайт!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f703c6aebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Историята е напълно вярна.. тревата не е вредна, вредното й е че те тласква към по силни неща. Дори е научно доказано, че сама по себе си е по-полезна от цигарите, с които хората ежедневно се тровят.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9d9150ba87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с.. фактите така да се изразя. Само че в моя град има два вида трева и рядко се вмъква друга:
1 вид- кара те да се смееш, да се смееш много и да огладнееш страшно много. Това е по-яката понеже през цялото време, в което си напушен хем циклиш, хем се смееш, хем ти се отваря апетит и после се смееш, че си се изцапал. От нея не се повръща!
2 вид- мноого тъпа. Значи хваща те за малко, не те напушва на смях, просто циклиш и често ти става лошо. Гърлото ти те пресъхва до висока степен и колкото и вода да изпиеш не се навлажнява.
Гадното е, че и двете изглеждат по почти еднакъв начин и често могат да те заблудят, че е от яката, а всъщност да е от скапаната.
С това просто исках да докажа, че не винаги ефекта е толкова хубав. Ти си паднала на добра стока, но аз съм попадала и на гадна. По-полезни са от тютюна за здравето на органите ти, но ако караш кола/мотор, та даже и велосипед можеш да нараниш както себе си, така и другите.
Моето лично мнение е, че тревата хем е полезна, но хем и вредна. Какъвто и да си, колкото и да си отговорен, винаги можеш да направиш някоя глупост, която да застраши твоя и чужди животи.

 
  ...
преди: 15 години, 7 дни
hash: d68814d9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Относно това, до колко е вредна тревата: Да не е вредна, когато си на 30, можеш да се контролираш и не прекаляваш. Но е вредна за когато си на 18 и си мислиш, че това е "готино" и си много интересен.

А за статията: Абе миличък - на 19 год. вече би трябвало да си разбрал каква глупост са наркотиците.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 дни
hash: e292cb3cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Трева започнах да пуша горе долу на твоите години. Ей така за кеф - един два пъти седмично.
Една вечер рушаваме с един приятел да излезем из града и да се напушим. Дръпнахме тревичката и всичко беше ОК. Докато не се появи "Тоталното затъмнение". Усмивката изчезна, смехът също. Готиното беше свършило. Стоях клекнал пред едно заведение 1-2 часа. После едва се прбрах. На следващия ден бях много зле. От тогава никакво трева. Никаква. Вече 5 години.

От друга страна има хора, с които съм пушил, след време решили че тревата не им стига. Ей сега, докато аз пиша те обикалят улиците като мумии. Сещате се защо.
Така че, хора, не ставайте мумии. Има далеч по- приятни начини да си правите кефа. Не пипайте никакви наркотици.

ПП - Смятам че съм пушил малко трева, но се радвам че спрях навреме.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f703c6aebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5: Що за глупост са наркотиците ли? хаххаа тревата не е наркотик. Аз също съм против наркотиците, ама джонката е в друга категория и си пафкам с кеф :Д По тая логика алкохола също е наркотик, ако се разглежда като психотропно вещество, предизвикващо зависимост.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5aa6933246
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не знам какво трябва да се пише и какво не, но знам, че е напълно излишна тая тема, защото всеки е пушил и му е пределно ясно какъв е кика от тревата а всяка трева е различна, ше имаш още мноо еуфориики които мноо повече ше та кефят :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2fcd59623a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз пуша трева всеки петък на 15 съм и не барам нищо друго дори и цигари и алкохол не ме подтиква към друго и е много по хубаво от алкохола.Не съм пристрастен и нямам нуждата да пуша.Тревата с мярка е златна и не трябва да се слага под общ знаменател с други наркотици.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: ff05cde38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Hе прочетах нищо повече от първото изречение и нито един коментар не сам прочела
но ми стана смешно като прочетах "на 19 съм и съм пушила коз само 2 пъти"
въй смятай аз съм на 14 и вече им загубих бройкатаа божеее анхах

 
  ...

...
преди: 14 години, 23 дни
hash: f703c6aebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторката: номер 10 ама тва отдавна е било бе даже не помня кога я писах тая тема лелееее :) сега ако напиша статия, ще е съвсем различна. Отначало всички мислят така както и аз съм мислела, ама после мисленето ти се променя. Аз също им загубих бройката и даже напоследък почнах да прекалявам и мисля да намаля, ще те посъветвам и теб не се хвали с тва че си на 14 и пушиш, след година ше мислиш по друг начин. Няма лошо, просто не прекалявай

 
  ...
преди: 14 години, 22 дни
hash: 9048dff261
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, каква гордост намираш в това, че пушиш .. това е все едно аз да се хваля, че пуша цигари, че аз броя на едната си ръка хората които познавам и не пушат марихуана.. , че и сега като се замисля май не познавам нито един!!! Ти представяш ли си ?! ..На 10 била и изтъпяла, загубила бройката.. Божее, дано акълът ти се промени, както казва авторката макар че ме съмнява, твоето май е проблем

 
  ... горе^
преди: 14 години, 22 дни
hash: f703c6aebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нормално е да се хвали че пуши и да се гордее с това, защото в началото при всички е така и им е яко интересно, ама след време нещата се променят и ше мисли по друг начин. единствено не трябва да се прекалява

 
  ...
преди: 14 години, 11 дни
hash: 256c484001
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз съм на 14 и от 1 година и половино пуша трева обаче не съм пристрастена а пуша само когато ми се пуши.Въпреки че до преди 2 месеца някъде почти нямаше ден в който да не съм напушена дори и по няколко пъти на ден.Сега обаче ми стана почти безинтересно е пуша мн. рядко

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: 52ed22ab48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз пуша трева от 2 години. на 15 години съм и не пуша през седмици или месеци а постоянно през ден или два ама яко. естествено хората които пушат знаят защо пушат, има хора които пушат за кеф а тревата е нещо повече нямаш си на идея просто. както написа че зацикляш v 1 точка и така се замисля за нещо съвсем малко но до такава степен че му открива цялата история така казано аз съм от град Левски тук зимаме за по 20 лв 3-5 глави и то стабилни но казах просто STOP и почнах да си гледам

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 59c57cd8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Разгледах коментарите, не всички разбира се,но искам да кажа нещо за тревата... аз сам на 17 години и пробвах трева за първи път преди близо 2 години... мога да кажа че първия път винаги е най-гадно ако прекалиш разбира се тя има и хубава и лоша страна...
1.хубавата страна - когато пушиш ти не си на мястото което си... не си съсредоточен.. става ти супер забавно.. адреналина ти понякога се вдига... зацикляш в 1 точка трудно можеш да проговориш просто защото когато пушиш кръвното ти пада... получаваш сърцебиене, но все пак на теб ти е забавно...
2. гадната страна... ако пушиш съвсем редовно... всеки ден по няколко пъти .. ти привикваш към тревата и искаш нещо "по-така" и почваш с амфети и пр. и зависи от психиката на човека, но може да се стигне до кока и херо...
познавам много хора които са на халюцигенки, кока и др. по добре за всички да не почват тревата.... а ако са я почнали да пушат но не всеки ден а веднъж на 2-3 седмици ... или поне веднъж на месец...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d4f15301a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Аууу хораа опомнете се какви са тия треволяци изобщо за кво говориме...не може ли просто да се забавляваш , а не да търсиш някакви допълнителни средства , че даже и пари да даваш за това :( глупаво ми се струва ..а това на колко години си няма голямо значение според мен.. И аз съм на 15 , веднъж съм пробвала холандец и нямаше нищо интересно ..изобщо не ме изкефи :D понякога се събирам с такива хора които пушат с си ми е екстра :Д

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 14a65419d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   за какво ви е да пушите ??? И кои са тея умници, които твърдят че тревата била полезна о.О? Вие може би не мислите за последствията, а колкото продължавате да пушите, толкова не мислите за каквото и да е, едва ли пък за последствията ... Наистина може да се чустваш много добре и без да си пушил. Освен това всички вие, умници, изглеждате жалки и отстрани, направо смешно е как едно дете и започнало да пуши, а още не може да си намери оная работа в гащите ... Мислите че сте интересни и, че това няма да ви направи боклуци след няколко годинки, но това е научно доказано, че е вредно и какви сте вие, че да твърдите обратното ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f703c6aebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Хахах доста време е минало, чак бях забравила за тая статия, гледам и чета и се чудя аз ли съм го писала това.. Май времето наистина променя хората :) Не че сега не мисля написаното, но бих го написала по доста по - различен начи. Това, което съм казала за действието на коза, всъщност е съвсем малко от цялостното действие и сега, след като съм пушила доста пъти след това, мисля че има какво да се допълни по въпроса. Добро описание за действието съм дала Хаха! Само че не е достатъчно има още много кво да се каже, ама се пак тогава съм била начинаеща и съм описала само първите си наблюдения.. Сега ако трябва да пиша, сигурно ще ми трябват 2 часа да определя Действието на Коза.. :) :Х

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a387e2f3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   чета и пак не може да повярвам!!!
1. Тревата НЕ Е и не може да бъде по-малко полезна от цигари и наркотици - ТЯ Е ПО-МАЛКО ВРЕДНА ОТ ТЯХ!!!!
НЕ ИЗБЯГВАЙТЕ ДА КАЖЕТЕ ВРЕЕЕЕЕЕДДДДДННННАААААА!!!
Всяка субстанция, която може да има такава власт над детските ви мозъчета е вредна!
2. Може да не води тревата до престрастяване, но вие откъде знаете какво точно пушите? Може да са сложили вътре и др.субстанции.
3.Същите хора, които ще ти продадат трева, ще ти продадат и екстази и всякакви др. синтетични боклуци - ей така се става „мумия„

..

за това казвам - повече любов и секс, по-малко (никаква) трева, цигари и алкохол и живейте дълго!
Хера

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d44e670704
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Тревата е много странно и красиво растение. Убедил съм се, че на всеки действа различно. Канабисът ти отваря шибаното съзнание(ест ако си предразположен, а не ако го ползваш само да ти стане нещо), кара те да мислиш по различен начин на нещата. Когато съм под влиянието му мога да си мисля за 3-4 неща едновременно и да съзирам къде греша.. Когато съм напушен забелязвам така наречените човешки маски на хората- кой как прикрива истинските си емоции и т. н.
Моите съвети към хората, които имат намерение да пробват трева..
1. Изчакайте да станете на поне 17-18 години... . сериозно ви говоря.
2. Купувайте си качествена трева. Ако ви предложат нещо, което не ви харесва просто кажете НЕ! ..
3. Като цяло има два вида генетика сатива растения и индика растения.. Сативата ви вдига и ви енергизира, дояжда ви се, в мозъка ви нахълтват някви мисли.
Индиката ви отпуска и забива. По-добре не ставайте от дивана. Пълен релакс. С малко усилие можете да накарате мозъка ви да не мисли за нищо или да се концентрирате само върху една мисъл(! ако сте неопитни или имате някъв проблем често тази мисъл е параноична)
4. Купете си стъклена лула и бонг и пушете по-малко докато не достигнете желаното плато.
5. Има и някои минуси понякога като загуба на краткотрайната памет(къде си оставих ключовете... .. )и разсеяност при вършенето на действия..
- Колкото и да сте напушен, един хладък душ и един сън ще ви върнат нормалното състояние. (говорим за пушене на канабис, а не ядене)
Ако нямате други сериозни проблеми и сте се доказали пред себе си, че сте самостоятелен почнете да си отглеждате сами сортови растения.. Така няма да наливате пари на монополи и шанери( макар, че на последните трябва да сме благодарни за доброто качество)
мир и се пазете от законите защото те са изкривени и за пет цигарки ще лежите 2 години

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: adc5479c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Листото с пет лъча е символ на живота,
БОГ я е създал,
Да създал я е защото,
Тя е за НАС!
Той е категоричен,
И понякога се чувстваш ти все пак малко по-различен.
Който я обича, значи добре я познава,
И знае, че като нея втора няма такава....
Питаш ме защо съм със очила,
Защото, когато съм...
Не обичам светлина.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5101cbcd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Хора, а може ли някой да ми каже какви да тея кексове с трева, как се яде канабис и мога ли да си го приготвя в домашни условия?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7ec5139097
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Пуша трева всяка вечер и като ви чета глупостите няма да коментирам всеки си има мнение...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3ad38b6078
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Да тя е растение и са и намерили приложение,
но не е създадена за това, което правят с нея.

Тя вреди!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 24866c911c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Съгласна напълно с тази история, изпитването е страхотно и не вреди толкова колкото цигарите. ONLY MARIJUANA!! : )

~ Mary Jane {}

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9fc7ff58d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Мери на тебе как ти действа? че при секи май е различно и сатива или индика?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 23e5c64478
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Oмръзна ми да слушам, че тревата била полезна.. вие crazy ли сте или сте в процес на изкрейзване и сдухване... като цяло бих се съгласил с прототипа за наркотиците .. а именно ОТ ТРЕВИЦАТА СЕ ПОЧВА..


не бе ебавам се.. :)мм кой как си го направи аз лично пушЕХ.. сега съм на амфети СМЯТАЙТЕ ВИЕ хаха !

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4ca6e8e73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Коз .. аз ли бъркам или така се нарича когато пушиш трева и след това пиеш бира ? :Д .. Освен това имам един въпрос .. възможно ли е от пушенето на трева да ти се промени гласа .. и ако да това временно ли е ? .. защото аз пуша почти редовно и усещам някаква промяна .. една моя приятелка също го забеляза .. възможно ли е да е от тревата ?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f27b496685
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Светът се разсипва. Първо, има неква борба с наркотиците, не е позволена тревата.
И кво- По телевизията ми дават за тревата, ама вместо да кажат вредна е, те си говорят че е полезна и дават некви племена които я издигат в култ, в София и Бургас, разлепени плакати на магазините Нирвана и си рекламират тревата и магазина е зелен със знамето на Ямайка и после- Що полицаите са глупави. Еми прости са.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3a37eb4550
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Тревата е едновремено най-опасният, но и най-безобидният наркотик, защото тя не предизвиква кой знае каква пристрастеност, но точно от нея се започва... Аз съм на 14 и пуших трева около 2 месеца почти всеки ден, а сега не съм пушила от около 3 седмици така че ако имаш желание можед винаги да спреш, макар че в моя слъчей не беше с желание :D И все пак според мен в марихуаната няма нищо лошо, даже е много готина! :)))))))))

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 1aba012a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   На мен ми стана смешно как номер 11- авторката се оправдава на номер 10 : )

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 63393d99db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Пуша си тревичка и си ми е екстра! Нито ме тласка към някви лайна нито нищо! Козът е най-доброто средство за почивка и разтоварване на стреса! Смея се като идиот и не ми пука да ви кажа честно! Тревицата си е тревица, нищо не може да я замести!!! Спрете да се правите на големи разбирачи и да съдите хората за това, че пушат, това си е техен(наш) избор! Бъдете весели и спокойни!!!
п. с. :И да знаете, че в Холандия например където е разрешен козът, употребата на други наркотици е изключително ниска!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7d97c91e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Абе хайде стига с тея простотии че тревата те тласка към други наркотици. Не ти е виновна тревата че си решил да опиташ нещо друго. От самия човек зависи. Аз си пуша само и единствено трева.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b0538cd1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   31, те ще ти заобикалят коментара, защото не им изнася, но иначе се стига и до още по тежко от твоя случай. Пушете си, затъпявайте повече, вярвайте, че в полезна. Точно тази вяра ще се пошегува лошо със здравето и умствените ви качества, но какво да се прави.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bec0c4c1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Просто немога да осъзная как толкова бързо се развиват нещата.. на 12 съм 7 клас.. още първата седмица от даск ни писна и решихме да пробваме трева и да разпуснем. бях супер зациклилата, смеех се и на най-тъпите работи, имах чуството че очите ми ще паднат, в гърлото се едно имах топче и пясък, беше ми страшно сухо, я някрая просто исках да ям всичко което видя ииии така.. имаше 2 път, 3, 4, 5, 6... и вчера за 10 път.. казах си за последно няма повече. вчера бях на роден ден с една приятелка решихме да се напушим преди рд-то. и отидохме всички ни видяха неадекватния вид и разбраха, но какво от това пак си беше прекрасно.. кофтито беше че колата свърши, а другите напитки са само бира, а на мен гърлото ми беше ацки кофти и бира бира бира (не съм пила много.. не обичам алкохол.. ако въобще това може да се нарече алкохол) и накрая завърших в тоалетната яко повръщане странното беше че 5 часа бях я пушила тая трева а 10 часа още не беше ме пуснало имах чуството че ще продъли вечно това.. Иии така просто след тая случка намразих ацки много тревата, а на сичкото отгоре като я пушихме ни видяха хора и ни се скараха ;х (имахме късмет че не викнаха куки) иииии така разказах ви моите глупости набързо :d

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b90b757875
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   ами има ли значение дали си ял преди това или не?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7c18379a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Чувала съм, че помага на някой хора да медитират. Също така помага при болки ( менструални ) от опит го казвам. Аз преди пушех много, спрях заради това, че повърнах от трева в комбинация с бира. Но моя приятел пуши от години и супер рядко може би в годината 2 пъти. Не съдя никой, кой каквото иска да прави, всеки може да направи избор.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 617a7a7146
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   вижте сега. това, че ви се пуши, не значи, че трябва да обяснявате публично колко е яко, за да пробват и други хора, вероятно малки деца. не искам някой ден и моето дете да пропуши коз и да ми обяснява колко е полезно. да, марихуаната БИ МОГЛА да се използва за лекарство, но когато е предписана от лекар и в съответните дози. Никога не се знае един дилър в какво ще ти оваля дозичката или в какво ще я топне, за да се върнеш пак за още. Никой не може да ме убеди, че дцори да има шанс да се намери безвреден коз, ще може да познае кой е той и кой е'вредния'.. просто не пробвайте и няма да имате грижи, отпускайте се без вещества, поработете върху себе си и бъдете щастливи без да се напушвате ебати, не търсете поводи да залъгвате себе си, че не си вредите. защо иначе коза е забранен а не млякото например? помислете малко..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 413d558c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Аз не смятам, че тревата е нещо лошо или нередно. За мен е спокойствие и муза. Креативността се повишава. Не бих могла да си върша толкова добре работата, ако не пушех. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3cb979bbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   номер 35: авторката изобщо не се оправдава на номер 10, който се хвали че на 14 години е загубил бройката на тревата която е изпушил.... Не знам къде видя оправдания, ясно си пише, че историята е на повече от 3 години.. напълно нормално е след толкова време авторката да гледа по различен начин на тия неща..

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f40b358a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   в момента и аз съм на 19 като авторката и пуша трева от 4 години като за послендите 3 от тях веднъж прекъснах за 5 6 дена и не помня за други прекъсвания. Мога да кажа от личен опит, че редовното пушене на трева вреди на краткотрайната памет особено като си напушен. Например правиш нещо и забравяш дали си го направил докато не провериш, но иначе други вреди не усещам за сега. Тренирам от 2 години и мога да кажа че съм в доста добра форма такава в каквато един алкохолик трудно би влязъл. Така, че съм тревоман и не ме ебе за мнението на другите и най-вече за шибаните ченгели!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f40b358a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   в момента и аз съм на 19 като авторката и пуша трева от 4 години като за послендите 3 от тях веднъж прекъснах за 5 6 дена и не помня за други прекъсвания. Мога да кажа от личен опит, че редовното пушене на трева вреди на краткотрайната памет особено като си напушен. Например правиш нещо и забравяш дали си го направил докато не провериш, но иначе други вреди не усещам за сега. Тренирам от 2 години и мога да кажа че съм в доста добра форма такава в каквато един алкохолик трудно би влязъл. Така, че съм тревоман и не ме ебе за мнението на другите и най-вече за шибаните ченгели!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8646c0cadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Значи, на 15 години съм и пуша трева от близо 6 месеца. Искам да кажа, че нито се правя на готин с това, а просто това е начин да се отпуснеш, да забравиш за проблемите и най-вече да се забавляваш с приятели!!! За тези които казвате че е вредна: Ами да вредна е!!! И КАКВО ОТ ТОВА?! Дори няма кой знае какво, освен леката загуба на краткотрайната памет. Тревата убива раковите клетки и изчиства белите дробове, които за разлика от цигарите ги унищожават!!! Искате дълъг живот...ами тогава се замислете колко неща употребявате като макдоналдс кфс, дори една водка би ви навредила повече от една забавна вечер със зеленото щастие!!! Та не ли е по добре да живеете добре забавлявайки се отколкото живеейки малко по дълго ограничавайки се ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4ee095254f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Аз не мога да разбера защо на това момиче историята им я пускате а по - съществените не. И аз имам нужда от съвет амане пуснахте някоя по - полезна история, ами пускате нещо което дава лош пример

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 869be69b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Здравейте, ето и моя, макар и скромен опит с марихуаната. По принцип не пуша редовно, по-скоро инцидентно, когато се съберем някъде например. Нито си купувам, нито употребявам сама. Но от някакво време ходя с едно момче, което редовно пуши ( всеки ден, средно по една цигара). В началото ми беше много странно даже неприятно, този негов навик. Например всеки път преди да правим секс, той се напушва на някакво средно ниво ( половин цигара сам), защото твърди, че усещането било много по-яко. Също така като отидем на бар, примерно, почти винаги е същата история - или с една дума - едва ли не, ако пуши, не може да му е яко. НО това е друга тема.

По притеснителното е това, което ми се случи преди дни. Отново бяхме в тях с идеята да правим секс. Аз бях доста преуморена от цял ден бачкане. По принцип като пуша ми става "олекотено", забавят ми се движенията наоколо, става ми забавно и като цяло готино, изострят ми се звуците, вкусовете, но всичко е в реда на нещата, дори като имам преоблеми със съня - ми се е случвало да пуша и да спя като бебе.

Но вчера стана друго. Без да преувеличавам си дръпнах точно два пъти, но много дълбоко или така ми се е сторило. Постепенно дойде усещането, че устата ми изтръпва и ми се разтяга в усмивка, постепенно започнах да имах чувтсвото, че съм в гаден съд, всичко придиби странни измерения, стана отдалечено, единственото, което се изостри и избистри беше музиката. Имах чувството, че чувам всеки отделен инструмент и звук. От друга страна сякаш всичко беше адски враждебно наоколо, единственото музиката ме успокояваше. Приятелят ми продоби странни очертания, чак зловещи, на мен ми се зави свят, започна всичко да ми се люлее, сърцето ми се раздумка, устата ми пресъхна и започнаха да ме обливат студени вълни, очите ми много ми натежаха. Бях като в някакъв гаден сън - хем осъзнавам къде се намирам, хем в същото време все едно съм в паралелна реалност. Когато станех, ставаше по-зле, имах чувството, че съм в нещо като затвор и че някой ме държи на сила, в мен се надигнаха гняв, раздразнение, ако щете и тъга, започнах да се замислем за житейски проблеми, но нещата трудно продобиваха ясен смисъл. Дори ми минаха мисли в главата, ч е веднага искам да зарежа приятеля ми, който беше до мен, защото заради него съм така.

Като цяло нямаше и следа от готино настроение, по-скоро беше сдухващо и продължи около 1 час, час и нещо, в който само лежах, замръзвах и замъгленото ми съзнание се изпълваше със странни мисли, все едно бях във филм, буквално ( в който не искам да съм). Не знам дали може да се нарече параноя, чувала съм че това е един от страничните ефекти. Ще призная, че се усплаших. След някакво време съзнанието ми се избистри, но гадните мисли не отминаха, прибрах се в нас, но от нерви и гадни мисли не можех да
заспя. През цялата вечер съм била точно 2 глъдки бира..

Беше наистина плашещо, дори приятелят ми се уплаши, макар и да има доста опит с всякакви вещества и ефекта от тях. Аз дори на моменти говорех нещо като бълнуване, в което споделях част от усещанията си.

Наистина пак повтарям - това стана от 2 дръпки, факт е, че не пуша често, както отбелязах, но не знам какво е вашето мнение. Ще се радвам някой да сподели мнение :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4a14d63cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   браво..! И аз мисля да опитам време е :D, не поради някакви лични или депресарски причини просто ми е любопитно.. и повече хора на моята възраст именно заради това искат да опитат, за да им бъде яко!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b322d676a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Това за дробовете и пречистването ми се струва малко преувеличено, но сто процента е по полезна от тютюна. Иначе тва ли е личен избор. Всеки сам си решава как му действа и дали иска да пуши.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker