Приятелят ми взима дрога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Приятелят ми взима дрога
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4239 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22. Преди дтре месеца се запознах с момче на 26. Започнахме да излизаме много често почти през ден. Харесваше ми да съм с него. Но понякога усещах, че се държи "странно". Смееше се на всичко, говореше несвързани неща, нещо му се привидяло.. и др. В такива моменти си казвах, "кой е този човек", "това някаква част от характера му ли е? " Понякога дори си ми мислех дали няма психични отклонения. А на другия ден като се виждахме се държеше супер добре, сериозен, галантен. Сякаш е друг човек. И така докато снощи не бяхме на гости на негови приятели, по някое време той каза, че ще отиде до тоалетната. Аз реших да отида след него и да го изненадам. Лекичко почуках, и когато отворих вратата видях да държи някакъв прах в ръката си и да шмърка. Аз го попитах дали се дрогира и той ми отговори "не", че това не било нищо. След това си тръгнахме. И в съзнанието ми минаха толкова много мисли и спомени за държанието му. Как понякога се държеше добре, а друг път странно. Дори тогава пак започна да ми говори несвързани неща, държеше се неадекватно. Сега стоя и се чудя, какво да правя. Може ли някой от вас да ми каже според вас, какъв вид дрога е този прах. Какви видове дрога има, които се шмъркат. И има ли безвредна дрога? Виждам, че по ръцете няма следи от игли, това означава, че не се "боде" с по-силни медикаменти. Това добър знак ли е? Посъветвайте ме какво да правя. Има ли смисъл да съм с такъв човек. Това лекува ли се. Хората, които "шмъркат"прекалено зависими ли са? Има ли сред вас хора, които са зависими или са били зависими? Как сте се спасили от това. Давайте всякакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 86cb4997b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Ако се държи превъзбудено и гледа изцъклено, значи най-вероятно е амфетамин.
А безвредна дрога няма.
За това за предпочитане си е тревата, пред тия гадни химии...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7f34e2d79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   не вярвам да си на 22, толкова наивна и назад с материала... и от кока/амфети няма как да има халюцинации и т. н. и да се хили и говори несвързано.. това истина ли е или изислена история?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 36d8b7d3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Безвредна дрога няма. Наблюдавай очите му. По тях най - добре ще разбереш дали се дрогира. Това, че не се боде е добре, защото вероятността да е заразен с нещо е по - малка. Иначе дали ще смърка, или ще се боде... нещата са все лоши. Наркоманията има лечение, но е важно след това да не се среща с приятели наркомани, защото вероятността пак да започне да се дрогира е много голяма. Бивши наркомани и алкохолици няма.
*Д*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ac97147533
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   От Авторката: Номер 2, това, че съм на 22 не означава, че трябва да съм "навътре" с материала. Никога не съм се интересувала и сблъсквала с наркотици. Историята е напълно истинска, мисля, че си личи по зададените въпроси. Ще се радвам да прочета и други мнения. Благодаря ви предварително.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 36a0883596
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Наркотиците са отвратително нещо. Гледай филма "Реквием за една мечта" или "Enter the Void" и ще разбереш доста за тях. Трябва спешно да говориш с приятеля си и да му обясниш, че това не ти харесва. По никакъв начин не трябва да толерираш наркоманията му. Ако го направиш, само ще му навредиш - представи си само, че премине на по-твърди наркотици - те са толкова пристрастяващи, че едва ли ще го върнеш от там. Наркотиците са изключително трудни за спиране и колкото повече задълбаваш, толкова по-лошо става. Има два типа зависимости - физическа и психическа. Когато човек развие физическа зависимост, опитите да се спрат наркотиците водят до продължителна агония и физическа болка. При психическата зависимост може да бъде дори още по-неприятно, защото тя е много трудна за преодоляване - човек трябва да има желязна воля и огромно желание да ги спре. Накратко, бъди до него и се опитай да го накараш да спре. Ако трябва, повишавай му тон, но разбери, че за него, а и за тези около него ще бъде по-добре да спре наркотиците. Успех!

Джак

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker