Не знам как да му помогна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Не знам как да му помогна
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 4846 пъти
Има едно момче мой приятел към когото от доста време изпитвам нещо повече от приятелски чувства и мисля че и той ме харесва но не съм много сигурна така да се каже ми изпраща "смесени сигнали" но както и да е скоро разбрах че той употребява наркотици незнам от колко време го прави нито защо го прави но знам че му харесва и не смята да спре много ме заболя като научих цяла нощ плаках заради него иска ми се да му помогна но мисля че няма смисъл той е решил за себе си а аз нямам намерение да се забърквам с наркотици и наркозависими моля ако някой е преживял нещо подобно да ми разкаже спешно се нуждая от съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: fbaae665c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, аз съм на 17г. Преди 2 години бях в твоето положение, може би с тази разлика, че и двамата умирахме един за друг, но така и не започнахме връзка главно заради този негов проблем. Беше ужасно! Не мога да опиша как съм се чувствала. Обичах го много и факта, че не мога да му помогна ми тежеше. Страшно е да гледаш човека, който обичаш да се погубва... Сега с това момче сме добри приятели. Той ме послуша и спря да употребява наркотици. Добре е и до колкото знам е щастлив. Съветът ми е да не се отказваш от приятелството ви, но не си прави илюзии, че ще бъдете щастливи в любовта. Съжалявам ако звучи грубо, но любов с наркозависим това не е работа. Искат се много нерви.. Постоянно да си нащрек, да си мислиш сега дали е добре, дали е жив, дали ще го видиш утре :( Болката е огромна и силна! Това, което испитах аз не го пожелавам на никой. Само аз си знам какво ми е било и как сърцето ми се е свивало от мъка... колко нощи не заспивах мислейки за него и за живота, който води, дали имам място в неговия свят...
Преди да вземеш решение първо поговори с него и разбери откога употребява наркотици. Ако е от скоро и си има основателни причини, опитай се да му помогнеш, да го разбереш, дай му цялата подкрепа и любов , на която си способна и бъдете щастливи. Искрено ви го пожелавам! Но ако той е затънал сериозно.. е тогава най-добре и за двама ви, се откажи и продължи живота си напред. Успех и моля те пиши, какво е станало! Очаквам отговора ти :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 69edc52509
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за съвета но мисля че вече знам как да постъпя. Вчера го видях случаино и сърцето ми се сви от желание и болка-желание да го прегърна и болката да знам че немога. Първоначално не се приближих а само го наблюдавах от разстояние. Не можах да го позная тои е съвършенно различен човек. Държи се много странно. А и на ми хареса компанията с която движи, живеем в малък град в които всичко се знае, а за тях знам че са много пропаднали. След като отидох да го поздравя той се дърйа с мен много хладно и резервирано за разлика от преди. Идвами да заплача като си спомня каква усмивка разцъвфаше на лицето му когато ме видеше как искаше да бъде по близо до мен как сме си говорили с часове. Беше страхотно но каквото и да е било вече го няма. От тази наша кратка среща осъзнах че нещата между нас са се променили. Мисля да го оставя да си живее живота които сам си е избрал. А ако случаино някои ден ме потърси като приятел разбира се че ще бъда до него, но само ако тои ме иска

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: fbaae665c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм номер 1. Мисля, че е постъпил така, защото е осъзнал, че ако се съберете много ще те нарани и така е най-добре и за двама ви. Също така мисля, че си взела правилното решение и напълно те подкрепям! Айде много усмивки занапред ти пожелавам :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: b2bec2cab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О боже... какво сте тръгнали да се занимавате с НУУБОВЕ? : О
Човек тръгнал ли е към наркотиците .... значи нещо му хлопа и се е предал от живота .... значи моя съвет е да го забравиш .... Даже бих предложил даа игнорираме всички наркомани на планетата ... та да умрат ВСИЧКИ пуу колко им се дразня на тия пропадняци... ии не ги защитавайте ЛАМЕРИ!! ... винаги има най-малко 2 решения на 1 проблем !!! ВИНАГИИ!! ...

 
  ...
преди: 15 години, 14 дни
hash: 440b738572
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   искам да кажа на 4-ти номер да иде и да си блъсне главата някаде и да престане да тежи на планетата!!!!Абе хора,наистина ли не разбирате ,че наркотиците запълват емоционални дупки в който един млад човек е много лесно да попадне?????как може да не виждате по далече от носовете си????не разбирате ли , че тук става дума за ЧОВЕШКИ ЖИВОТ???? Или просто ви е по-лесно да плюете върху всичко???Колкото и усулия и сложностти да се случат е за предпочитане пред кофчег!!!

А на девойката сериозно предлагам да поговори с момчето и ако има начин да сменят средата си,това е единствения сигурен начин.

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 дни
hash: b2bec2cab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Искам на 5ти номер да кажа... да се скрие някъде ...
ти малоумен ли си бе? : О... Човешки живот и кфо от ТВА? : О
Се 1 малко хора има по Земята!!!!!!!! ОМФГ .... и без това май вече сме я НАТРУПАЛИ,а ? : О ? : ООО
по-добре да пазим животните пред хората ... ! Ти май си този, който не вижда по-далеч от носа си!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 дни
hash: 440b738572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   :}}}Хах, тук съвсем ще заприлича на искренно и лично,но 4-ка я се замисли ако тоя наркоман е твой брат,сестра така ли ще расъждаваш???? А за другото съм съгласен, но има достатъчно боклуци от хората неупотребяващи!!! А и извинявай за тъпия въпрос,но кой точно т дава правото ти да решаваш кой да живее и кой не??? С какво си по- добър от момчето в историята?О-па Егото как е?:)))) И моля те не ми излизай с тва той взима той не знам си кво си - за 30г. съм се убедил ,4е има хора и хорица, а ти от кой си???
п.с. извинявам зе за спам-а

 
  ...
преди: 15 години, 7 дни
hash: db819aca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен, най - лошото, което можеп да кажеш е: "ще го оставя да си живее живота, както иска." Не бива да оставяме хората, на които държим. А даже и да няма нищо между вас, не мислиш ли , че този човек заслужава някой, който да му помогне или поне да се опита. А и относно №4 - съгласна съм с № 7. Но аз ще отговоря на въпроса му- ти си един малък човек.

 
  ...
преди: 15 години, 22 часа
hash: b2bec2cab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Малък човек? : О омфг ок :Д .... живейте си ограничения живот... (и БТВ .... и да ми брат и сестра ... се тая сеш'се? : О)
хора има предостатъчно на планетата ... даже сме В ПОВЕЧЕ ...
и да допълня ... значи аз не определям кой да живее или не ... просто ... ако се замислиш ... на Земята ще е по-добре ако ВСЕКИ 3ти човек .. умре ? !!!! ; О (иии май ми е се тая дали и аз ще съм от тези .... )

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c13b242446
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не разбрах щом не искаш да се занимаваш с наркозависими, тогава няма как да му помогнеш от далеч!
Така или иначе щом на него му харесва, повярвай ми нищо няма да го спре :) дори и любовта за съжеление

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 6dbcc1af1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте, аз съм момиче на 18 год. от Варна и имам проблем с наркотиците. Започнах преди 3 години първоначално с трева спирах, почвах, спирах почвах... преди 2 месеца минах на амфетамини, в момента съм на екстази. Имам огромно желание да ги спра, но просто не мога да се справя с абстиненцията. Моля, ако някой може и иска да ми даде някакъв съвет какво да правя нека отговори. Искам да ги спра, но сама не мога да се справя.. :(
С Уважение : Л. Д.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 440b738572
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 11, мисля, че ако си намериш нещо което да ти грабва вниманието и да ти е приятно да правиш, няма да усетиш как нуждата от дрога ще изчезне сама, още повече, че от ексовете страда само психиката /не, че е малко де :) / има толкова неща покрай теб който направо те карат да се занимаваш с тях, обърни им внимание, но най вече смени средата, без значение с каква, само да не са юзъри, щото дупката ще те засмуче, повярвай ми от опит го знам!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker