Продавах трева... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Продавах трева...
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3352 пъти
Здравейте! Искам да ви разкажа моята история, защото сега чувам много хора тук, че искали да пушат, да продават и какво ли не. Сега ще ви разкажа за моя опит отблизо със марихуаната:

Така се стекоха нещата преди 2 години, че се запознах с едни хора и започнах да пуша. 2010 ми беше сефтето... за всички, които мислят да пробват и досега не са го правили - първия път е кошмарен. Поне за мене беше така. Не че искам да ви плаша, но си е голяма паника! Не всички де... то си зависи от компанията, от обстоятелствата и от самия теб. Ако ти си щастлив и спокоен, като се напушиш ще ти бъде 2 пъти по-спокойно. Просто марихуаната "подчертава" емоциите, не ги променя. ;) Но моя беше кошмарен... изведнъж всичко започна да се върти и имах чувството, че съм умряла или сънувам и не мога да се събудя. Както и да е - на другия ден исках пак. Усещах странна нужда да повторя това. И така и стана... повторих-потретих. Пушех в месеца по 2-3 пъти.

Всичко окей, един ден просто ми дойде идеята да садя... свързах се с един приятел дето е на "ти" с тея неща. И посадихме на село... нищо не излезе - станаха едни мижави... изкарах само 70 лева от 3 растения - ужасна работа. Реших да не се занимавам повече, защото си беше опасно. Обаче ние никога не сме били богато семейство, а винаги съм обичала парите... същия приятел намери оферта да купи и да продаваме пак... този път добра реколта. Аз се съгласих... и от този ден станах дилър...

Отначалото не вървеше, после започна да върви чудесно... изкарвах много пари... обаче започнах и да пуша всеки ден. Без изключение... Когато продам на някой той веднага свиваше и ме караше да пуша с него... отначало отказвах, после спрях. Пушех по 3-4 пъти на ден минимум, а джойнта беше доста добър. Ден след ден пропадах, изгубвах себе си. Започнах да се влияя от тревата и не можех да спра... но не го осъзнавах. Поне не губех пари... хем печелех, хем пушех. Така всеки ден... не учех - бягах от училище, не правех нищо съществено... само пушех и се смеех. Живота ми беше рай... обаче не истински. Един лъжлив рай...

Обаче един ден полицията разбра всичко... хванаха ме. Тъй като нямам 18, наказаха ме да ходя на психолог. Отначало ми беше ужасно... отново станах бедното момиче от квартала... Но после осъзнах този, който ме е натопил (а се оказа една моя "приятелка" ) ми е направил голяма услуга. Избавил ме е от този Ад... Отново започнах да се концентрирам върху живота си. Започнах да спортувам - да тренирам карате... да ходя на фитнес... да уча... и сега вече разбирам какво е истинско щастие. Осъзнавам колко съм била зле преди... но поне се радвам, че съм се измъкнала, макар и с чужда помощ. Има Бог все пак... и той ни пази! Тази история ми даде доста уроци... единия от които е да не вярвам на никой, освен на себе си.

Надявам се всички, които са прочели моята история да разберат колкото са лоши наркотиците и до какво водят, ако човек няма волята. Водят до една безкрайна яма, от която излизане няма... така че по-добре не започвайте... А за другите, които им е минавало някога да продават... недейте... знам, че трудно се живее без пари... обаче от това единствено ще пропаднете и ще скъсате всичките си нерви... накрая вие ще сте губещите, макар и със пълен джоб. :)

Jane

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: d0a15b749a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сефте

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker