Действие на Коз-а - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Действие на Коз-а
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 17914 пъти
Чел съм много теми в които хората пишат за действието на коза върху човека но все постепенно сменят тема на това как са пушили. Аз съм пушил коз само веднъж преди 2 дена. Не беше много лошичко и искам да опитам отново но преди да го направя искам малко да се образовам по тази тема и искам някой който е запознат с това да напише, всички лоши въздействия върху психиката и тялото на човека и вреден ли е. Моля ви пообразовайте ме по тази тема и искам само хора които наистина знаят всички плюсове и минуси на коза да коментират, не ми се слуша истории от вида о аз сам на едиси колко години и пуша постоянно и такива работи. Просто ми кажете вреден ли е и ако да на какво вреди и как по точно. Благодаря ви! Предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: dc2174467e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Хахахахах. Не, много е полезен.

Ами разбира се, че е вреден! По-простичките момченца ще кажат, че вредял на спермата и ерекцията.. Но не. Холандските детелинки вредят главно на мозъка. Забавени движения, рефлекси - нулеви, затъпяване..

Знаеш ли к'во - по-добре бонбонки. Пушила съм коз, не виждам какво му е хубавото да си като парцал, гледаш в точка, а и най-честото - да правим секс, докато сме напушени. Е, те това такива бели може да ти донесе на главатаа.. Докато си се усетил и хоп - свършил си.

Ако искате усещания, защо просто не се отпуснете/отнесете в някоя яка дискотека и да подсилите с хормони - адреналин, допамин? ! Но, ако искате си се друсайте де, да не ме разберете погрешно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: db2d63a06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Здр несъм чел цялата история. Значи аз съм на 24 и пуша от 2г и несъм пристрастен и нямам никакви психически или физически проблеми. Но при тебе нз как ще ти подейства, всичко е до психиката ти. Зависимоста към нещо дали е алкохол или наркотици е всъшност слаба психика, ако си с слаба психика значи недей почва. Това се отнася за леките наркотици, а за кока и тнт незнам как е. Та пафкаи но с мярка аз съм на това мнение, не повече от 2-3 пъти на седмица. И пафкаи само натурални работи а не чайове, мамби и тем подобни химии и синтетики щото после в лудница като един фр, ама тои пафкаше 20гр. на ден. Та сам преценяваи, дано съм ти помогнал :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2d31bfaf0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   При положение че нета е задръстен от информация не мога да разбера какви са тия глупави въпроси. Ти на коя планета си живял до сега. Влез в замунда има филми на български език за тревата. Вреди ти на белия дроб. Убива мозъчни клетки което всъщност е полезно. Използва се за хиляди лекарства. Прекомерната употреба може до доведе до проблеми в краткотрайната памет. Изпростяване. Пуши си не се тревожи, всяко нещо трябва да е с мярка обаче. Алкохола и цигарите са по вредни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 16bd5b6956
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Действието е мнооо'ооооо якооо!!!
К'во ста'а ве????

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7da4eaf629
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Това дето вика ном. 1, че забавя движенията и мисловните процеси е вярно, за жалост имам такива познати. Хубаво, че се намират и хора, които си казват ефекта, а не се опитват да доказват разни глупости. Най малкото на един кат му говоря, той не реагира;) за какво си говорим.. Моя съвет е да се консултираш със лекар, а също и със невролог, защото да се появи желанието за употреба на трева, значи има проблем, пък е по добре да го разрешиш по безопасен и законен начин. Като цяло "кефа" взима здравето.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 601ed6e462
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Положителни ефекти:

- щастливо безпокойство
- приповдигнато настроение
- безпричинен смях
- еуфория
- чувство за релакс
- засилване на творческите способности

Неутрални ефекти:
- изостряне на сетивата
- промяна на усещането за време и пространство
- бягащи мисли
- невъзможност за концентрация
- сънливост
- леко замайване


Отрицателни ефекти:
- зачервяване на очите
- блокиране на крактовременната памет
- затъпяване и проблеми с белите дробове (при редовна употреба)


СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ:
- при начинаещи пушачи - параноичен страх от настъпването на непознатите ефекти > страх, сърцебиене, гадене, забързан пулс



--


Извод: (смоке) :Д:Д:Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36e15bdf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Вреден е, разбира се, но има и полезни качества. Знам че в Щатите има хора, които лекуват рак с марихуана. По- добре не пуши повече, тъй като повечето хора минават на по- твърди наркотици след време, а повярвай ми не искаш да си наркозависим. Има 2 вида коз- единият е индика а на другия му казваме чук. Индиката е слаба отпуска те, забравяш за проблемите и стреса, става ти весело, но след като премине действието малко се депресираш. От чук направо се побъркваш. Понякога искаш да скачаш да бягаш да лудееш, ебеш като кон по 2- 3 часа, но и понякога става гадно пада ти кръвното и си е ебало майката не знаеш къде се намираш, сърцето ти ще изхвърчи, имаш чувството че сънуваш и никога няма да се събудиш и затова си движиш главата и очите постоянно (в такива случаи трябва да ядеш сладко, ако можеш да стигнеш до магазин тъй като краката ти отказват). След като отмине действието може да ти се драйфа и да ти е толкова криво че направо ти идва да се самоубиеш. Така че моят съвет към теб е: като имаш излишни пари за глупости купи си мотор, кола, дори, според мен, е по- добре да пушиш цигари защото поне няма траен и силен ефект върху психиката. Всичко това, което съм написал ти го казвам от личен опит а не от интернет или от разговори с приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0ab7d58980
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   към номер 7. Благодаря ти за информацията, точно такива хора искам да коментират. При мен няма опасност да мина на нещо по хард защото на мен ми пука за тялото ми а само такъв човек може да устои. Опънах си няколко пъти от един коз и нищо нестана при мен всичко е от любопитсвто за това искам да пробвам поне веднъж да се напуша.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6e7af8897a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Само да попитам номер 6 - ?

" Положителни ефекти:

- щастливо безпокойство
- приповдигнато настроение
- безпричинен смях
- еуфория
- чувство за релакс
- засилване на творческите способности

Неутрални ефекти:
- изостряне на сетивата
- промяна на усещането за време и пространство
- бягащи мисли
- невъзможност за концентрация
- сънливост
- леко замайване


Отрицателни ефекти:
- зачервяване на очите
- блокиране на крактовременната памет
- затъпяване и проблеми с белите дробове (при редовна употреба)


СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ:
- при начинаещи пушачи - параноичен страх от настъпването на непознатите ефекти > страх, сърцебиене, гадене, забързан пулс "

Кое е положителжното от всичко това и какъв му е смисъла?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dd72645428
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам малък опит с коза, чела съм разнообразни факти за него и съм си изградила свое мнение за тази билка :).

Смятам, че е важно да съзнаваш защо искаш да го употребяваш, тогава ще се възползваш от положителните му ефекти. Козът подсилва възприятията ти към различните видове изкуство - музиката звучи по-ясно, забелязваш детайли в снимките и картините, въображението ти се активира. Ако твориш нещо козът може да ти подсили музата. Аз примерно обичам като съм в напушено състояние да се наслаждавам на красиви снимки. Иска ми се някой път да се напуша докато съм сред природата - в планината, на плажа.

Козът също така подсилва настроенията, много е важно как се чувстваш преди да пушиш - ако ти е забавно, ще ти стане още по-яко, но ако ти е гадно или скучно, по-добре не пуши, ще ти стане по-зле.
Важно е също така да си наясно какво количество ти е достатъчно - аз веднъж прекалих, получих световъртеж, силно сърцебиене, не можех да си поема дъх и нямах търпение този ефект да отмине. Излязох от ситуацията като един приятел ме разсмя - смених си настроението към по-добро, козът го подсили и неприятният ефект изчезна.

При употребата на трева ти пресъхва устната кухина и много трудно ядеш. Освен това има негативен ефект върху краткотрайната памет - не е препоръчително да пушиш преди учене или работа. Недей да шофираш в напушено състояние, защото рефлексите много се забавят.

Като цяло, аз подкрепям рядката употреба на трева - например не повече от два пъти в месеца. И смятам, че винаги трябва да съзнаваш причината, поради която го правиш - ако е на парти, спомни си, че може да се забавляваш и без такива стимуланти. Ако е за да получиш някакво вдъхновение, помисли си и за други методи това да се случи. За мен е добре да се пробва, да се усетят позитивните ефекти и да потърсим начини да достигнем такова състояние и без трева.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: edf7fad55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Велик е тетрахидроканабинола..

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: edf7fad55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Номер 7 въобще не знае за какво става въпрос според мене.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b12f9edace
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ако наистина си загрижен за здравето си, според мен няма да се занимаваш с трева и каквито и да е било подобни вещества. На мен например ми пука за здравето ми, и то немалко. Много пъти са ми предлагали и цигари, и трева, и алкохол... Аз само пия понякога, но не се напивам. Забавлявам се и се държа като напушена без всъщност да съм. Хората често не знаят как да се забавляват и се чудят каква простотия да направят, така започват с тези неща... Няма смисъл според мен, но в крайна сметка всеки си решава за себе си. Аз съм направила своя избор и не обичам да рискувам със здравето и живота си.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3cefc8591c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Искам само да поясня, че сортовете марихуана са толкова многобройни и сложно създадени. Повечето сортове, които наричат
чай са генномодифицирани сортове или хибриди между два сорта.
Някои продукти на марката Nirvana са именно генно модифицирани, така както си искат( с определен аромат или цвят). Нирвана всъщност е законна фирма. Има и сортове, които например са били откраднати от лаборатория(интересно кой ли ще го е направил), те се разпространяват свободно на "пазара" с предимство пред останалите, но в нисколевелната българска уиид култура на повечето места всичко е едно, а даже и не мога да повярвам, че когато някой пита "Кво е тва масе? " отговора е "холандче е" и всичко приключва. Те хората си мислят май, че тва е сорт. Истината е че всичко зависи от сорта начина на отглеждане, начина на сушене.
Аз например съм пушил такова яко българче, направо страхотно, но и жалко, защото когато попитах маняка къв е сорта той ми каза ми българин е ама бива.
Нищо още хляб има да ядем!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 906478b4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Да питаш какъв е ефекта от каза е все едно да питаш какъв е вкуса на сладоледа. Зависи от сорта , дозата , обстановката , настроението и т.н.
Препоръчвам ти ако си под 20 да не прекаляваш.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b47ddc31a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Важно е с какво намерение го употребяваш. Козът като парите например и както ВСИЧКО друго останало е неутрално нещо. Аз лично пуша с цел духовни прозрения, дава ми дълбочина на мислите. Когато не съм в добро настроение ми действа параноично. Като цяло може да се каже, че подсъзнателните мисли изплуват на повърхността. Ефектът зависи от обстановката и сорта. Това е растение-учител, трябва да се внимава, обременява психиката.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 292de6b0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   чета коментарите и не мога да повярвам колко зависими хора от тревата пишат тук! Аз съм на 38г и съм израснал сред наркомани, (такава ми била съдбата)няма наркотик който да не съм пробвал, освен херойн, 2ма приятели от детсвото, който пушеха трева и ми обясняваха колко е безвредна и яка, от скоро един е в психиатрично заведение а другия се хвърли от 12 етайж на един блок.... сами си преценете какво ви дава, или взима този боклук!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 71f3b2dbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравейте.Преди 3 месеца получих сърцебиене 140 след валериан или валидол забравих вече какво е ,извиках бърза помощ биха ми две работи и така се оправих чак ,а само да кажа че преди това си пушех редовно и тоо от поне 2 години и всичко си ми беше топ .След тази случка минаха две седмици я които бях чиста но реших да дръпна една единствена дръпка при което сърцето ми пак тръгна да бие много гадно ноо аз си носех спрейче за успокоение на сърце в чантата та така се успокоих .след което минаха пак цифра дни седмици не знам и подуших отблизо трева само подуших самия дим при което ми дойде някаква много странна вълна през тялото и пак ми тръгна сърцебиенето този път беше леко но пак го имаше .И наскоро преди няколко дни реших за гъзарията да си сложа свито масе в устата без да е запалено просто така за клипчето в рамките на 10 сек.макс при което отново това всичкото но в по лек вариант ии цялата почнах да треперя .ходих на изследвания на всичко но всичко ми е 6 не е на психична основа понеже дори не го мисля че ще се случи така .Ако някой има решение на проблема ми без просто не се занимавай с пушенето моля да ми каже как да процедирам

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 08aa49655f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От човек пушел всеки ден по най-малко 2 грама ще ти кажа да не го правиш. Пристрастих се имах здравословни и психични проблеми до момента, в който спрях. Не се поддавай накрая осъзнаваш, че не ти трябва.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9c24131a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, рака и малко повече, колко време си пушил така примерно и най-вече как го спря?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker