Как пропуснах живота си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Как пропуснах живота си...
преди: 15 години, 14 дни, прочетена 5168 пъти
Историята ми.. Живеехме добре аз и моите приятели. Живота ни беше наред до един момент-момента в който сами започнахме да си копаем гробовете. Застигна ни бавната смърт наречена наркотици. Първо като безобидни лапета започнахме да дърпаме джоинт от време на време. Но явно който започне с един наркотик стига и до друг. Тревата доскуча и дойдоха амфетамините, така наречените бонбони или екстази, лепилото, коката и всички други опияти. Безсънни нощи и купони заляха живота ни. Когато идваше поводът (било то дискотека празник и т.н) ноздрите трепереха в очакване. Вече настъпваше момента на смъркането-най приятния момент. Истина е-усещането е неописуемо-Изкривяването на гледката, загубата на ориентация и време довеждаха до пълен екстаз.

Но рано или късно идва деня-в който се събуждаш в жестоката реалност, но вече е късно, наркотиците са разбили организма и психиката ти. Тогава веселбата свършва и идва нуждата. Тя е болка дали психическа или психическа се различно, но е болка. Сутрин се събуждащ с миселта за надрусване а вечер заспиваш с мисълта за сутринта.

Загубих семейството, приятелите и здравето си. Останаха само онези като мен, защото съзнанието не се интересува от различните. Изкопах гроба си и паднах в него. Винаги идва оправданието "ако знаех какво е нямаше да започна"-късно е за оправдания, времето лети към своя край и те влече с него..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 14 дни
hash: 82cf14a074
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изкопа гроба си... падна в него, но... никой не го зарови.

Осъзнал си се преди да те намерят в някоя затънтена уличка, надрусан като свиня, с бавно биещо сърце... на прага на смъртта...
Не знам на колко си, но все още имаш неизвестен брой години пред себе си... знаеш какво да правиш с тях, нали?
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 14 дни
hash: 9e52c26f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво е, че си осъзнал проблема си. Не вярвам напълно да си изгубил семейството и приятелите си. Ако потърсиш помощ, ако покажеш воля да се спасиш от наркотиците и те ще те подкрепят, бъди сигурен.

Ale

 
  ...
преди: 15 години, 14 дни
hash: c48c2de63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сигурно е излишно да ти казвам да не се предаваш. Предполагам, че в момемта се чувствам празен и свършен. Недей! Има хора, на които им пука за теб. Може да си сигурен в това.

Незнам на колко си години, но даже и да си на 100 - пак не заслужаваш да свършиш така. В живота има адски много неща, за които си заслужава да се живее. Едва ли ти помагам много, но ако искаш да си поговориш с някой можеш да ми напишеш мейла си и да си пишем. Надявам се да успееш да се пребориш с това и ако ти се говори с някои - пиши.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 13 дни
hash: a7f7e201e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто като прочетох това, щях да се разплача. И не за друго, а защото наскоро се запознах с такъв човек. В него има много потенциал. Адски е умен, но.... Дори мислих да напиша тема в този хубав сайт, но се отказах. Толкова ми се иска да направя нещо за него, но няма какво. Той за сега е на амфетамини и казва, че не е зависим. Но възможно ли е това? :( Ако някой знае с какво аз да помогна на това момче да се осъзнае... Умен е много, но не знам защо си разбива живота :( Не знам как може да се повлия е на такива хора, още преди да започнат с по-опасните наркотици.

 
  ...
преди: 15 години, 12 дни
hash: b2042fa15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Изкопах гроба си и паднах в него." Това не е вярно! Изкопал си го,осъзнал си грешката си,но не си паднал в него .. Все още можеш да потърсиш помощ от семейството си.Няма да ти откажат бъди сигурен.МОже да си наркоман и всякакъв,но ти си им роднина,вярно е,че не е лесно да помогнеш на наркоман,но аз съм сигурна,че ти ще успееш!

Ивето

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 ден
hash: e67a3fc661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Доволна съм все пак, че си осъзнал своята постъпка и искаш да се промениш ако не се лъжа. Не предполагам на колко си години и какво те е накарало да стигнеш до тук, а именно да разкажеш своята история. Това, че си изкопал гроба си не е вярно, ти си отворил очи за един по-добър свят който те очаква да изживееш. Добър човек си и много се надявам ако потърсиш помощ от здравно лице, приятели или от семейството. Няма как да ти откажат все пак те обичат и имат някакво място за теб в сърцето им.

Може да си пристрастен към дрогата, на моменти да си опиянен,но въпреки всичко те са длъжни да ти помогнат

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 05f81ccb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,можеш да се справиш с този проблем,може да си изкопал гроба си,но ако ти не се предаваш,няма да са закупаиш в него,ако имаш нужда от приятел,скаипа ми е sisy_86 :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d2de4d8f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Приятелю мойта история е същата бяхме безгрижни дечица играехме на жуменка до момента в който дойде Мери Джейн после амфетите бонбоните и следва сичко което ти си казал.
Аз не загубих приятелите си защото те са като мен ако тези хора въобще могат да се наречат приятели
Загубих любовта на живота си и това ме съсипа

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 72653e781f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Eдно куче веднъж научи ли се да яде лайна никога не може да спре.
лечение , влечение ...все си е тая. по добре се застреляй за да не се мъчиш

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: bdae71a26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знаеш,че всички,които ти казват нещо от сорта на това,че си изкопал гроба си,но не е заровен не са прави.Може и да е късно...а може и да не е.Имам един съвет...ако искаш ме послушай,но ти го казвам за добро от опит и без капка упрек.
За да намериш сили да продължиш,да живееш и да се пребориш с този проблем първо намери любовта.Знам,че ще ти бъде много трудно и сега си мислиш,че това е невъзможно,но не е така и все пак може и да нямаш сили за това.

Незнам на колко години си,но в случая само любовта ще те спаси,защото ще ти даде сили и кураж да се бориш...на теб ти трябва 1-во смисъл за да продължиш а после начин ;):)

Смисъла,надеждата,силите и вярата,а заедно със щастието и подкрепата ще откриеш в л'бовта :) Пожелавам ти да не се предаваш и да пслушаш съвета ми,защото друг изход няма :) Другият изход е фатален,но сме хора и трябва да живеем :) Успех! :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5879a65764
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 .. ти си ебати катила .. Е такива като теб би трябвало да се застрелят за да не се мъчат!!!!
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7406277a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Знаеш ли колко много има такива като теб. Можеш само да се радваш, че си от малкото, които са осъзнали навреме всичко това и сега си над тея неща. Можеш да се радваш, че с историята си си помогнал на много четящи и благодарение на нея те ще стигнат до твоя извод и може би, ще се осъзнаят също като теб. Можеш само да се радваш, че си загърбил миналото и знай, че никога не е късно да гледаш напред. Не е вярно, че си изкопал гроба си, не е вярно, че си пропилял, живота си. Живота ти едва сега започва от начало :) Успех и целувки

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fe8de988ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Намери си някакво хоби да те разсейва !

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1964fab3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здражейте аз сам Джулия на 12 одини и сам от Смолян.Искам да ви разкажа както всички други хора разказват на някого за живота си.Е аз реших да разкажа на вас,е дано да не сам направила грешка. Аз живея без приятели,никой ми няма доверие и без любов. На майка ми не и пука за мен дори незнам дали ме обича. Не си мислете че само това ми е целия живот,защото не е така. Незнам,защо никой ми няма доверие,защо сам без приятели и защо момчето което харесвам и което е първата ми любов си играе с чувствата ми. Опитвала сам се цял живот да променя това и още се опитвам. Винаги сам искала моя живот да е нормален,но всичко което сам опитвала да направя за да променя живота си то се е проваляло. С всеки ден срещам нови хора и те ме намарзват.Учех в 6-то и там имах една приятелка на име Елена. Тя ми беше единствената,но пак всички искаха да ми я отнемат. Родителите ми се разведоха и се налагаше да се преместя в 1-во там така и не си намерих нови приятели. Мама се згоди с друг мъж и ми се роди сестричка Стефани. Сега поне знам е поне мисля,че поне тя няма да ме мрази и ще има на кого да споделям всичко. Аз просто винаги сам чувствала,че живея сякаш в затвор,но може би в затвора е по добре от колкото да си в моя живот. Всяка сутрин се сабуждам с мисалта,че поне днес ще е различен ден,но все едно и сащо всвки ден става по черен моя живот и по черен с всвки момент умира и умирам с всеки нов ден.Просто понякога ми се иска да умра може би в ада или пак в рая незнам каде ще отида,но си мисля,че там ще е по добре.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 841f8a1a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ей хора, не слагайте край на живота си по този начин.. аз съм момиче на 17 години, когато бях на 15 тръгнах по лошия път и едвам се отървах.. беше трудно и страшно.. направих адски много грешки за този период от време, дори семейството ми беше обърнало гръб.. бях сама, нямах вече никой до себе.. имах 2 възможности-да се предам на наркотиците тотално или да избера трудния вариант-да ги откажа за да живея.. моята най-добра приятелка не знаеше как да ми помогне, защото аз все й обещавах да спра, но не исках.. последните й думи бяха ''избери живота, свободата, красотата, а не черната пръст.. в крайна сметка успях да се съвзема и да променя живота си като изхвърлих наркотиците, осъзнах че те са фалшиво щастие.. и ако тук има хора, които не са опитвали наркотици ги съветвам никога да не го правят, защото човек може да се радва и да бъде щастлив без да използва каквито и да е неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker