Защо ми се случва да мисля само за това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Защо ми се случва да мисля само за това?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2869 пъти
Здравейте, аз съм тийнейджърка, която доста често си мисли за темата "Наркотици" като цяло. Това доста ме изнервя понякога. Често си говоря с моите приятелки на тази тема и на тях вече започна да им прави впечатление. Не ми се иска да си мисля, че съм тръгнала по лошия път. Не си мислете, че употребявам забранените вещества - това не е така. Но хора, които казват, че са ги употребили или че познават някой, който вече има опит с тези неща, предизвикват страхотен интерес у мен. Преди няколко дни, с една моя приятелка бяхме тръгнали към един от моловете в нашия град, когато забелязахме едно момиче в рейса ( беше ама наистина много странно ), което правеше нещо необичайно с едно мъничко бяло листче - първо си помислих, че си взима дъвка, но в последствие се оказа, че не е така. Не съм много сигурна какво точно беше веществото ( кокаин или нещо подобно ), но момичето си шмъркаше в рейса и въобще не и правеше впечатление, че аз, моята приятелка и хората, които седяха срещу странното момиче, я зяпаха. От тогава нещата сякаш станаха по-сериозни - много ми се искаше да я попитам някои неща, но просто нямаше как - първо, защото приятелката ми седеше точно до мен и второ - онова странно момиче все пак си беше непозната. Вчера много ми се искаше да гледам някой интересен филм, обаче не знаех кой и реших да потърся на тема "Наркотици". Естествено, намерих няколко, но ме хвана страх да ги гледам, защото на една от снимките на единия от тях имаше жена, която пушеше, а лицето и вече издаваше какъв сериозен проблем има. Положението е много странно - хем ми е супер интересно да научавам нови неща за наркотиците, да се запознавам и да говоря с хора, които имат опит на тази тема и дори са виждали наркомани как пушат ( ако не и самите те ), хем не искам да се забърквам и гледам да страня от тези, меко казано, простотии. Тази тема е като един странен двупосочен магнит, нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1c80ab3eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Не мисля, че има проблем в това. За отделните хора има различни теми, които ги интересуват. И на мен ми беше много интересна темата за наркотиците преди, разпитвах хора, които са пробвали, четох статии и форуми. Но никога не съм опитвал нищо, даже трева. Щом нямаш желание да опитваш, всичко е наред. И един съвет - търси инфо в интернет, но не говори много често за това с приятели и роднини, защото могат да останат с грешно впечатление. Имай впредвид, че някои хора не са толкова широкоскроени и имат предразсъдъци. "Тя говори за това, интересува се, значи и взима" - глупава логика, поне според мен, но имай едно на ум.
Аз дори бих те поощрил да се интересуваш от темата, защото така ще прочетеш много неща за огромната вреда от наркотиците и как могат да ти съсипят живота. Винаги е по-добре човек да е осведомен за нещата от живота.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 921639cbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има един много хубав филм Requiem for a Dream. Много ще ти хареса :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ad9bd22614
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   'наиш к'во - ти ми даваш нови отговори, как се става наркоман!

ТИ СИ БЪДЕЩА ТАКАВА! Това твоето вече е мания.
Неспасяем случай. Ако искаш мога да се аргументирам, но няма смисъл.

Не си ври чистото носле, дето не му е работа!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fde617a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е само временно.. и аз преди много разпитвах относно наркотиците и накрая пробвах трева и за 2 месеца изпуших 100 гр.. Ако ти е толкова интересно и искаш да пробваш пробвай само трева нищо друго.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a9eff4212
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз пък подкрепям интереса на момичето. Не мисля, че заради големия си интерес ще стане такава. Според дори трябва в училищата да има специален час, в който да се обсъжда темата за наркотиците, за последиците от тях, за вредите, за разпространението и т. н. Знаете, че когато едно нещо е табу, то е по-интересно за младите и не само. Нека тази тема не бъде табу, нека нашите деца знаят какво е това амфетамин или метамфетамин, нека знаят всичко, за да бъдат по-защитени. Между другото не съм някоя лелка, на 27г съм.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8fe542dde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен няма от какво да се притесняваш не мисля, че има някаква опасност да станеш наркоманка порсото това с наркотиците е наистина интересно.. Защо го правят хората? С какво им помага? До кога ще го правят и дали ще се откажат.. всичко това е психология и тя е много интересна можеш да си интересуваш от това да помагаш на хора борещи се против наркотиците и прочие.. Мен лично също ми е беше интересно до един момент в който просто спрях тревата.. и между другото това което си написала "наркомани как пушат" донякаде ме обиди ако имаш предвид трева де.. хората които пушат трева не са наркомани... те просто пушат трева това е като да пиеш.. само, че е нелегално... макар, че тревата си е нещо като хероин номер 2.. но въпреки това си мислия, че е обидно да се наричат наркомани тревоманите... алкохолиците не ги наричат наркомани само защото алкохола е легален, нали?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 119c909231
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм също съм заинтересуван от наркотици - чел съм за всеки вид по много и знам за всеки тип. Искам и да обърна внимание, че не съм опитвал. Просто ми е интересно, така че няма нищо лошо в това да се поинтересуваш. Но сведи нещата до интерес без проби и експерименти. Доколкото до филми ето ти - Requiem for a dream, Basketball Diaries, Spun, Trainspotting.
П. с. В youtube напиши drugs inc - ще ти излязат доста неща, които са интересни, но са на английски. За мен не са проблем защото знам езика, дано и за теб да е така. Дано да съм помогнал :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker