Не мога да го откажа от алкохола - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Не мога да го откажа от алкохола
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 9956 пъти
Здравейте. На 10 години съм, имам сериозна връзка с момче от 4 години и живеем заедно. В началото, когато се запознахме той беше типичното квартално дупе с алкохола и тревите. Малко по малко видях нещо различно в него и успях да го променя. В момента той пие алкохол много рядко, обаче когато това се случи, сякаш самия той се променя. С 2 думи-УЖАСНО ПИЯНСТВО. Започва да си лигави, когато сме двамата, става агресивен към другите, сяда зад волана и всичко това винаги приключва с караница.

Много го обичам, много хубав човек е, но когато на 3 месеца веднъж се случи това, бягам си и си мисля какво правя с него, та нали скоро говорим за бебе, та той такъв ли баща ще е??... Много съм объркана, не мога да му забраня да пие на 3 месеца, не мога да му променя пиянството..Какво да правя???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: e876715486
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   На 10 години си ? Сигурно има някаква грешка ??

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 582d05b150
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сядаш до него и открито му заявяваш, че не спре ли да пие ще се откажеш от него и следователно няма да създадете семейство. Ако иска нещо сериозно нека се промени. Нали те обича? - Ако е така ще се постарае.

Хубаво е, че не си се отказала от него още, когато си го видяла с чашата в ръка и лентичката под носа. Малко са хората, които полагат усилия да променят нечий живот... така както си направила ти.
... Не мисля, че сега е момента да се отказваш - бори се, бори се за промяна. Накарай го той сам да поиска тази промяна (да почувства, че има нужда от нея), тогава с малко подкрепа (най - вече от теб) всичко ще е шест.

Макар че... Един път на три месеца - не е много, никак дори. Има хора, които всеки Божи ден се прибират (поправка - влачат) в къщи барабар с бутилката... и са до такава степен пияни, че дори името не си помнят... Има и хора, които стават свиделети на това...
При теб положението не е толкова зле (и да се надяваме никога да не бъде), но щом все пак ти пречи - положи усилия, за да промениш нещата.
Успех...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 02bd75fa1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е детска работа...Само простотии пишете тука?
Извинявай мило момиче,но приятелят ти да не би да е на 8 години...Не занимавай хората с глупости...И как ще може да кара кола де хаааааааа

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 582d05b150
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, не ти ли мина през акъла, че може да e станала правописна грешка? Жената може да е на 20, но в бързината си да е натиснала "1" - колко му е? И мислиш ли, че едно 10 годишно дете ще пише по този начин? Правописа и пунктуацията е спазена - а на 10 години детето е 3-4 клас... тогава още учи значението на думи като "агресивен" и упражнява смисловото свързване на две изречения...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7744ad4f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторката: съжалявам, моя грешка, вместо 20 съм написала 10.. Все пак благодаря на тези, които са ми дали някакъв съвет.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 03b722f927
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това е доста неприятна ситуация. Това, което според мен човек има до последния миг на живота си е изборът. Ти можеш да избираш. Избери друг мъж. Днес е агресивен към другите, утре ще бие жена си. "Бие ме, значи ме обича" - нали така беше?! Друга възможност е да не пие, но това разбира се не зависи от теб. Ако те обича и осъзнава в какво се превръща като се напие би трябвало да спре да пие или да се научи да се контролира. Аз самият съм мъж и не мога да допусна насилието над жени.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6253c64f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бягай далече. Това, че ти можеш да го промениш, е заблуда и илюзия. Хората казват: "луд от пиян бяга"

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 10d258c573
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   МИТИО: Да изясним предполагам си на 19 години! 9 е най-близко до 0! В съвременното общество СВИНСКОТО НАПИВАНЕ е по-добро от всекидневното препиване. Така, че кажи му да се контролира и да не прекалява чак толкос. И чакай с тия бебета!!!!!!!!!! НЕМОЙ! Още ти е много рано за деца!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4deabc3895
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Щом кара пиян значи е ебаси и дебила.Ма какво се очудвам свине като тоя са с момичетата и те им ходят по пиянско наркоманските гъзове, пък нормалните като мен ходят с пръст в .....уста.
Като сте се хванали с тях ще си теглите, какво се оплаквате само.

Той много е свестен само дето се напива докъто изпадне в някакъв алкохолен делириум.Иначе добър човек е и го обичам.Айде стига, че ставате смешни.
Какво правиш с тоя?
Немога да разбера бе защо?Защо нормален човек не изкате, а си втълпявате, че пропадняците са свестни и им робувате цял живот бе патки такива?

Ти като общуваш с такъв човек сигурно ще ми отговориш на няколко въпроса.
Кажи сега аз като имам хубава работа и образование и несъм нито гърбав и грозен, защо последното момиче, което каних на кафе не благоволи да излизе с мен едно кафе да изпие, а сега излиза с един пияница, който и зъби много много не са му останали в устата?
К'во Ви кефят тея пияници?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a0136845d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Не пиша коментар свързан с темата, за което съжалявам, но нещо ми направи лошо впечатление. Относно номер 4:Аз съм на 11 и всички хора с, които говоря са ми казвали, че говоря като голям човек! Запознах се с една приятелка по интернет и тя отначало си е мислела, че съм на 20-30 години! Не всички "хлапета", както ги наричате пишат като такива! Аз например съм печелила награди за разкази, почти не правя правописни грешки! Така че, моля ви не подценявайте толкова много децата! И още нещо-в 3-4 клас ние не учим как се правят изречения и думи, а учим за дроби, сложни деления, вещества, изкуствени спътници, дори химични опити! Още веднъж се извинявам, че не пиша нещо свързано с темата, но просто не можах да се сдържа. А и историята е написана преди 3 години, така че едва ли моето мнение ще е от полза вече!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ba73687253
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От опит-
Лошото пиянство не се променя. И аз пия рядко, но след второто питие никой не иска да бъде покрай мен.
Някой хора(като мен) просто не трябва да близват, но... Нали знаеш поговорката "Като не можеш да плуваш не си слагай банския" Същото е. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2abc95c8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Моят живот на кратко, разказан от теб, сега ще ти кажа по на татък
на 20 забременях и 1месец преди да направя 21 родих, уж щеше да спира да пие ама уж.... Сега ще ти кажа ежедневието ми

Ставам занимавам се с детето, не ебавам да му чистя или готвя, освен ако аз не поискам
не мога да го гледам даже, но няма на каде...
търпя му пиянските истории, мъкна го към леглото, той пада, удря се, на другия ден не помни, бием се и се караме постоянно

А споменах ли че и от всичкото нагоре се напикава?
Успех мила, ако искаш от принцеса да станеш пепеляшка, изборът е твой, аз се подведах по това че го обичах и все се надявах да се откаже... е нестана за 5 години не можах да се справя
алкохолизма е до гроб, бягай колкото можеш по на далече
ще ти разсипе живота, ще те завре в къщи и до там, не го позвалявай, много е гадно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: 1b1b8cae64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Темата е стара, но ето и моята история...
Запознах се с мъжа си когато бях на 17 той беше на 23 (вече си пиеше стабилно. На следващата година, направих 18 имах бал и той дойде да живее у дома. И ето след още 1 година се появи първия ми син, да ми е жив и здрав. Бяха големи обещания, но без покритие. 5 години по-късно се роди и второто ми дете и пак обещания и пак нищо... Имам много за разказване но не искам да задълбавам. От 8 години вече се боря с този му порок и тъкмо се появява надежда, че се опитва да се промени, и се заформя едно яко напиване, и всичко отива по дяволите. Няма да те съветвам да се отказваш, защото аз самата още съм с този човек. Вече съм на 26 и почти нямам сили да се боря, но се опитвам заради децата. Те обичат баща си макар и да пие. Надявам се един ден да се събудя и да видя, че всичко вече е останало далече зад гърба ми... Ако още сте заедно и не си успяла да се пребориш, не се отказвай. Успех

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 5a1d99e9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм на 20 на 17родих първото си дете и моя пие не се прибира, скандали почни всяка вечер. Бях на 20 когато родих, и второто дете даже го кръстих и на него викам аиде да му е кеф може и да се смири на някаде. Но помни мила, такива не се променят. Виж аз колко наивно дете съм била да му родя дете то при мин беше дете дете чува но нищо, поне децата може някога да са ми благодарни. Но да си доидем на темата такива си плачат за нькоя к... а и наи вече пияница да се мъскат за пус. та капка и това си е успех мила но бягаи до като е време няма нужда от излишни главоболия

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker