Какво е тревата за вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Какво е тревата за вас?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 6311 пъти
Какво е тревата за вас? Какво е усещането ви? Смятате ли че човек може да се пристрасти към нея? (Нека само такива който са опитвали да ми кажат ) не ми трябват всезнайковци който не са опитвали :)
Аз не смятам че съм пристрастен, но се притеснявам че може да стана..
За мен тя е нещо което ми помага да преодолея страховете си, мога да не пуша и 1 година, но като донесат и просто искам за да направя някое изпитание още веднъж, да преодолея още един път страховете си. Права го защото искам да си докажа че мога.. вие защо го правите? Искате ли да спрете, аз искам защото се чуствам акто някакъв наркоман, гадно ми е от приятелите ми, не смятам че тя.. изгубих си мисълта, та както и да е

Моля постнете я, момче съм, в момента съм напушен ако се чудите защо съм написал нещо по някой начин

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 19ffcf7695
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Аз пуша трева като начин да се отпусна и да се забавлявам. Колкото до пристрастяването- всеки може да се пристрасти не само от тревата. От абсолютно всичко. Вече всичко зависи от човека. Трябва да знаеш кога да спреш ако видиш че прекаляваш с нещо. Не съм пушила трева от половин година и не съм изпитвала нужда от нея.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 47306f0ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Аз употребявам доста често, момиче на 15 съм. Повечето хора, момчета най-вече ми казват, че най-лошото за едно момиче е да пуши трева... но аз искам да го правя. За мен това е начин да се откъсна от реалния, гаден живот пълен с проблеми и гадни хора... така поне спирам да се интересувам от маловажните неща, които попринцип ме тормозят. Иначе като се напуша от една страна ми е много весело, а от друга искам вече да ме пуска, защото се страхувам, че мога да направя нещо, което после да не мога да поправя... И после като се оправя си казвам, че неискам пак да правя глупости, обаче като ми предложат и... Не съм пристрастена, винаги мога да спра. Според мен тревата е нещо, което всеки човек трябва да опита, разбирасе в рамките на нормалното.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c307ae401c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Не хората решават какъв да бъдеш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fa0e107824
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   братле, за мен тревата е един от начините да разпусна петък вечер, не бягам от проблеми чрез тревата, проблемите гледам да си ги разрешавам сам, трева пуша за удовослтвие и то рядко, максимум1-2 пъти седмично и то само петук и събота, даже ако имам някакви проблеми не пуша, щото се сдухвам. Таа съвета ми е и ти да пушиш умерено само и то само за удоволствие, не за да бягаш от реалността и проблемите си, ако имаш проблеми - бори се с тях, не бягай от тях!
Остани си със здрави пич
момче от софия

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4ddba8d535
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Пробвал съм точно един път в тесен приятелски кръг, но не беше това което очаквах. Състоянието ми беше същото, което съм си докарвал много пъти и без марихуана, ама приятелите ми повтаряха, че музиката била готина на 200%, че им се отворил апетит, а аз можех да изям повече от тях и преди да пуша, както и музиката да ме размаже от кеф. Просто видях, че имат нужда от едно напушване, за да си направят емоцията. Дори и пресъхването на устата мога да си докарам сам. От напрегнат ставам отпуснат, ако пожелая. И така в последно време се засичахме рядко с пичовете от компанията, тоест, аз не съм вече в тяхната компания, защото не искам да се държа като тях. Уж всеки от тях имаше мечти да става някой си, а всичко се промени. Сега най голямата мечта е да стане Петък и да се събират в апартамента на едно от момчетата да пушат. Всеки казва, че се затъпява от всекидневно пушене, ама те си пушеха по няколко пъти в месеца и пак си дерайлираха. Извода който си направих е, че повечето хора си търсят оправдание, за да не се цепят от стадото, а тези които имат истински причини да пушат са малко. Сега съм се отцепил от тяхното стадо, като се води, че съм от страната на спрелтаците, но са прави.. Аз съм един спрелтак, който живее в реален свят. Какво е тревата за мен ли? Нещо което те кара да се криеш като мишка зад всеки ъгъл и да се насирам от патрулките.. това е треата за мен. Аз избирам да съм котката. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c307ae401c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Няма как да бъдеш котката защото нямаш смелостта да бъдеш това, което искаш да бъдеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: bf3c57de1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   7, Дай си имейла и ще прецениш дали съм котката. :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 517a5fa89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз съм момиче на 15 години и 1 година пушех трева всеки ден, а понякога дори по няколко пъти на ден.. мислех, че е много хубаво, много ми харесваше (и аз не знам защо :D).. но преди месец осъзнах, че това, което правя не е хубаво и постепенно спрях да излизам.. ходех само на училище и лъжех всички, че съм наказана.. е, eстествено имах и мотивация да го направя - не исках да си съсипвам живота, все пак съм още малка.. А И ПОПРИНЦИП НЕ СИ СТРУВА ДА СИ СКЪСЯВАТЕ ЖИВОТА САМО И САМО ЗА ДА 'ЛЕТИТЕ' ИЛИ ПЪК ДА СТЕ КАТО ПАРЦАЛИ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ ЗА НЯКАКВИ 2 ЧАСА. ПРОСТО ОСЪЗНАЙТЕ И ВИЕ, ЧЕ ТРЕВАТА Е БОКЛУК.. ИМА МНОГО ДРУГИ ЕСТЕСТВЕНИ МЕТОДИ ЗА ПОВДИГАНЕ НА НАСТРОЕНИЕТО ОТ ТОЗИ, С КОЙТО ТРОВИТЕ НЕ САМО ВАШИЯ ЖИВОТ, А И ТОЗИ НА БЛИЗКИТЕ СИ, ЗАЩОТО ТЕ СТРАДАТ ОТ ТОВА. Сега и цигара да ми предлагат, дори не искам да я поглеждам.. просто съм се отвратила от пушенето на трева или пък цигари.. много е грозно отстрани, особено пък за нас момичетата, за това не ви го препоръчвам!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b50aa8265b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мен не ме хваща, за това мнението ми може да не е перфектно, но.. Познавам доста хора които пушат (все пак съм от 9ФЕГ) и не бих казал, че са пристрастени. Доста от тях се справят отлично в училище също така.
Pr0cK

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0959b8d8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Много лесно можете да разберете дали сте зависими...
Пиех, но в умерени количества и един ден просто си казах, че ще спра.
Така и стана. Въпреки, че беше преди броени седмици не изпитвам нужда да пия, вече не ме блазни какъвто и да било алкохол. Предлагат ми, но отказвам. Просто душата ми не го иска вече.. което показва, че не съм била зависима, тъй като го спрях веднага, и това е фактът, който изключително ме радва.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cb7b354b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво? Не ти трябват всезнайковци, които не са опитвали тревата? Извинявай, но тревата не е нещо, което ще ти помогне. Тя е вредна и само си даваш парите за нея. Същото се отнася и за цигарите и алкохола.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c79490d834
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Може ли в няколко изречения да си противоречиш толкова много, бе номер 12? Хем използваш клише на тревоман, хем говориш против тревата. Нямаш ли самоконтрол в приказките си, пък и всеки знае, че хората които опитват трева, не винаги показват силната воля. Този който не пуши, той може да дава най -точна оценка, защото не се е поддал на изкушението и натиска на обществото. Вие малките деца ще ме уморите някой ден. :( А тревата е инфантилщина и простотия, ама не ми пукат минусите на коментачето, не ми пукат. Както казват италианците -
i fatti parlano

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 17d5afbe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   В употребaтa нa Кaнaбис (тревa, мaрихуaнa, мaсе, кaнaп), нямa aбсолютно нищо лошо и е въпрос нa ЛИЧЕН ИЗБОР. Въпросa е дa избирaш кaчественото и дa не злоупотребявaш.
P. S. Лично мнение изгрaдено в следствие нa щедър опит. Не се гордея, но не съжaлявaм!!


Консумирaй с удоволствие и мяркa!
Деси Р. 18 г. гр. Бургaс :))

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 76ba80da6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Не съм чела предните коментари, но съм сигурна, че ще има много хора, които няма да ме разберат.. Но обичам да съм напушена. Обичам тези моменти.. все едно съм в някой друг свят. Всяко едно чувство, всяко едно усещане толкова по-различни. С думи някак си е трудно да се опише.. всеки един звук става по-ясен, по-чист
... Обичам вкъщи сама да се напуша, да си пусна музика, да си почивам... Прекрасно е! И сутрин с кафенцето да си опъна дори два пъти. Това е една от любимите ми вечери, леко хладно, лампата е изгасена, аз съм в моя филм :)
Съвсем случайно намерих този сайт и тази история.. и някак си исках и аз да кажа, че обичам марихуаната. Които каквото си иска да мисли, и аз преди бях против всякакви наркотици, треви, мреви.. но реших да пробвам... и осъзнах това, за което пиша.
Водя нормален живот, с нормални хора, уча, семейство.. и тревата по абсолютно един начин не ми е повлияла отрицателно. И има още много млади хора, които пушат. Но обществото никога няма да приеме този факт!
Лека вечер от мен! И дано някой от всички вас да ме е разбрал! Ще се радвам :)


ж, 22

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5cbd12282b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   15 напълно те разбирам :)) аз също живея прекрасен живот и обичам масето :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 90f6aa8776
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз съм от Варна на 13г. съм пробвал съм мара близо 4-5 пъти, но 2 от тях не ме хвана. За мен тревата е да се развеселя да се отпусна, но когато ме хвана за около 30 минути сякаш бях в друго измерения бях се отделил от конпанията ми и седях на една люлка сам. Те ме викаха да завъртим последния къчак, но аз им отказах, защото ме хвана някакъв страх. Да призная беше готино. Какво е за мен тревата? тя е зада распуснеш, но естествено, че ако е умерено, ако преакалиш разбирасе, че е лошо. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 67ba4b7a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Нещото което ме направи безчувствен и апатичен, но най накрая се спасих от нея. Не пуша 3 месеца. Тялото ми не издържа и иска още. Физическата зависимост е брутална, но трябва да издържа възможно по дълго. Хората няма да се откажат лесно. В България трябват още Нарко - комуни.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6a80479a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Пуша трева за забавлението и кефа. Последно пушех преди седмица, но преди това не бях пушел няколко месеца. Не мога да кажа, че съм пристрастен, но определено ми харесва!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2ee5398c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Еми аз пуших доста редовно и когато я спрях се появи дереализация и депресия. Един месец не знаех къде се намирам, всичко ми беше нереално, като на сън и не можех да спя, гадеше ми се, нямах апетит и чувствах че умирам. Сега съм по - добре, но пак чат пат се обаждат тия симптоми, така че всичко е до психика, ако ти е лабилна като мойта ще си патиш много.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ce44701355
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Как има разбирачи да плюят по билката използвана от 5000 години... хахаха. Смешни сте всички плюещи, отричащи, хейтвъщи природата и в същия момент пушещи табак, пиещи конски дози кофеин, или "домашно" приготвен метил от ръждив казам, или бутилиран от магазина, смъркащи пепеляци...

Канабата ви слага всички до 1 в малкия си джоб и ви оставя на километри назад... та тя е спасението от цялата демагогия в която сме попаднали все пак... Като добавим и това че на МНОГО места става все по-легално достъпна то българина има още мноооого боб да сърба докато открие колелото....

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d44e150024
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Тя задълбочава демагогията, но както и да е.. И никой не е пъхнала в малкия си джоб, но го е пъхнала на много в задния джоб. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ed887573e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Боже... 7, защо да не може да е котката, защото нямал смелостта да бъде това, което иска? Какво искаш да кажеш с това? Че си велик, щом пушиш трева? Това изобщо не е вярно. Значи който иска да си пуши, да си пуши. Тревата си е пълен боклук и ако не беше толкова вредна, нямаше да е забранена от закона. Всякакви глупости съм слушал за тревата- че не била вредна, а дори полезна, че лекувала рак, че лекувала всякакви болести, че от нея човек се чувства на 7 небе и няма никакви странични ефекти, че помагала за учене, концентрация и всякакви подобни измишльотини на дрогирани мозъци, искащи само да защитят своята "божествена" билка. Доказано е, че тревата убива мозъчни клетки. Пък който може да си направи изводите ще прави нещо смислено с живота си, вместо да си пълни дробовете с подобни боклуци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker