Отказах се от тревата, но сега съм невротичен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Отказах се от тревата, но сега съм невротичен
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 10100 пъти
Здравейте, аз съм голям мъж, с хубава работа, семейство и всичко, от което се нуждае един човек, за да е щастлив.

Ще кажа, че съм против това подрастващите да пушат трева или пък да се напиват, да не говори за други по-тежки вещества!

От доста години съм намерил начин да разпускам в края на тежките и натоварени работни седмици - петък и събота вечер си свивам по един джойнт, оставам сам с мислите си, гледам филми, слушам хубава музика, хапвам си стабилно и... абе тези, които са го правили знаят какво е. Наистина ми помага и съм доста спокоен човек, хората ме харесват именно заради това. Заобиколен съм от личности, които преливат от стрес и са ужасна гледка, отблъскват всички около тях.

Преди няколко седмици ми се наложи да спра марихуаната (причините не са важни), по-важното е, че започнах да приличам на тези личности, за които ви споменах - постоянен стрес, нерви и тотално изперкване.
Започнах да пия алкохол, но ми е ужасен. Не мога да го разбера това нещо - напиваш се и на следващия ден ти е гадно и едвам гледаш.

Говорих с един приятел, който пие някакви успокоителни. Тези неща никога не съм ги харесвал, защото знам, че водят до пристрастяване, но какво да се прави ? Даде ми едно хапче, дойде петък вечер, изпих го, минаха 20-30 минути и ми стана доста весело, товарът падна от мен, беше почти като напушване. Така от 2-3 седмици в петък и събота вечер си взимам по едно такова хапче и пия една бира и започна да ме кефи повече и от тревата, но знам, че не е хубаво. Отделно, че ги взимам от тоя приятел, който си има рецепта от лекар, но аз нямам, никое медицинско лице не ми е казало, че мога да ги пия... Това са си силни успокоителни, ще кажа и как се казват - "Ривотрил"

Възможно ли е да ми стане нещо, особено с тая комбинация + бира ? Дали ще се пристрастя от 2 пъти в седмицата и има ли шанс да зачести нуждата ми да приемам хапчетата ? Някой, който знае повече, нека сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: d45cdc17a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ривотрила трябва да се приема по схема за определен период от време. И без алкохол. Аз бих те посъветвала да отидеш на лекар. Не е нито страшно, нито срамно. Посети някой психиатър, ще ти помогне. Според мен това с тревата си е здраво пристрастяване и за това сега изпитваш това безпокойство. Същото е и при алкохолиците. Но при желание, воля и добра лекарска помощ всичко може да се постигне. Бъди мъж, вземи се в ръце и действай. Не е срамно да потърсиш лекарска помощ! По-трудно е да изплуваш, отколкото да потънеш. Бъди силен и успей! В името на теб и близките ти!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c20ee3b484
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ривотрила се използва за лечение на депресии, но ти не си депресиран. Плюс това се привиква към него. Преди години аз съм пила Ривотрил и не ти го препоръчвам. По-добре е марихуана. Аз също пуша от време на време качествена трева. Ако питаш мен най-добре нищо, защото след като човек се напуши проблемите му "минават", но на следващия ден пак се връщат. Това означава ли че всеки ден трябва да пиеш Ривотрил или да пушиш марихуана. Опитай се да решиш проблемите си и стреса по друг начин. Можеш да спортуваш, освобождава стреса и напрежението. Можеш да споделяш с близки. Но пък какво толкова те напряга и стресира незнам, чудя ти се...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 034848d544
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен бате, след като не си споменал причините за спирането на тревата, точно те, те стресират.
Акохолът е много по-приемлив социално. Да пийваш с компания е соц. Да пушиш с приятели е наркоманска дружинка.
Помисли си добре за причиние да спреш да пушиш:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: db753e2d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък не мога да откажа тревата, загубих си работата мързел ме гони нон-стоп. Живея на гърба на гаджето си от 10 месеца и имам чувството че и там му идва края дайте ми съвет как да откажа тревата

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 014ef53d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   И на мен ми се е налагало да я спирам. По принцип си пафкам ама и аз работя, уча не може по цял ден да си така. Както си пуша по 5 пъти на ден и съм спирала рязко. Ставам мн нервна, всички започват да ме дразнят, не ми се яде даже понякога ми се гади, вечер много трудно заспива. Ама не е кой знае какво с времето всичко си отминава...

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b48621fd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До номер 7 - преди: 4 дни, 20 часа
hash: db753e2d90

Съжелявам, не се сдържах.

Иначе за тревата, замести я със спорт, започни да четеш или някакъв механически проект. Пушиш защото имаш проблеми или ти е тъпо(може и 2те) и аз пуша но доста рядко за да не намалее ефекта. Трудно е да си депресиран или да ти е скучно когато имаш работа и задачи, направи си работа и задачи.

До оригиналния постер, поради какви причини си я спрял? Главното действие и цел на тревата е да те успокои, за това се използва от мнооооооого дълго време. На колко си? От колко годишен пушиш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 930ad5bfd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да откажеш тревата?? Ми лесно е! Само стига да си силен характер всичко е до само дисциплина, самоконтрол и инат! Тва със сърце биенето и другите странни усещания зависи от сорта и веществата (химията) която съдържа! Марихуаната не се препоръчва на здрави хора разберете го! Тя е за хора с мед. Проблеми под лекарски контрол това е!!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3e0db74d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ривотрил и алкохол, просто ставаш наркоман и то качествен Тази комбинация е по страшна от хероин. Макар поста да е стар да си кажа мнението.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker