Защо спряхте да пиете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Защо спряхте да пиете?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2128 пъти
Интересно ми е защо сте се отказали от алкохола (тези от вас, които са), защото аз го отказвам. Не желая да пия повече, но не знам по какъв начин ще излизам с приятели, или ще ходя на някое парти без да пия. Акъла не ми го побира. Но при мен 1 питие няма - или пия, или не.

Имам много алкохолици в рода, не казвам, че те са виновни, но сигурно има нещо... пийна ли, поръчвам второ, трето и се почва след това едно безразборно пилеене на пари по казина, стриптиз барове и къде ли не.

Загубил съм много пари и приятели в следствие на пиенето, а неведнъж съм се вкарвал и в проблеми с полицията. Та няма да пия, но ми е интересно да ми разкажете вашите истории за това как решихте да прекъснете и какъв е живота ви сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e8165bdd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм била голямо пиянде, пиех в училище, за да се правя на интересна, малко водка, малко ром. После все в компании, пак за да се правя на интересна - вижте колко съм яка! Но съм се напивала само два пъти. Първият път никой не разбра, защото веднага се прибрах и си легнах, но вторият път пих сама вкъщи и се наложи да ме карат в болница. Бях се натровила с какво ли не, та от тогава дори бонбон с ликьорче вътре не понасям.
Моят съвет е просто да промениш коренно начина си на живот, събери се с хора, които не си прекарват вечерите по кръчми, дискотеки и казина, огледай се и опознай другият свят, където на хората не им е нужен алкохол, за да се чувстват добре и да са щастливи! Като видиш как живеят и се смесиш с такива, сам ще се отвратиш от пиенето и разгулния живот и ще си изградиш нови ценности.
Аз не съм пила от 3 години вече. Успех!
Ж 24

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 33210df1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще говоря от позицията на моя опит....
Когато аз започнах да пия бях на 21.... Струпаха се много проблеми, лични, които нямах никаква идея как да реша сама. Не можех да спя, не можех да ям... изпадах в кризи. Така започнах, първо беше малко бира, после усики, после не можех без да смеся 2-3 вида алкохол... Накрая едвам стигах до леглото, за да си легна...
Така минаха няколко години. На няколко пъти се опитвах да спра, обаче тъкмо почвах и се случваше нова драма, която ме разтърсваше и всичко почваше на ново.
Един ден, след много прочетени книги, след много медицински статии, разбрах че така няма да стане. Проблемите си оставаха (и все още са актуални) само че здравето ми не е за 1 ден. Събрах всички бутилки и ги махнах.
След това се появи един човек в живота ми, който ми помогна да разбера че това е най-правилното решение. Вече от доста време не пия и се чувствам адски добре. Дори вече нямам желание, когато изляза някъде не изпитвам нужда да си поръчам уиски или друго питие...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker