Друсам се редовно с пико или така наречения метамфетамин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Друсам се редовно с пико или така наречения метамфетамин
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 84150 пъти
Моята история е следната:На 14 години опитах трева и ми хареса пушех 1-2 пъти в месеца но след това станах дилър за себе си и почнах да пуша редовно секи ден по 6-7 пъти но имаше период във които неме ловеше честно казано и минах на амфети закачих се за тях в продължение на 2 седмици но неми харесаха така да се каже много ме боляха зъбите от тях и неможех да се храня... Понеже дилрът на амфетите ми дължеше 20 лв ми ги върна във 1 хапче екстази и тревичка малко... Екстазито много ми хареса в интерес на истината закачих се и за него но в секи следващт бонбон които гълтах ефекта намаляваше и тябваше да изпивам по 2-3 за да имаше същия ефект като в началото но ги спрях защото ми костваха много пари... На 16 ми рожден ден реших да се нажуля и ми хареса въпреки че беше преди 2 месеца... Сега съм на пико и нищо друго секи ден се друсам с пико и имам проблеми със семеството ми само караници за най-малкото и аз ги обръщам в големи скандали немога да го спра честно казано като се опитвам изпадам в депресия нямам сила дори да изляза от нас... немога да повярвам в период на 2 години в какво се превърнах...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 11 години, 1 месец
hash: 39a106286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега си млад и здрав и организмът е по-устойчив, а представи си нататък в какво ще се превърнеш...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 743208d2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Имаш нужда от помощ. Поговори със семейството си, ако наистина искаш да се излекуваш трябва да знаеш, че трябва да имаш много силна воля.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 33a2aab8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно ми е що за родители имаш. Аз съм на 15 години и съм момиче и съм пушила 2 пъти трева, но наще не разбраха, защото успях да го изиграя добре и си навързах измислици, когато ме усетиха. Твоето семейство толкова ли не те усеща, че се друсаш? Това дори малко дете би го усетило. Ако те знаят, но не са обърнали внимание, просто нямам коментар по въпроса. В случай обаче, че не знаят, значи са много тъпи, без да се обиждаш. Моя съвет е да споделиш, това което написа тук с тях и да потърсиш помощ и то доста голяма. Разкажи им как се чувстваш и то съвсем спокойно, без да викаш и да правиш каквото и да е лошо. Ако те решат да не ти помогнат, тогава иди при личната лекарка и поискай направление ва психолог. Сега, когато четеш това, сигурно си казваш, че не си луд и, че няма да отидеш. Ходенето на психолог, не означава, че си ненормален, в чужбина всеки един човек си има такъв и е просто за споделяне. Смятам, че той ще те насочи към група за наркозависими, където ще бъдете група и ще си разказвате кой как е започнал и сами ще се стимолирате да спрете. Не стане ли така тогава ще отидеш в клиника за лечение за кратко време и после ще си като нов човек. В това няма нищо срамно, даже ще те направи силен. Помисли за бъдещето си, не искаш след няколко години да си още по-зле и да те е срам от децата ти, ако въобще можеш да имаш, защото от дрогата се уврежда спермата. Вече си осъзнал проблема си, това е първата крачка, сега направи това което ти казах. Също така те съветвам да гледаш българския тийнейджърски сериал ''Революция З'', където има момче с твоя проблем и виж как го решава. Освен това, ако имаш такива приятели ги разкарай от живота си и си намери нова, които са хора за пример и са учени и прилежни. Аз напоследък дружа точно с такива и станах по-заинетеросана от даскалото и успеха ми се оправи. Късмет и да кажеш после какво е станало!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4b08afecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (119 гласа)

5.   Спирай тия синтетики и почвай да тренираш!
Най-много по 2 пъти пуши на ден и яж много за 1 месец си вързал 4-5 кг. пак ти казвам

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3342995517
гласове:
1 2 3 4 5
  (167 гласа)

6.   Джойнта е голяма тегавня в интерес на истината.. Всеки отрича и обърква останалите, но от него се тръгва по черната пътека.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4b08afecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При всеки човек е различно ;) Ти сам си решаваш по кой път да поемеш с нищо не е виновен джойнта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: 093b3a4921
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Значи наще знаят че се друсам но нищо конкретно незимат по въпроса и по неже ме хванаха с марихуана ми назначиха няква психоложка от общината но тя грам хабер си няма от наркотици... регистриран съм и в детска педагогическа стая но незнам просто няма кои да ми помогне....

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 86271b70c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Ами виж аз съм момиче и съм на 15 имам приятел който също като теб беше зависим. Но с времето вместо да дава паритеси за наркотици почна да ги дава за секс и всеки път когато искаше да друса правеше секс предполага по много пъти на ден незнам точно но след 3 месеца вече беше нов човек беше спрял наркотиците и небеше се пристрастил към секса. Нете съветвам да ги заместиш точно със секс а да намериш някакъв заместител който не ти вреди.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c7ee0570c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

11.   На 16г съм. Имах проблеми с "разсъжденията" ако мога така да го кажа. Не се смятам за мъдра, но явно съм над средното ниво за моята възраст. Преди 2 години имах проблем с психиката - прекалено много мислех и с всеки ден доказвах на себе си, че не харесвам света, в който живеем. И нещото, което ме дразнеше най-много беше това, че НИЕ бяхме най-големите си врагове. Исках да се самоубия, защото не харесвах живота си. ЗНАЕХ ЧЕ ТОВА Е ГРЕШКА И СЕ СПРЯХ. Това също го мразя - да го желая силно, но РАЗУМЪТ МИ ДА МЕ СПИРА. Започнах да пуша трева с надеждата, че тя ще ме повлече по лошия път. НО УВИ! Нали уж не можеш да спреш като започнеш, не можеш да се контролираш! Аз и моето съзнание ми виждаха, че и това не може да ме заблуди. Колкото и да съм надрусана, пияна и напушена, винаги в мен има нещо което ме контролира. ЗНАМ, че мога да кажа НЕ на всичко, щом го поискам.

Така че не ми казвай че "не можеш да го спреш". Не се предавай, защото си тук, за да се бориш. Ако беше толкова лесно, нямаше да се нарича "живот". За бога, погледни се! Можеш да бъдеш каквото поискаш. Сега съжаляваш за това, което си сторил/а. Тогава поправи нещата и докажи пред себе (пред никого друг), че си способен/а да се пребориш с желанието колкото и голямо да е то. Хора! Стъпете на краката си най-сетне и променете света. Искам да оставя нещо добро след себе си, но не съм достатъчна само аз! За какво мечтаеш? Превърни го в реалност! Започни да се занимаваш с това! Реализирай се от малък/а. Учи език, спортувай, чети за човешкото тяло, болестите, планетите, рисувай, пътувай, прекарвай времето си с приятели, а не с дилъри! Води битка със себе си до край! НАЙ-ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ СЕБЕ СИ. Бях в начална фаза на анорексия - това е изцяло психично заболяване, но както казах по-горе - не може нещо да ме повали толкова лесно. Не съсипвай възможността да се докажеш пред света, пред родителите си и най-вече ПРЕД СЕБЕ СИ!

С много любов и подкрепа - Моника

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d6cbe0bc44
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, вземи си палатка и отивай в планината БЕЗ НИКАКВИ НАРКОТИЦИ. Вземи си храна и вода за 2-3 дни.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 32718c0acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Приятелката ми се друсаше с мет, покрай нея и аз започнах. Бяхме на 13 когато станахме гаджета, тя ми споделяше всичко. На 14 ми каза, че се друса с трева. Не споделих на никого, защото не исках да я излагам на гнева на всички в училището или съучениците. Дори бях се напушвал с нея няколко пъти, защото в крайна сметка марихуаната е съвсем лек наркотик, както знаете легализирано в Холандия, тоест човек по-умен от мен казва, че това е що-годе безвредно. Работата стана лоша на 15-тия и рожден ден. Каза, че е опитала моли, МДМА или най-известното му име - екстази. Съвсем ми падна в очите, честна дума, но продължихме да сме гаджета, защото беше адски красива, но и много депресирана. Мислех, че ще и помогна. Беше от онези адски красиви момичета които ще видите по идиотските филми да плачат до някоя стена или седнали и облегнати до смахнатата стена. Много ми беше мъчно за нея. Баща и беше ужасен пияница, всеки път като отидех в тях когато него го нямаше миришеше на алкохол. Спомням си първия път като влязох у тях. Тя искаше да си вземе някои неща. Щом видях всичките тези търкалящи се бутилки уиски по пода я накарах да спи у нас. Просто не можех да позволя да спи при този кучи-син. Шегата настрана!
Предполагам, че затова беше обърнала към наркотици. Винаги я защитавах от нападките в училище, тя беше от тихите момичета, не мога да разбера защо я дразнеха, тя беше страшно красива. Истината е, че след като ми каза, че е опитала екстази тя заплака. Попитах я защо. Тя каза, че баща я е изнасилил. Отново! Първо адски се ядосах. Мислех, че ей сега ще грабна един нож ще отида и ще му разрежа скапаното гърло. Само, че не казах нищо. Само я целунах и прегърнах. Ако се бях истински ядосал тя щеше да се притесни страшно, а не исках. Започна едно екстази пътешествие и за двама ни. Тя фактически почти всяка вечер идваше да спи у нас. Родителите ми адски се тревожиха за това. Всяка вечер ни проверяваха. Най-лошото в този период е когато я хванах с дилъра и. Какъв дилър моля ви се! Истински слабак. Звънях и пет пъти. Обиколих целия град, беше около 8 часа. Не исках да викам полиция, беше ме шубе. Намерих я в старото ни училище, зад него. За 15 минути изтичах на бегом целия квартал (аз живея в Пловдив). Дилъра я измамил и се опитваше да я преджоби. Намерих ги как я биеше. Направо ми призля. Обърнах го към себе си и го ударих с всичка сила по лицето. Ритнах го щом падна, но се спрях навреме. Знаех, че горката е преживяла много този ден и нямаше да издържи да види и побой. Така, че го опрях о земята и му казах, че ако го видя още веднъж с него ще го убия. Казах го страшно тихо за да не чуе приятелката ми.
Бях на 15 и половина когато правих секс за първи път. Тя беше толкова нещастна. Искаше да се самоубие. Не знаех какво по дяволите да направя, нещо което да я накара да се усмихне. Не исках да го правя ей така, защото просто нямах избор, но го направих. Бяхме в моята стая, беше опитала амфетамин за първи път. Баща и я бил и ругал цялата нощ. Цялата беше в синини. Шегата настрана! Дори сега се потискам като си мисля за тази гледка. Та тогава я разцелувах навсякъде и постепенно, бях страшно нежен го направихме. Беше много щастлива, спря всякакви наркотици за 4 месеца, беше страшно весела (както е сега) и родителите ми приеха тя да живее у нас за постоянно. На 16 обаче тя се надруса с пико. Щях да се гръмна! Отново имали проблеми с баща и. Дори не му бях ядосан. Обаче този път вече бяхме го правили, какво за бога можех да направя? Друсаше се в продължение на месеци, стана унила, без настроение, още по депресирана. Една нощ се реших: ще вляза под кожата и и ще изтрия наркотиците от тялото и. Така и направих. Следях всяка нейна стъпка. Изпращах я до вратата на класната стая, разхождахме се заедно, всичко! След училище и казвах да си отвори работите пред мен. Първите пъти намирах дози мет, но накрая това спря. Тя отново се върна при мен така да се каже. Отпусках бавно, съвсем бавно каишката докато останаха само нормалните неща. Сега сме на 18, страшно щастливи и всичко е наред. Тя казва, че иска да имаме дете. И ще имаме, обещах и.
Поуката братче, е че всеки може да спре, дали с помощ или не това е без значение стига ти да искаш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b6e0dc7634
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

15.   Моето момче, ако имаш наистина силна воля и искаш да водиш нормален живот-спри да се друсаш! Нито си интересен по някакъв начин, нито нищо! В момента единственото нещо, което правиш е, че си проваляш живота и застрашаваш здравето си! Дали го правиш за гъзария, не знам, но, ако е зареди това само ще ти кажа, че си жалък, както и повечето индивиди като теб, които мислят, че с това ще изпъкнат, но не-това е признак на слабост от гледна точка на това, че искат да се впишат в компанията на ''готините пропадняци''и за тях това е единствения начин... Твой си е живота и никой не е тръгнал да те съди камоли пък аз.. просто ти казвам спри докато е време, защото после ще съжаляваш... като гледам тва не ти харесва онова също и така всеки път на по тежко и по тежко ще минаваш и после знаеш кво става... ако искаш да се докараш до такова състояние продължавай... Но всичко зависи от теб самия... можеш.. просто трябва малко да се постараеш и да дадеш максимума от себе си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ceeae6669a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   14 евала пич, макар и на тези години ти си истински мъж. Приятелката ти е късметкийка че те има, създайте семейство и бъдете щасливи. До автора, приятелю щом си осъзнал проблема и щом искаш да спреш значи ще го направиш трябва само малко повече воля. Поговори и с някой твой роднина да ти помогне и насочи към специалисти(предполагам че коментар 8 е твой). Опитай се да обесниш на вашите колко е серйозен проблема, ако трябва ограмоти ги малко на тази тема и сигурно ще се постреснат. Успех и незабравяй че всичко зависи най вече от теб.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b33a0c2d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Спри ги тия гадости. Почвай да тренираш и да ядеш много и ще си нов човек след около 7/8 месеца

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8ee0c919e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Тук само мога да ти споделя от личен опит.
На 28 години съм наркоман, хазартаджия, алкохолик и т. н
Спасение има, сега съм на хипнотични сеанси.
Отговора ми който е за теб, краят е ясен, просто един ден ще си отидеш от тази земя, ако не предприемеш крути мерки срещу себе си.
Всичко е заради теб, и не точно заради теб а заради егото ти, там се крие целия проблем.
Гледай филма "Револвер", умен пич си и ще схванеш идеята на филма.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3c8846e96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Метамфетамините са най-страшния наркотик!Сигурно знаеш в какв ще се превърнеш,ако продължаваш.Зъбите ти ще изгният,ще се сбръчкаш и най-накрая ще започнеш да се самонараняваш ,ако не си друсан.Никое момиче няма да иска развалина,колкото и повърхносно да звучи.Не можеш да спреш ,повярвай ,не и без чужда помощ.Потърси помощ в център за наркозависими ,защото вече си се превърнал в такъв.Когато имаш нужда от мета ,по-добре пуши марихуана ,ще те успокои временно ,но не се колебай и потърси помощ ,преди да е твърде късно.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f62e719943
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз съм преминала през същото родителите ми са страхотни хора, никога не са ме хващали. По-скоро отказах наркотиците и целият този начин на живот когато реших да сменя средата и да заживея с моя приятел. Той е противник на наркотиците и веднаж разбра, че съм друсана и ми каза да се махам от живота му. Постави ми теорията си, че до сега не е чул за някой човек който да е постигнал нещо благодарение на наркотиците, тази фраза много ми повлия. Реших да му докажа, че мога и без наркотици. Докато един ден осъзнах, че просто ги мразя и също така презирам всички хора, които ги употребяват и че даже и моментно да са ми доставяли удоволствие след това последствията са били отвратителни като, депресии, неприятности в работа, учение, загуба на средства и най-вече нещо което доста след това осъзнах: ЗДРАВЕТО. Вече минаха 5 години от както не съм барала нищо и осъзнавам, че всичко това не съм го направила заради приятеля ми а заради самата мен. От година и половина работя като консултант-терапевт с хора със зависимости. В момента се радвам на страхотен живот, живот който до преди едва 7 години не съм си представяла, че може да съществува. Хора, които са присъствали в моето минало са просто социален отпадък. Помни, че всичко е в мозъка ти сам ти трябва да си помогнеш и да се стимулираш, че този начин на живот не приляга на твоето ниво и на нивото което искаш да постигнеш.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 02f3341902
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

22.   Просто спри пикото. Не чакай неволята, а действай. Разбира се, че е трудно, но няма кой да го направи вместо теб. Като си депресиран яж повече и прави лицеви упори. Трябва да преодолееш първоначалния мързел, но спорта е страхотен антидепресант.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ef52761255
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Пикото е измислено от цигойнерите, една от съставките му е кока-кола, метанфетамина е на кристали и няма нищо общо с пикото, по принцип метаджийте не изкарват повече от 3 години. Моят съвет е да промениш средата, в която прекарваш ежедневието си, спорта е най-добрата алтернатива.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 567a1812b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Брат, разкажи на семейството си. Ако мълчиш няма как да стане по-добре - тъкмо обратното. Просто ако им кажеш, те ще потърсят помощ за теб и ще те подкрепят. Вярвам, че така би станало нещо. Има и още нещо... ако се запознаеш с някой на 14 години, който се чуди какво толкова ще стане ако пробва трева. Казвам го като някой, който също е пушил малко трева, но малко тийнове знаят къде да спрат.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1c1c599f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   виж сега аз бях по абсолютно същия начин макар че сега съм на 15.. ии го спрях.. по добре ще е ако пушиш масе хапнеш и си легнеш ако трябва и по 10 пъти на ден да пушиш и правиш всичко възможно да спреш не мисли за товаа ако имаш воля ще го направиш.. аз бях точно като теб повярвай ми но сега ми ппредлагат и пред мен се праятт ии не искам няма да ти прави никакво впечатление.. ако ти се прецъри хапни излез напуши се пак хапни.. няма смисъл да излезеш да се напраиш мармалад да не спиш и да не ядеш 2-3 дена вредиш само на себе си на никой друг

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 88e10ded63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Опасно е.
Тревата, майна и.
Но хероина, райския прашец и амфитамина са опасни
ОПАСНИ

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 27d7223ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   всичко е опасно, абсолютно щом се прекали с него.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 14debad960
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Абе и аз имах подобна историйка почнах с трева и ся съм на пико и трева и тва става в период на няколко месеца ама все ми е тая важното е да си направя кефа не ми пука че съм станал наркоман. Съвета ми като човек който е вече доста навътре с тези работи не се забърквайте с наркотици защото всичките ви пари ще отиват за дрога, а като свършат ще затъвате в борчове или ще крадете само за да си вземете дозата, ще имате много проблеми вкъщи и на училище изобщо не си заслужава да почвате. И все пак на мен ми харесва не съм мислил да спирам въпреки проблемите които ми създаде аз и се кефя много на дрогата и си харесвам живота но все пак не ги почвайте...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1dacbde537
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Друсала съм пико една година. По 2 3 дена не спях като ми предлагаха не можех да отказвам. Бях ужасно слаба, не се прибирах в къщи с дни... Сякаш живеех само заради пикото. Лятото редовно прекалявах, бях се депресирала затворих се в една квартира сама ревях по цели нощи, втълпявах си че съм сама и всички са срещу мен. Обикалях сама улиците с насълзени очи омърлушена. В главата ми са се въртели и мисли за самоубийство... Сега от 6 месеца не пипам и не искам. Това е най-евтиния и пропаднал наркотик. Трева пафкам много има периоди в които и всеки ден по няколко пъти, но с тревата никога съм нямала проблем. На някое парти или дискотека мога да си позволя бонбон ама и там не е игра работата. Любовния наркотик си е друго нещо и винаги съм била навита за мдма ама и от тях мн драйфам и ако не пиеш много вода може да ти се случи лоша случка...

 
  ...

...
преди: 10 години, 24 дни
hash: f9efa97828
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Извинявай, че те обиждам, но ти си много тъп, бе мой! Просто спри! Аз бях като теб - друсах редовно, не се спирах, по 5 дена не спях. Но забременях, казах си - "спирам" и спрях. Не беше никак трудно. Просто първите две седмици не се срещай с наркомани, яж и спи по цял ден и след това ще си като нов. Не е голяма работа, лесно е. Дай си малко воля. Ще видиш колко по-хубав ще бъде живота след това. Пише ти го бивша пико-наркоманка. Успех. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6543ac54c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Може да чувстваш че умираш 1 седмица но се замисли колко прекрасен живот ще имаш когато не си зависим от нищо (освен от родителите си но това е друг въпрос) няма да храниш боклуците на града ами с тези пари можеш да направиш нещо полезно за себе си най-малкото че ако спреш да друсаш ще можеш да си вдигнеш самочувствието да се уважаваш да бъдеш мъж не пионка. И най-важното това ще направи теб самия и всичките ти близки щастливи и горди че ти МОЖЕШ. Всички тук вярват в теб повярвай и ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 16909880ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Абе хора как се пристрасрявате към тези неща пуша си масето поне от три години,ако не всеки ден то през ден.Употребявал съм анфетамини,метамфетамини,бомбони,пико,хашиш,кока,и др.не по един ,два или три пъти.Чак редовна употреба не но честичко по партита,дискотеки,домашни събирания,или просто за кефа понякога с аверите.Дори и за един миг не съм изпитал чувството апстиненция,аз съм на принципа като има има като няма,няма.Единственото нещо към което съм бил пристрастен някога са цигарите,и приятелката ми.ххаахха.Но цигарите ги отказах със спорта само кик-бокс и мма,и дори до днес като изляза по парти си позволявам да взема нещо по така за филма.Но маричкита винаги трябва да си я имам даже и да не пуша с дни,да знам че като ми се допуши имам да врътна една.И не мога да разбера какви са тези глупости че марата била начален наркотик,ще е начаен да като на пишемтата с парички от татко не им стига само да си пушат ами задъжително трябва да се смазват,не защото им е приятно,а защото така е модерно днес!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e7f30efaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   късай мой пробвай от зелените гранати или домино лееешшш е батко пикото го остай Метамфетамина не е пико това е кристал батко имат разлика !!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 97fe0821f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Аз съм почти на 17. На 13 пробвах марихуана за първи път, но почнах активно чак на 15. Сега всеки ден си пуша марихуанка по няколко пъти, а като почне да не ме хваща правя седмица-две почивка и после пак и не само не ми пречи, а напротив! Разбирам се с всички, в даскало минавам с 4.90, хванах си гадже и др. Въобще ми е супер готино и не ми пречи и смея да твърдя, че без значение какво взимаш всичко зависи от психиката на човек. Пробвал съм кокаин, амфетки, някви хапове и пико, но само на партита за да ми е яко. Ако си слаб психически стой далеч от наркотиците и марихуаната, но ако си здрав в това отношение - боли те. ;д Проявявайте разум и правете всичко не, защото се показвате като много сте готини(например да пушите цигари, защото 98% от връстниците ми за това са започнали да пушат), а защото ви е готино! И не забравяйте "Консумирайте с удоволствие и мярка" ;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 429bb48de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Спасявай се дете... Аз съм на 20 години и не съм си и помисляла за такива неща... имай волята да се спасиш, по дяволите та ти си дете... съчуствам ти...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 661c592865
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Луд спри го тоо боклук тва те пържи много имам приятели които им се отделя кожата понеже пикото е много силно токсично стават на рани от тва и психически стават не добре други минават на хероин от пико тва не е шега като джойнта

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ec40fd1c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Ей боклук малък вземи се обеси на центъра, когато минават хората да казват на децата си "Като тая отрепка не трябва да бъдете". Ще направиш услуга на обществото. Умри поне като достоен човек !!!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 269449e7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   44. Вземи мини на херо, та да си заминеш по на бързо докато не си завлякъл още някой покрай теб.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b68e5b38ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   абе деца, защо пишете като си нямате и бегла представа от света, пикото е малка работа, пристрастяването е минимално и е психологическо а не физическо, следователно е нужна само и единствено силна воля да се спре

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6716451b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   На 14 за пръв път пих алкохол в големи количества с брат ми пиех чисто няколко пъти след това вече почна да ми става гадно и пиех с разредител за някви малко месеци живех само за тва да дойде събота и неделя да се напия на куче. Пиех много не помня нищо почти от 8 клас по едно време се чувствах много зле като някъв боклук. На 15 почнах да пуша трева пушех редовно, после почнах да друсам амфети. Веднъж взех пико без да знам, че е пико в последствие разбрах, че е. пробвах гъби на 16 взех екстази и дмт много бях навита на лсд. Първо взех едно косъмче мет и беше много добро. След това на бала на една приятелка взех кока.. след някви месеци намерих кетамин от един приятел. После реших да взема пак мет много ме изкефи. След това си намерих една оферта за Лексотан. След като вече бях пробвала някви синтетики и психотропни пбвах опиат кодеин, много ме изкефи чувставх се много свободна и щастлива. Спрях за някво време да взимам някви неща само трева пушех.. После един приятел ме нави да взема кетамин пак.. Взех обаче вече за мен опиатите бяха най - интересни.. пробвах да пуша хероин закачих се за него.. Сега съм на 18 буквално за 4 години се превърнах в един наркоман сега вече искам да се променя и да се спася от херцата.. защото ако не го направя това ще е края. Така, че пич спри се преди да с

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d9a434cec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Виж сега, аз съм момиче на 16. Пуша трева от година и половина някъде, но от скоро почнах с по-сериозните наркотици. Тоест амфети, пико и бонбони, които ти май наричаш екстази. А да, само да кажа, че можеш и да ги смучеш за по-голям ефект. Бях 45 кила, но за няма и седмица свалих 2. Преди 1-2 седмици бяхме с една моя приятелка на гости на гаджето ми с един негов приятел. Приятелят ми е на 22, дилър, пробвал доста синтетика и не само. Спахме у тях 3 дена... като не се спеше де. Общо четиримата сме употребили 15 бонбона, 3 топчета амфет, 1 топче пико и сума ти и трева. След тези три дена съм 39 кила, на четвъртия ден, който прекарах у нас, се събудих с кръв от носа, което става от твърде много друсане. От тогава не съм барала никакъв наркотик, освен тревата.
Най-добрия приятел на гаджето ми може да се каже, че е пристрастен към амфета и метамфетамина. Сега съжалява за това. Дължи пари, ако не е друсал един ден, повтарям ЕДИН ШИБАН ДЕН е като лайно, депресия, не яде, нищо. Така че се взимай в ръце и не ми се прави на шибан наркоман, защото когато станеш такъв, ще съжаляваш!!! СПРИ ДОКАТО МОЖЕШ!!!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a033ce7925
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Пич ти си с грешния подход след като тревата е спряла да те напушва значи тялото ти има нужа от даже и 1 седмица почивка от нея след което сякаш си презаредил батериите на напушвалката... ти си си виновен за това аз съм на 25 от 16 годишен пафкам жони и съм опитвал пико но тогава когато спирам даси почина от тревата... така по този начин в момента мога да си спра и 2-те без да съм неиздържал както си ти потърси помощ иначе ще завършиш в метадонова програма живеийки на тротоара... казвам защото познавам хората който ти давам за пример!!!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e65f3c541f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   От автора спрях сичко е до психика и силна воляя няма невъзможни неща.!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 406275e65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

55.   Братле, всичко е до психиката. Аз съм на 17 пуша трева от 3 години, но пушех рядко в началото, сега пуша постоянно. Много рядко барам амфета, ако го барам е само на партита и сбирки. Пуших и хашиш и в крайна сметка много ми хареса, според мен най-добре си пафкай джонито, хапвай гъбки и се радвай на живота, защото знаеш, че не са синтетики, които ти ебават майката а са неща от природата. Препоръчвам ти да се консултираш със специалист. Един приятел тръгна по твоя път и си провали живота. Беше боксьор и то на доста високо ниво, започна да пуши трева от там нататък се започна и с по-сериозните неща пико, амфети, бомбони и всякакви глупости. Сега в момента има рани по лицето, зъбите му се ронят и е изсъхнал като наркоман на помпа. Наркотиците се взимат за да ти е готино, те са нещо като добавки на живота, а не за да те убиват и пристрастяват. Няма смисъл наркотичето да ти определя цялостния смисъл на живота ти и първата ти мисъл, като се събудиш сутрин да е как да се надрусаш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0bf28bf552
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   имах много приятели които имаха като твоя проблем и в интерес на истината единственото от което имаш нужда е МОТИВАЦИЯ. Намери си приятелка обичай я и сам ще искаш да се промениш. Или намери нещо което обичаш и си вложи времето в него.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0dbdade522
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Не ги ли отрежеш от веднъж- не става, поне при мен беше така. Трябваше една огромна купчина от мои лъжи и лайна да ми се стовари на главата, за да осъзная, че пропадам... или по-скоро аз осъзнавах, но трябваше ситуацията да ме притисне, за да се откажа от тях. Предпочитах амфетите и беше забавно докато не те пусне... после целия свят е черен, с отказването също е така, дълго време ще ти тежи всичко и ще ти е тъжно и депресивно(особено съчетано със срама и разочарованието, от това което си направил), но е неизбежно и част от оздравителния процес! Трябва да си минеш през всичко, за да не се повтаря!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8d9c6691e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   Здравейте, търся си точно пико. Ако някой може да помогне и е сериозен тип нямам идея как да се свържем. Писна ми от тъпите амфети, след които имам супер ужасен афтър. Искам хубаво, качествено пико!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2937e697fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

59.   Боклук скапан, жал ми е за майка ти и баща ти, копеленце разглезено, да умреш бавно дано, дано никой не си зарибил

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e6a4aa38f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   Как може деца на 14 години и в тази опасна възраст да правите такива неща. Окей опасна ама чак пък толкова ли? Не виждате ли колко е опасно днешно време с тези наркотици. Нали да се направим на тъй наречените малки опасни гангстери ако изобщо знаете какво означава това, дай да пушим трева, че после и на по-силни опойващи вещества. Не искам да обвинявам родителите ти, но как може това го пиша и за родители, случайно ако четат това, как може да дават на дори и малолетните си деца по 20 лева. Защото ако едно дете може да си позволи трева и друга дрога, от къде ги има тези пари. Ето ти си видял как след всеки опит ти се престрастяваш към все по силна дрога Недей едва на 16 години си. Помисли след 4 години като на си на 20 и си пълолетен. Не дай си Боже да се престрастиш, пари ще си сдобиваш чрез кражби и престъпления, ще си по арести постоянно. В това ли искаш да ти се превърне животът. Виждам, че сега разбраш докъде си стиганал. Поговори с родителите ти. Те НИКОГА няма да ти навредат. Потърси помощ докато си още млад. Защото какво по прекрасно от това има да си умен, възпитан с добро здравословно състояние. Спортувай, намери си занимания, но не да се събираш с малките пикльовци и пикли да се павете на голями, да слушате други как говорят и вие да им подражавате. Защото дилърите така печелят пари от малки и наивни деца като вас, на тях не им пука вие дали ще сте добре, живи или не. За тях е важно да си продадат стоката и да си вземат парите. Предлагам ти да изгледаш филма Requiem for a dream. Просто от този филм няма как да не си вземеш поука или ако не предлагам ти клипчета български https://www.youtube.com/watch?v=TF-MZs2DHz8 с каквото си започнал и други подобни има. Изгледай ги и от тях просто няма как да не си вземеш поука. УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ, защото това е най-коварното нещо с което едно малко дете може да се забърка. Имай силна воля. Просто изгледай филма и се замисли над много неща :)
Съжалявам за грешките, но просто като прочетох това и от бързане исках да напиша всичко това

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ae83a81f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   Ех, ех...
Момче, не можеш да ми кажеш, че след първото опитване на нещо и вече си се закачил за него. Ти знаеш ли какво е "закачен" или по-точно "зависим от дрогата"?
Понятие да имаш за психическа и физическа абстиненция?
Това твоето е проява на слабост, безволие и едва ли не фукане с това... Не е хубаво. И аз съм опитвала много неща - трева, MDMA, амфетамини, метамфетамин, пико, кока.. Но не съм закачена към никое от тях. Правя го рядко, с едно наум, в умерени количества, в подходящото време на подходящото място с правилните хора. Не парадирам с това. Не се хваля, нито апелирам някой към употребата на някое от тях.
Та проблемът, който уж имаш, е в главата ти. Има хора, които просто не трябва да използват наркотици, защото нагласата им и внушаването са много по-силни от това действително колко лови наркотика. Щом не можеш да контролираш ефекта, изпадаш в депресии, нервен и агресивен си, лесно избухваш и нямаш контрол върху емоциите и чувствата си - СПРИ докато е време!!
Не се съсипвай.
Позволиш ли на дрогата да те завладее, изгубиш ли контрол над себе си заради нея - свършен си, братле!
Пази се и умната!
Това са кофти работи.
Или си съсипваш здравето, или те грози опасност от килия. И в двата случая не те устройва, така че гледай си живота и се научи да си правиш кефа без шибаните синтетики! (единствено за тревичката не бих те упрекнала, хаха)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5d2e5aa38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

62.   Lieblich, добре дошъл. :) Като за начало "не мога да повярвам" изобщо не го казвай. Много добре си знаел в какво ще те превърнат наркотиците. Второ, не смятам, че си затънал, ги сам трябва да усетиш кога си на дъното. И за депресията.. Само трева, много трева, силна трева. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6d8ef5d1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   Ех деца, защо тръгвате по лошия път. Историята ми е доста дълга затова няма да я казвам. На 32г. се разболях и се пропих. на 34 започнах да пия успокоителни със алкохол. Сега съм на 40 и живот няма, чакам края. Дотам ли искате да стигнете????

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1a80b77dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

65.   Брат искам да ти кажа недей лично аз вземам и го правя единствено когато ми се е налагало да не спа като съм бил на работа а преди това на дискотека и се чуствъм като парцал.. и съм вземал но това че ти вземаш и го приемаш като ежедневна нужда е твой проблем просто следващия път си кажи не.
Дори и безплатно да замисли се ако имаш брат сестра какъв пример даваш.
Замисли се какво ще си мислят родителите за теб... Какъв син отгледахме наркоман да ми става.
Това е супер лошо да го чуеш просто го направи заради майка си и баща ти.
Кажи си че трябва да се гордеят с тебе. Не е това начина да се друсаш лично аз го възприемам като сме с компания да се почерпим но за ежедневна употреба е абсолютна глупост.
Надявам се да няма хейт от другите аз си изразявам мнението на 17 години съм.
Работа да съм в помощ на семейството като и в същото време уча.
И се е налагало да взема но не и така като теб. Хвани си лека работа расеиваи се тренирай и се отдръпни от тази компания.
В моята компания е от 12 човека близо всички са с коли и 3-4-5 се занимават и имат винаги, и колкото и да ми дават аз съм отказвал само при нужда съм прибягвам..
НАДЯВАМ СЕ СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН
Споделям тези неща да си извадиш изводи но ти казвам постарай се и заради себе си ще станеш отаика от обществото НЕДЕЙ и Късмет

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c60dd974bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

66.   Волята няма никаква роля при спирането на наркотици, алкохол, цигари и т. н. Вероятно никой няма да ми повярва, но спирането на подобни субстанции изисква само и единствено правилна нагласа. Докато човек си мисли, че не може да спре - той не може. Докато си мисли, че ще умре от абстиненция - така се чувства. Както знаем, всички наркотици удрят в психиката и точно тук е момента да кажа, че всичко си е на психическа основа. Изрази като "нямам достатъчно силна воля" или "имам слаба психика" са пълни глупости, с които човек се опитва да залъгва останалите, но не залъгва дори и себе си. Щом човек има волята и психическата сила да изнамери пари, за да си вземе дозата, при положение, че знае какви са последиците и какво може да му се случи си е доста голяма сила. Да смениш компанията, мястото на което живееш, работата не са опции, защото наркотиците са на всякъде. Като Била - на всеки ъгъл. Идеята е човек просто да реши да спре. Не да разправя, че спира, не да обещава, не да го иска, а просто да спре. Ей така. От раз. "Намалил съм ги" не върши работа. "Само още една точка" води до доживотна верижна реакция от гнусотия и в случая вредни химикали, дето не се знае какво точно се бъхта в тези наркотици, за да се увеличи количеството и от там прихода на дилърите. Всеки от тези, които познавам и са спряли, който и наркотик да е било, няколко месеца по-късно възкликва с "не беше толкова трудно, колкото си мислех". И аз от опит знам. Имам черно минало, с което не се гордея. Но ето това е - минало.

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker