Започнах да пропадам много рязко - търся помощ!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Започнах да пропадам много рязко - търся помощ!!
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 14739 пъти
Преди да стана студент всияко бях с две думи "добро момче"..... Към последните години от гимназията се събирах с една "съмнителна компания" където се зарибих да пуша марихуана...ииии хи-ху-ха-ху както и да е....пробвах и амфети....бях спокоен защото завършвах и си обещах да ги спирам след бала....и без това не познавах дилари.... оказа че пробването е наи-опасно (хареса ми)
мина известно време и станах студент....там се оказаха всички некви напушалки и шмаркалки...а това пробване ме направи лабилен да експериментирам....)

От какт започна даскало е нямало ден в които да не сам пушил (коз)!!!!!!!!!!!!...от какт започна даскало не сам спирал да шмъркам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ....братлета зех си толкоз много амфети че половината изветряха(станаха на дъвка) и ги зимам орално!!!!!......
защо го правя:

1 аз сам един доста безинтересен човек които няма никаква енергия и за мен амфетите бяха като лекарство
2 компанията....това вярвам че всички вече са го чували
3 нещастен съм(тайно)....преди коза се усмихвах само за да се впиша в обществото.....
ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!!

започвам много да се плаша....на ден смесвам прекалено много химия в тялото си....за 2-3 седмици запоянах да пуша по кутия цигари(до преди 1 месец не пушех)
сутрин: кафе амфет цигари редбул;
на даскало: джоинт цигари бира ред бул;
следобяд: джоинт цигари ред бул амфет ред бул бира джоинт цигари бира....и т.н.
вечер: мъча се да заспя
МОЛЯ ВИ ПОСАВЕТВАИТЕ МЕ С НЕЩО!!!!!!

Дори кат се видях със старите ми съученици ми казаха че имам вид на НАРКОМАН!!!!!!!!!!!!!!
И знам че е много неотговорно но го правя защото за първи път ми е истински забавно...
И не започваите с това "намери си друга компания" защото почти се нямам с тея хора с които се друсам ..... компанията ми е наред... аз не съм...Искам да спра, но се страхувам че пак ще стана един скучен и заеб@н тип...
а ако не ги спра ще стана отрепка :(((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1b431d0d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Не искам да те осъждам или укорявам. Така си го почувствал, така си го направил. Поздравявам те, обаче, за смелостта да кажеш, че имаш нужда от помощ. Това е първата стъпка към разрешаването на проблема - неговото осъзнаване. Сам виждаш, че вече се превръщаш в отрепка.

Това не е най-удачният начин да си весел и да ти е забавно. Има толков много други начини - музика, филми, разходки...Вземи си куче, извеждай го на разходка, забавлявай се с него. Излизай на кафе, на сок, а не на бира. Сутрин вместо тези боклуци, които взимаш, изпий чаша натурален сок, пусни си любимата ти музика. Тръгни с усмивка навън. Имай воля и се откажи докато е време. С тези неща ти е весело, но тази веселос води все надолу и надолу. Разковничето е във волята и в намирането на алтернатива. Ти си млад и имаш алтернативи - спортувай, тичай, разхождай се, намери си хоби, изработвай нещо...Но спри с това! Пожелавам ти успех!

Ж 23

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 938648c741
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки сам решава какво да преви с живота си! Виждаш сам какво става с теб, но щом ти харесва продължавай. Ако искаш пък да спреш само ти можеш да го решиш и постигнеш. Познавам много наркомани, които и в комуна ходиха и си останаха наркомани, но познавам и такива които след престой в болницата не ги привлича вече. Така, че щом виждаш, че стигаш дъното реши какво искаш от живота! Каквото ида искаш мога да ти пожелая само успех.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 902a844de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поне си се осъзнал. Аз лично не знам какво да те посъветвам, но се радвам, че си се решил да напишеш твоята история. Как ми се иска един мой приятел да я прочете и да спре с глупостите. А ти просто не се страхувай. Ако имаш волята, давай! Откавай всички тези боклуци докато е време!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6271726eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не мога да разбера защо като пробвате марихуана веднага се втурвате да се издрусвате всички! Аз лично единственото нещо, което съм употребявала е марихуана ( пуша рядко), нямам интерес към другите неща, тъй като виждам на какво се замязва след употребата им (имам достатъчно познати за пример ). Знам ли ?

Спри амфетите! Намери нещо, което те мобилизира - рисувай, учи, спортувай, запише се на някакъв курс, ходи на театър, смени малко хората, т.е подбирай ги . Погледни някой, който е на амфет на какво прилича и си задай въпросът дали искаш да продължаваш по този начин, това ли е пътят ти ? Изхвърли всичкото бяло, което си купил . След като се отърсиш от амфета, намали и козът . Парите си ги влагай в книги, билети за книги , например? Стегни се малко! Тук никой не може да ти помогне. Този, който може СИ ТИ !

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b9ed96a303
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ами почни да пиеш. По добре алкохолик отколкото наркоман. Живота е шибан

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6a8d053679
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Дааа, изглежда трябва да избираш - или скучен или отрепка. Труден избор. Или пък - или скучен или мъртъв. Кое избираш?

Пък може и да не си чак толкова скучен. Я пък пробвай...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6a067adf5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ АВТОРА.....
Тази сутрин се събудих с много гаден вкус в устата(имах чуството че се бях натровил), дори повращах(механично) и сиа ми се гади от тея работи....

днес имам изпушени около 8-9 цигари и тва е....засега...
защото сам убеден че това няма да е края.....все едно съм преял с любимото си ядене: започва да ти се гади от него за известно време, но след ден два......

Благодаря за бързите отговори и със сигурност през уикенда ще се постарая да разнообразя живота си :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f173198498
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти не просто изглеждаш като наркоман (както казват приятелите ти) ТИ СИ НАРКОМАН.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d57c2a2bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Лошо никак не звучи добре, но ти си решил да започнеш и ти трябва да решиш дали да го спреш, ако кажеш, че го искаш от там на татък потърси помощ, ние няма как да ти помогнем с думи, защото наркомана си иска своето аз ако ти кажа спри да друсаш ти ще кажеш да, добре от утре, но като те фане абстата няма да говориш ти а наркотика, за това е трудно и за това няма как ние да ти подействаме.

Аз бих ти казала единствено ти да решиш естествено, че ако спреш ще е по-добре, но искаш ли го? Не си задавай въпроса ще стана ли пак изтръпняк? А се запитай искам ли да спра да се друсам.

Последствията няма да са толкова брутални, ти вече си се променил едва ли ще си същия, а ако греша.. какво ти пука да не живееш заради хората живота си е твой избора и правата ти също а човек сам избира от части какъв да бъде, що за приятели тря да имаш щом ти се кефят заради оцъкления феис и якото настроение : |

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d9554c7711
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей приятел. искам да ти кажа една моя теория , че с дрогата заместваме липсата на неща в живота си - приятелства любов за всеки май е различно, но в крайна сметка резултата е винаги един и същ. разбит живот - това ли си избираш????

Предлагам ти спешно да си намериш приятелка и май не е мн важно да я обичаш/ но е важно да е до теб/ така по малко ще изчезне и влечението ти към глупостите.да знаеш само, че след кризата идват неща които са по гадни скука, недоволство,неудоволетвореност,апатия,Деспресия ... ужасно е,но минава , като всичко е баси!!,но не се заблуждавай че имаш всичкото време на света а се взимай в ръце....
ако не ми вярваш просто прочети линка
http://spodeli.net/2/story-2415.html

харесва ли ти историята?нали не искаш да я пишеш от свое име????
давай тогава!!!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a1e433aa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   МИТИО: Стягай се в ръце мойто момче ;) НЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ДРОГА! ДА на дневната бира!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: caf31561ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отиди на кино и гледай "Източни пиеси " ! Любовта може би ще спаси света ;]

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: bfc6e060ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Hе си отрпека, всяка осъзната грешка е наполовин поправена, не се вслушвай в хорското мнение живей за себе си и гледай напред

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 106d3318de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не си никаква отрепка, а с това че си осъзнал сложността на проблема, си крачка напред в решаването му. Колко хора си мислиш, че определят себе си като "супер интересни и забавни"? Почти всички си намират косури, ама не го показват пред околните и се правят на велики. Въпрос на самочувствие. Ти поне си откровен и го споделяш. Цигари и бира...става. Скучен и жив...също! Другото го остави зад гърба си. Вече не съм студент, но тия години си остават най-хубавите. Живота не е филм, затова направи така, че да имаш хубави спомени след време.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 97a2d371ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ХАХА се едно това съм аз и ти си писал за мен

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d57c2a2bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мене колкото и да ти пишем продължаваш да жулиш амфети нали :D не ми е нужно да те познавам, за да знам, че няма да ги спреш ( въпреки, че ти не си закачен .. щом от амфетите не можеш да заспиш значи все още си наред.. ако питаш мен, която се пробва да ги откаже .. аз не мога да заспя без да си начертая ) Но все пак колкото и да не ти звучи непознато... спри ги, защото ставаш ибаси боклука

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 10b4ce11ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Пф,к`ва помощ търсиш от нас-ти сам си го правиш. Хоарата са казали "Каквото човек си направи сам,така и господ не може да го стори." Същото е-казвали ти,че приличаш на наркоман? Ти СИ наркоман. Виждаш,че се превръщаш в развалина и не спираш да го правиш...твоя си работа,трови се. Аман от боклуци....
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a3017a0c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Mного лошо....нали знаеш,че бивш наркоман и бивш негър няма

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 72ba4bb623
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Всъщност много хора са отказали наркотиците и Майкъл Джексан е бивш негър.....

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5df6cf80e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Oфф защо всички говорите глупости? момчето търси помощ....та така по темата има хапчета за тая работа ...и наистина спри ги просто знам че не можен но ще умреш в скоро време не за друго но една приятелка бече същата като теб...ама накрая свърщи,така че ги спирай!!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3f71b6f412
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Хммм просто спри да "перкаш", пуши трева когато ти се пуши без да прекаляваш и си готов.
Аз 4 години се разпуквах и в един момент, ако щеш ми вярвай изведнъж спрях, просто ми писна (имаше и момиче замесено). Първите кадри от филма "Соленото езеро" ми се запечатаха в мозъка и ме промениха, а те са нещо от рода на - "Когато в един момент се осъзнаеш и се огледаш, а около тебе има само крадци, измамници, дилъри и педерасти - значи си наркоман на метамфетамин"

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0bfff9d540
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Леле..какво всички се скачате отгоре човека, не знам.Нямам нито проблем с алкохола, нито проблем с наркотиците, може би защото съм прекалено малка за тях(въпреки, че пуша), но ще ти дам най-добрия съвет..ако наистина е толкова зле положението, както го описваш, потърси помощ(от специалист), защото не ми се вярва от веднъж да ги спреш, но ако имаш воля..всичко ще стане :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 34de210408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Aз мился че трябва да започнеш лека по лека да се отказваш

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e5ca02c33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Боже и защо се мислиш за отрепка ??
Божее брато много те разбирам защото и аз съм така но няма значение кой как се държи със мен защото те рано или късно идват при мен за помощ !!
Не е трябвало да пробваш тези екстри !!
Има лечения но са малко много соллени!!
Иди на психолог или нещо от този сорт !!
Просто вярвай в себе си и си спомни какъв човек си бил и какъв ще станеш !!
Може да си бил доста отхвърлян като мен но пък си бил от полза на хората !! Ако не за лошо то за добро

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a119c803f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Иди на лекар, в център за наркозависими или незнам къде, но ако нямаш воля да спреш или си на такъв етап, че не можеш сам - потърси помощ, защото това направо ми изправя косата. Незнам какъв студент си, но първо има какво да се желае относно грамотността ти и второ кога ходиш на лекции и учиш като времето ти е заето или да пушиш или да пиеш или да смъркаш разни боклуци. Щом си осъзнал, че това е проблем все още имаш шанс. Не го пропилявай!

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5e8ded494a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Мило момче, обръщам се така към теб, защото съм майка на син на твоята възраст. Вчера случайно попаднах на твоята изповед и днес ми отне час докато я намеря, защото много исках да ти пиша! Всеки ден се моля на Господ моето момче да не се окаже в подобна ситуация, защото вие сте жертва на времето, в което живеете. Ако това се случи бъди сигурен, че ще искам да знам и да застана твърдо зад него, за да му помогна да се измъкне!
Съветвам те и ти да се обърнеш към семейството си, без да отлагаш нито ден, защото ти си един болен човек, който трябва да се лекува. Когато човек е болен разчита на семейството си. Направи и ти така и бъди сигурен, че по-силна подкрепа не би намерил.
Сърцето ме боли от отчаяния ти зов в безкрайното интернет пространство. Обърни се в правилната посока и УСПЕХ!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5e8ded494a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Мило момче, позволявам си така да се обърна към теб, защото имам син на твоята възраст и повярвай ми всеки ден се моля да не попада в подобна сетуация! Ако това се случи бих искала непременно да знам, за да му помогна да се измъкне! Защо не се обърнеш към семейството си, ти си един болен човек, който се нуждае от подкрепа, за да се излекува. Защо търсиш подкрепата в анонимното интернет пространство? Погледни в правилната посока и УСПЕХ!!!!!
Пиши, че си по- добре, защото 9 месеца са много време за човек в твоето състояние!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e5ca02c33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   :D :D :D №26 защо си мислиш че като се обърне към тяхните ше стане нещо !! По скоро ше го прибият или ше го изритат !! или авее е ше се отречат от него !! Има си център за наркозависими !! :D :D :D ти се молиш на господ а той се моли на нас !! Нещо по разумно ако беше казала щеше да е добре !! Съжалявам ако с нещо съм те обидила !

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6da4a8f9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   От автора: за №26
Както вече казах(коментар 7) овладях контрол и сам кажи речи чист от тогава......даже забравих за този форум и просто от любопитсво го проверих...много сам благодарен на всички ви братлета мн помогахте...обаче трябва да призная че написах тази история под ваздействието на така наречения "афтър" така че наи вероятно сам звучал по истерично от колкото трябва....все още употебявам но се старая аз да командвам парада, а не амфета...с други думи земам по веднаж на минимум месец и полувина за да сам сигурен че мога да го спра по всяко време...а от тревата нещо ми се гади...не ми е по вкус...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 88b7f0a93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Пич просто спри амфетите... тва да се употребяват синтетични наркотици от нямане на какво да се прави или защото се чувстваш гадно е възможно най-глупавият начин. Наркотиците не се използват, за да ти оправят живота или да те направят интересен. Be smart ;) и не си мисли, че не можеш да спреш, защото не е така

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3c724dd526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Просто прекаляваш. Не е проблема,че тупаш пушиш или каквото и да е. Просто си набии в главата,че наркотичните вещества не са помощни средства за ежедневна употреба,а начин да направиш ВЕЧЕ специалният момент или парти още по добри.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7b9bc34232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   не е задължително да умираш от ред бул амфети трева цигари и прочие (аз съм все още жива), но това, което става със сигурност е, че наистина много затъваш. имай малко самочувствие не те правят наркотиците весел. те само ти дават стимул да се изтъкнеш, ако не си скучен в момента и без тях няма да си скучен.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7fb9883c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ей лудак, ти не си готин само заради наркотиците. Ти не си `ти` , само заради тях. Цял живот си създавал своето аз и сега за някакъв период от време няма как да си създал един друг човек. Осъзнай се кое е най-добре за теб самия, останалото ще се нареди.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ef001983f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Употребявам амфет от 13 години, на почти 33 г. съм, 174 висок, ок. 75 кг. Минал съм преди години през подобно положение, бях станал 55-56 кг, супер зъл, напрегнат, "психясал", още повече бях свързан с нарко-продажбите, "зареждах" улични пласиорчта с кажи-речи всички популярни наркотици. За най-дребното нещо откачах, биех ги, даже един от тях в движение го изхвърлих от колата и се лошо преби. Спирал съм го за месеци, даже година и пак. Вече 2-3 години полека-лека съм намерил златната среда. Спрях с незаконни неща да се занимавам, след една от поредните полицейски акции. Свалих напрежението почнах да се контролирам.
Спрях да прекалявам, възвърнах си теглото и спокойния вид. Погледа ми чак умекна. За да избегна отслабването започнах да го ползвам максимум 4 дни. като в следващите 4 почивам, храна се обилно с високо калорични храни и си отспивам загубеното. Сега, всичките ми по-странични познати мислят, че не пипам. Тъй като имам лежанка на която се труда от време навреме съм добре сложен /тежа 76 кг/. Това е формулата. Имам и др. близки от нашата "старата" генерация, които са преминали през "лошата" страна и сега само се оставаме на удоволствието. Едно трябва да се запомни НИЩО ПРЕКАЛЕНО НЕ Е ХУБАВО. За амфета това се отнася в пълна сила. А доколкото тука четах, че е по-добре алкохолик съм точно на обратното мнение. Световни научни изследвания показват всички вреди на алкохола. И при него е валидно същото правило за прекаляването. Има знак на равенство между тежките синдроми на алкохолна и наркотична зависимости. Даже алкохолизма е по-трудно преодолим, пред спирането на някой по-леки наркотици като марихуана и екстази (амфетамин). Според: Abraham HD, Fava M, Катедра по психиатрия,
Университета Браун, Providence, RI, САЩ. Тези корифей в психиатрията също така са предложили модела на самолечение /чрез самоконтрол/ при употребяващите амфети. Не е лошо всеки над средно интелигентен, сериозно употребяващ да разбере колко по-хубаво би му било, ако не прекалява. Успех на всички "колеги" по смъркане и само не минавайте на "игла", защото за няколко месеца ставате като скелети и фаталния край е на една крачка. Всичко друго е поправимо.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8697ecd567
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   от автора
За 34
Братле не знам дали това тук си го писал или някои е копирал историята ти но много интересни и вярни неща каза :)....
мина много време откакто написах моята история и от известно време сам точно на тази психика...че всичко е вредно в големи количества....дори и полезните работи....и всичко си има неговата си "златна зона"(мн як израз)

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6b752e9021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   bestwave@abv.bg ми е емайла, ако искаш можеме да си поговорим за каквото искаш. И моят живот не е цвете.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ef001983f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   до автора: Не истински съм брат, никой не ми прекопирал историята ;) ще ти драсна един мейл тези дни... /от 34/.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 020d5d4e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   почни само джонга да пушиш, тя не ти прави нищо. Шибаните амфети са ти проблема, защото те те скапват отвътре и отвън, тоест започваш да приличаш на комуна. Ся 100 човека ще ме псуват щото съм казал, че джойнта е безвреден... ами безвреден е, ако прочетете малко научни статии или гледате някой документален филм може да ви дойде акъла в главата на марихуана хейтърите.... тва, че правителството е казало, че е нелегално, и са насадили злоба към билката сред обществото е друг въпрос... и не е вярно, защото нито на правителството нито на кой да е друг от големите му пука за вас.... така почнах да се отклонявам от темата, извинявам се. Винаги така става като почна да говоря за това : Д всичко най-хубаво!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4a0b54f0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Aз лично те съветвам намали количеството като за начало. Например, като се запишеш да тренираш нещо или просто караш колело, и или тичаш. Просто се опитай.. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e8dda30986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   А ти жив ли си все още?

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a44bbb1280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Трудно е да спреш. За мен беше почти невъзможно. Сега съм чиста, спрях го но не съм сигурна защо го спрях ;д Нищо, важното е, че не признавам амфет въпреки липсата на причина ;д Наистина най точно казано те правят друг човек, но за да можеш да го опишеш така то значи имаш ниско самочувствие. Трябва да обичаш себе си без да взимаш " лекарства за обич ", сещаш ли се накъде бия? Познато ни е това, че обичаме всички когато сме надрусани. Да, но ако ставаш с мисълта сериозно да се спреш - ще се будиш с усмивка и отново ще си радостен. Амфетаминовата зависимост е равносилна на хероиновата, а в България няма как да ти помогне някого да спреш. Трябва да се бориш, да имаш силна воля и след това да се махнеш от компанията си! Много е важно последното, защото абстиненция след време можеш да си докараш и само когато очакваш да ти го донесат.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 45d52e075c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Ти си го знаеш, само трябва да решиш на коя страна ще застанеш, отрепка или смотльо, смотльовци има много и отрепки също. Щом не искаш да си нито едно от двете работи по въпроса, подражавай на някой артист или, който ти е на сърце. Промени си визията направи нещо по себе си прическа. Едва ли ти липсват средства, можеш да си го позволиш. Пък и мацките се лепят на хора с пари, ти само ще ги отсяваш. Може всеки ден да се пробваш да приличаш на някой -артист, певец, ако не намериш твоя стил, избери този, който най-много ти подхожда, довери се на коментарите на околните, дори да те обидят, да не ти пука утре си някой друг. Щом се харесаш вече няма да ти пука, какво казват другите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bdb45dd449
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Я се стегни малко и се осъзнаи. Друсал ли си сам по 4, 5 грама на ден? Пушил ли си по 7, 8 пъти не ден? А случвало ли ти се е цяла седмица да дърпаш направо от пъкета щото коза вече гори а ти не си спал и не искаш да изпадаш? Пушила съм не по една а по две, три кутии цигари на д какво да нв мислиш че продължавам. И аз катл теб в началото бях супер зарибена. Мислех си че съм се пристрастила, дори когато нащеме хванаха пак продължих, спирах за теста и после си наваксвах добре. Докато не ми дойде малко акъл в главата и не разбрах че всичко си идва от мен и моето подсъзнание. Резбери нуждата от амфетамините се поражда главно в мозъка ти защото си уморен и мислиш че само една линиика ще те освежи., но не е тъка проумей го. По добре спи до два три, стани изкъпи се хапни нещо макар и на сила ве няма да се почустваш точно като нов но поне няма да ти е лошо. И един малък съвет ако хората от компанята ти те приемат само аки пушиш или друдаш по добре ги заеби, аконе те приемат такъв какъвто си значи не са ти истински приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fb2f21f282
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Колкото и нестандартно и напредничаво да е пробвай някой халюциноген.. Те не пристрастяват но ти даавт възможност да премислиш живота си и има случай в които са карали хероинови наркомани да спират, така че препоръчвам.. Все пак прочети малко преди да ползваш защото не са шега работа....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cae5e83655
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Приятел, ако искаж да живееш потърси медицинска помощ в накоя клиника, в това ти гарантирам няма нищо срамно, щом искаш да си помогнеш това е добре, но ако не потърсиш помощ гаранитрам ти с тея амфети и ред були сърцето ти ще спре в близкатите 1-2 години.... ТИ СИ МЛАД, ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7f848e80ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   брао, аз ей такива момчета дето шмъркат и пушат харесвам, моето гадже не е такова, обаче излизам и с още 2 момче те не знаят едно за друго де ама както и да е и 2 те момчета шмъркат и дърмат, аз съм само на лепило и съм ок. споко бе живей си живота

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b440d0fdba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Не се тревожи, минала съм по твоя път и отказах дори и цигарите, които пушех 10 години. Експериментирай с живота и виж до къде ще те доведе. Гледай да ти е истински забавно и не се страхувай да пропаднеш... Един ден ще ти омръзнат, но не и ако си ги забраняваш. Наслади им се и ги остaви.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7a6be72b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   братле, ще ти кажа най-добрия метод, спорт, спорт и пак спорт, тва е брат, успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6b712bda30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   аз напраоо ви са чудя как туй жулите всеки ден, аз като опъна 4-5 линии и после не искам с месеци да виждам такова нещо. Чувствам се гадно от него, като някакъв киборг ставам след 2-3-тата и само това ми е в главата и цигари устата ми изсъхва, става в афти само фасове, струва ми се че воня даже на тез лайна и лично мен мноо ме наелектризират, не знам по нервен човек ли съм, но виждам че на повечето не им влия така както на мен и гледам да ги избягвам. Тъй пък за тебе батка спирай едно по едно всичко ама лека по лека недей всичко на веднъж, че ей тогаз може да луднеш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0519b42915
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Аз съм момиче и съм в горе долу почти същата ситуация като теб. Не мога да те упреквам, но потърси помощ от близките си. Избягвай друсането. Ходи да бягаш някъде дори може да ходиш на зала (поне при мен помага). Дали ще спреш да се друсаш зависи изцяло от теб и само от теб, защото всичко е до теб и твоята нагласа. Вместо да ходиш да се друсаш спортувай, а когато ти е напрегнато или имаш някакви проблеми не посягай пак към наркотиците. Потърси друго решение, което да не е свързано с тях. Усмихвай се, създай си нов стил и ако наистина имаш начин да ги откажеш ще видиш, че съвета ми донякъде помога. Желая ти успех. :))

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker