Преборих кокаина! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Преборих кокаина!
преди: 11 години, 4 дни, прочетена 6116 пъти
Здравейте, искам да споделя историята си и как се преборих с ужасния кокаин.
Трябваха ми пари и затова взех да работя за един дилър в София. Разнасях само марихуана и нямах проблем. Но един ден, дилъра ми каза, че съм много добър в бизнеса и ми подаде пакетче кокаин. Опитах се да избягам, но ме заплаши с пистолет. Взех пакетчето - нямах избор. Хората на които разнасях бяха предимно богаташи - та кой друг ще се навие да вземе 5 грама за 500 лева. И тъй, работата вървеше, но най - накрая видях най - добрия ми приятел да се чука с гаджето ми и не издържах - сърцето ми ме болеше. Надрусах се. Взех около 12 грама след това не помня. Събудих се в болницата. Казаха ми, че са ме намерили паднал на някакъв ъгъл, и ме завели в болница. Доктора излезе от стаята и си спомних всичко. Разплаках се - не можех да го приема. Най - добрия приятел с гаджето ми. На другия ден ме изписаха от болницата. Никой от семейството ми не дойде. Забравих да спомена - бях на шестнайсет.
Върнах се вкъщи. Баща ми отвори и като ме видя ми затвори вратата под носа. Не можех да повярвам - най - близките да ме изоставят така.
Пак отидох при дилъра. Помолих го за няколко грама - той ги даде, но поиска пари. Казах му, че нямам и ще донеса след 3 дни. Той тръгна мълчаливо. Изшмърках ги, но не се почувствах по - добре. Само малко. Отново се върнах вкъщи. Майка ми отвори вратата и ме пусна. Не ми говореше. Баща ми стоеше на креслото в хола. Каза на майка ми, че наркомани в къщата си не искал да влизат. Даде ми 700 лева и ми каза да се махам. Да се преместя в друга държава или в друг град, но да не съм се мяркал пред него и семейството му. Все едно вече нямах семейство. Когато излязох навън, най - добрия ми приятел се зададе. Беше весел, явно не знаеше, че съм ги разкрил. Нахвърлих му се. Почти го убих, дали от кокаина, или от нещо друго, но почти го убих. Оставих го в кръв на улицата. Спасиха го.
Докато вървях към гарата ме срещна дилъра и ми предложи бяло, безплатно. Учудих се. Платих му за миналото и се затворих в някакъв бар. Изпих може би 7 чаши чисто уиски и изшмърках 5 грама. Стана ми лошо. Полицията ме прибра и ме изпрати на лечение в санаториум.
Оттогава минаха години, бавно, но сигурно забравих болката и започнах да се усмихвам по - често, да свиря на китара и прочие. Върнах се в София - семейството ми ме прие обратно. Казаха ми, че се гордеят с мен, че съм един от малкото успели да преодолеят зависимостта си. И наистина беше така. Аз лично съм горд от себе си и много искам хората да не повтарят моята глупава грешка. Изкарах две години от своя живот като в затвор. Но в затвора, не всички са проклети наркомани. А там където попаднах всички бяха наркомани. Биеха се, псуваха се, имаше дори смъртни случай. Хората се хвърляха от покривите. Без наркотик не можеха да издържат. Но аз издържах. 3 месеца виех като зомби - само кокаин ми беше в главата. Завързаха ме на легло с каиши и ми даваха вода и вещества чрез система - не можеха да се доближат до мен.
Както казах - не повтаряйте моята грешка. Изневярата не е причина да съсипете живота си. Впрочем, бившата ми приятелка стана наркоманка. Но не можа да пребори дрогата. Мисля, че още е жива, но не за дълго. Занесох и цветя и се опитах да я оспокоя. Беше в затвора. Пребила някаква сестра - опитала се да вземе дрогата от ръцете на приятелката ми и тя я пребила. Вкараха я в затвора за 4 години. Щяла да се побърка. Всеки път щом пазачът минел оттам крещяла "Искам дрога, катерицооооо, искам!!! ". Стана ми жал за нея. И като си помисля, че заради тази развалина, провалила живота си след надрусване в някаква оргия, щях да умра направо не мога да повярвам.
И така. Това е моята история. Както ви казах по - рано няколко пъти. Не взимайте дрога - просто недейте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 дни
hash: 017a2de92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе какво пристрастяване като си шмъркал 2 пъти и вече те пратили в санаториум. Я се скрий с тая измислената история.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 3451a63afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина малко са като тебе. Осъзнал си грешката си и си направил невъзможното, за да я поправиш. И сега споделяш с надеждата да предотвратиш съсипването на нечий живот. Освен "браво" нищо не мога да кажа и дано все повече хора разбират, че дрогата и алкохола на са част от решението, а част от проблема.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: b6ed76e737
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Дори не прочетох цялата ти история, но ще ти кажа само едно. Бивши наркомани, алкохолици и т. н. няма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: 1523ce045f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята ти може и да е истинска, но странно много се доближава до това, което се случи в сериала Революция Z... Помисли си... Ти да не си Боби?

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: 60969205fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Няма да те критикувам авторе, но какво си правил при тоя с пистолет в ръката? ! Толкова ли беше закъсал за пари(ако това е причината) че си се забъркал с такива боклуци? Забелязала съм, че в днешно време, хората тук в БГ, по-точно тийновете, да не кажа всички... си просят самосъжаление, но не осъзнават това. В днешно време дори е "Модерно" да взимаш наркотици, което е нелепо, но тук в БГ всичко е наобратно така или иначе. Всеки първи вече е наркоман. Ебати депресираното население дето е тук... то даже и не спира да се размножава. И НЕ държавата не ви е виновна! Все по-тъпи хора се раждат тук. Все едни и същи лафчета циклим и слушаме... дори разговорите с повечето хора са безсмислени, защото лафчетата им са толкова еднакви, че просто си просят еднакви отговори и не приемат различни такива. Всичко е наизустено и изкопирано от някой прост човек, който направи всички такива. Всеки първи вече е наркозависим и си проси самосъжаление (но според него завист от околните), примерно че са го прибрали полицаите заради някакъв побой/дрога/ или каквото и да било. Не виждам как БГ ще се оправи... звучи като мисия невъзможна :S прекалено много отрепки живеят тук :(. А тези отрепки с пистолетите и разпространяващите наркотици така ли пък не успяха да ги хванат... ама те и не спират да се размножават бе. Даже и тийновете тръгнаха по техния път, щото им трябва... к'во им трябва - пари? Дали са достатъчни? Или е важно другите да знаят, че се занимаваш с това, с цел да изглеждаш провокативен? Но изглеждаш жалък отстрани. Жалко, че никой не го разбира, но ще дойде ден, когато всички ще се срамуват от себе си.
В днешно време дори е страшно, ако си добре изглеждащ, да отидеш на диско или в някой клуб, където е сигурно, че някой чичко-паричко или разпространяващ дрога ще ти сложи нещо в питието или в бикините. Потресена съм просто. Хората в днешно време нямат чувство за мярка и нищо не ги интересува, живеят както си искат, биха убили дори, който си искат, ако биха били сигурни, че няма кой да ги хване.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ddc3896b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора:
Трябваха ми пари за нещо което нямаше как да споделя с нашите. Трябваше да ги изкарам по друг начин. Трябваше да продавам нещо. Нямах избор. Бях идеален за дилър, впрочем - висок, симпатичен, поне така ми казваха. И за да стигне онова копеле до пистолет, смятайте, че се опъвах доста.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cd59031434
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Здравей Боби от Революция Z - Радвам се за теб! :* И виж, че Ани и Тино са щастливи, остави ги намира!

Прости ли на приятеля си (Тино)?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ddc3896b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора:
Казвайте каквото си искате, аз съм горд от себе си и искам да споделя моята история за да видят всички с моя проблем, че могат да се справят и те, стига да искат.

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 571e656a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Брат, някога взимал ли си кокаин или е просто някаква фантасмагория....? През 2012 си купихме 1 кило и не можахме доста хора да го изтупаме цяло лято без да сме продавали на някой, а ти на 2 пъти сам оправящ 17 грама... или материала ти е бил само мешилка или ЛЪЖЕШ...??? Другото дето го пишеш са пълни щуротии... Няма буйстване и прочие глупости че чак със системи да те наливат...
П. С. Без да ходя в никакви санаториуми сам реших че трябва да спра и просто престанах да си купувам...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker