Музиката, наркотиците и предразсъдъците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Музиката, наркотиците и предразсъдъците
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3965 пъти
От скоро ходя по техно партита, мои приятели не одобряват това, но това е според мен, просто защото не разбират този тип музика. Много е интересен момента, в който когато кажа, че ще ходя на техно парти и всеки ми казва, че 100% ще взема нещо преди партито[визирайки някакви наркотици]. Аз се опитвам всячески да обяснявам, че вече съм вземал каквото съм искал видял съм и съм усетил ефекта от различните наркотици и не ми харесва да друсам, но те продължават да са убедени, че това е то - ще продрусам ако продължавам да ходя по такива места. Става ми много тъпо, че дори и да се опитам не мога да им предам частица от атмосферата, която се заражда по подобни партита.
Жалко за тях, жалко и за всички останали, на които им трябват такива стимули, а не могат да усетят музиката със сърцето си и да танцуват цяла нощ под звуците й. Много жалко.
Пиша ви тези редове, аз анонимният, за да нямате предразсъдъци относно хората и това, което им харесва да правят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9f2ceb9020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също ходех на техно партита преди време - основно хард техно, шранц, транс и там много хора вземаха разни неща, но аз и моите приятели разчитахме само на алкохол. Тей че твоите приятели са частично прави - има много хора дето вземат неща, но ти самият може и да не вземаш. Така че твое си решението. Иначе техното много бързо ми омръзна и минах на dnb, dubstep, electroswing и др. по-интересна музика. :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f3c7682201
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз ходя от време на време на такива партита, най-вече на морето. През живота си обаче наркотици не съм пробвала никога, дори трева. Да наистина на подобни партита много хора употребяват наркотици, но то си е до човека. И на чалга партита съм виждала друсани. Какво ти пука какво мислят хората. Важното е да се забавляваш и да не се занимаваш с глупави наркотици.
Ж26

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d0cdfb1e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също харесвам електронна музика, по-конкретно транс. Ако трябва да опиша с една дума чувствата, които изпитвам на партита, то тя би била "еуфория". Страхотно е.

Макар че по принцип спя нормално - от полунощ до 8 сутринта, когато съм на такива партита, нямам проблем да купонясвам цяла нощ, и деня след партитата изобщо не ми се спи. Не просто не ми се спи, ами се чувствам преливащ от енергия. Мозъкът е голямо нещо...

Иначе не пия дори кафета, пък какво остава за цигари, алкохол или наркотици...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 389b445710
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво, много точно и добре описано.. Даже все едно аз съм го писал.. Обожавам този стил музика особено Техно-минимал звученето а относно наркотиците си много прав и аз съм опитал почти от всичко по хаус партитата но вече не ме кефи и само си денсам и се забавлявам :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d4fca68f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На 14 години съм. Попринцип излизам с доста по-големи от мен и се зарибих и аз да ходя с тях по такива партита.(друг е въпроса колко ми коства за да навия наще да ме пуснат или друг път да ги излъжа с нещо..) Като казах на моите приятели на моята възраст всички почнаха " ти отиваш там за да друсаш и да си като хипмнотизирана под музиката " и тн. Неееее нищо такова! Един път съм пробвала и тва е! Разбрах, че и без такива може да издържа с часове и да се забавлявам..много се дразня като почнат така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker