''НЕ" на наркотиците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

''НЕ" на наркотиците
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3687 пъти
Знам, че това е поредната банална история под мотото 'не на наркотиците' и ми е ясно, че на хората употребяващи наркотици им е писнало от такива, но все пак..
Все пак сме хора- разумни същества, имаме доста проблеми вярно е - някои са твърде тежки и какво правим ние - започваме да търсим изход, чувстваме се безпомощни искаме да забравим целия кошмар, в който живеем и какво? Прибягваме към наркотици, цигари, алкохол? - най-лесния начин.
Или пък възниква вариантът, в който- ти, точно ти си казваш: "Защо аджеба аз ще съм най-задръстеният в цялата компания? " и преди сам да си си отговорил, аз бих казала- ако задръстен значи да искаш сам да контролираш живота си и той да принадлежи на теб, а не на дрогата, защо да не си такъв?
ако задръстен значи да живееш пълноценно, да се радваш на живота с всички приятели, роднини и прочие, защо да да не си такъв?
Наркотиците те отвеждат в свят "без проблеми"-само привидно, но отвътре се потапяш в мрак, в последствие те те разяждат- а ти просто забравяш болката? Но с нея забравяш и много други неща..
Сега бихте попитали "кои неща? "- кои ли на първо място губите себе си, ценностите си, морал и всичко и накрая губите.. какво? -животът си- настъпва физическа смърт.
В емоционални моменти просто спрете и се замислете за момент, че не си струва да се 'отдадете' на болката, взимайки наркотици-така не забравяте болката, така тя ви поглъща и обгръща, и от вас остава буквално само труп и лоши спомени за вас от страната на близките ви
И запомнете, че всеки си мисли, че на него няма да му се случи да стане зависим, че може да
се контролира и да спре, когато поиска, но не е така просто в моментът, в който си мислите това взимайки поредната доза вървите по стръмната пътечка към черната бездна.
ПИША ТОВА В ПАМЕТ НА МОЯТ ИДОЛ- АКТЬОР КОРИ МОНТЕЙТ(Cory Monteith) ПРИСТРАСТЕН ОТ МНОГО ВРЕМЕ.. ОТКРИТ МЪРТЪВ НА 13 ЮЛИ(14 ЮЛИ ПО НАШЕТО ВРЕМЕ). ЩЕШЕ ДА СЕ ОЖЕНИ СЛЕД 2 СЕДМИЦИ, НО ДРОГАТА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО И ЗА ТОВА СЕГА ГОДЕНИЦАТА МУ НЕ Е С БЯЛО ЗА СВАТБА, А С ЧЕРНО ПЛАЧЕЙКИ 'ДО НЕГО'. Той се бори и не успя- но ТИ ЩЕ УСПЕЕШ!!
НЕКА СПРЕМ ТОВА, ПРЕДИ ДА ОПИТАШ СЕ ЗАМИСЛИ СЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ХИЛЯДИ ХОРА УМИРАТ ЕЖЕДНЕВНО. ЗАМИСЛИ СЕ- ЗАЩО ТИ Е ВМЕСТО ДА ПЛАНИРАШ СВАТБА(или каквото друго се сетите), ДА ПЛАНИРАШ ПОГРЕБЕНИЕ..
НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ - ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТРЕВАТА, А ЗА ТВЪРДИТЕ НАРКОТИЦИ -морфин, хероин, кодеин, метадон, амфетамин, метаамфетамин, екстази, ЛСД, паркизан, гъби, ацетон, бензол, хлороформ, барбитал, диазепам, фенобарбитал и кокаин

-момиче на 15 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: ad9394f090
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повечето започват от леките наркотици, пропускаш ги. Макар и част от природата, канабиса е едно коварно опиатче. Сходен е с алкохола, това никой не го казва, а е нещо сериозно. Черния дроб на един алкохолик е идентичен с мисловните процеси на методичния пушач(Като функция). Марихуаната не трябва да бъде средство за самолечение, тъй като има следните рискове - Употребата на марихуана може да представлява проблем за хора, активно занимаващи се с дейности, зависещи от краткотрайната памет, например ученици и студенти. Има данни, че при ежедневна употреба може да се наблюдава сериозен спад на интелектуалните възможности, който не изчезва при прекратяване на употребата.

Да не говорим, че се появява и параноя, която не приключва с ефекта от пушенето. Човек може да пие по една чашка алкохол в продължение на няколко дни, а друг да изпуши само една цигара за този период, но дълготрайните ефекти остават за пушача. Това е достатъчно показателно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker