Марихуаната като лекарство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Марихуаната като лекарство?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3610 пъти
Здравейте, ще започна с историята си.
Преди време моята майка получаваше кризи на панкреаса.
До преди няколко дни нямаше нищо, но започна отново да се оплаква. Отиде на доктор и той откри че има киста на панкреаса.
Опитва със всякакви лекарства, но не и помагат.
А аз бях чувала, че марихуаната се използва за средство за облекчаване на болките.
Не ме разбирайте погрешно, не искам да се лекува с марихуана, просто искам да не я боли толкова до операцията която е другия месец.
Моля ви за мнения, без злоба в тях просто питам, не съм достатъчно информирана по тази тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 84b3086284
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако кистата е признак за заболяване като тези по панкреаса например, които сочат възпалителен процес, се назначава подходяща терапия. Не мисля, че може да я облекчи марихуаната. Докторите предполагам., че ще и дадат обезболяващи.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 084f6444f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В някой щати на САЩ марихуаната се продава като обезболяващо, защото за разлика от другите силни лекарства против болка има по-малко странични ефекти, но разбира се не се продава свободно, а само с рецепта и на определени места. За съжаление в България нещата не стоят по този начин и тук пушенето на трева дори с медицинска цел е забранено, за това по-добре е, да се придържа към традиционните обезболяващи, а ако един ден има референдум за легализирането на марихуаната, аз ще гласувам с твърдо ДА, особенно когато става дума за използването и като лекарство. Самата аз страдам от мигрена и понякога болката е почти нетърпима, в някой щати за това биха ми изписали марихуана, но тук съм принудена да се тровя с традиционните болкоуспокояващи и за това знам, че понякога марихуаната не е чак такова голямо зло каквото се опитват да го изкарат. Ама на, живеем тук, а не в Холандия, предполагам знаеш за прочутите кофи шопс. :-)) Е, ако някой ден стигна до Холандия, мисля да ги посетя.
Дано майка ти се оправи и няма нужда нито от марихуана, нито от други лекарства.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 76e59ad443
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Виж сега, тези неща за марихуаната, че се ползва за облекчение на ракови страдания и други болести, са едни брътвежи на професори и доктори, които си търсят разни оправдания, за да изчистят гузната си съвест, понеже не пропускат да запалят масура в края на работния ден, само и само да освободят стреса от работата. Така ще накарат повечето подрастващи да повярват, че легализацията на този бурен е напълно удачна. Действието на тревата успокоява, но това не значи, че приложението е редно. Има толкова много растения и плодове, които под една или друга форма ще действат добре на човек, ама не е удобно, в случая Маточина - Успокоява, но не помага за манипулацията на хората. Трябва да се пуши и да се тресем от апатия.
Приложението в медицината ще остане мит, не практика. Аз познавам и двама невролози, казвам за приложението на тревата в медицината, те се изненадват. Искам да кажа, че един от тях беше един уважаван лекар. Марихуаната я пушат и родители с деца! Тука имаше една тема на стресирани от работата, пушачи на масури и родители на малки деца. Те всички станаха толкова отпуснати, а сега и родителите ще ги правим дебили. Как може 50 годишни да вършат толкова недорасли неща..
Масура дъни, не издига!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dec29f01c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   От авторката : до №1 - Да, те и предписаха сума лекарства. Тя пи всички с надеждата че ще и мине, но уви. Затова питам тук това е единственото останало което не е опитала.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5a6cc12b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   тревата наистина може да се използва като лек и това го знам от личен опит. Примерно аз страдам от гастрит и след масура се чуствам много по-добре и мога да ям сичко, но докато ме боли само се свивам. Уважавам тревата и нямам проблеми с нея просто хората са глупави :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker