Oттогава насам в главата ми се върти един и същи въпрос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Oттогава насам в главата ми се върти един и същи въпрос
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 4926 пъти
Здравейте,
искам да разкажа една доста тривиална история, която всеки от Вас е чувал поне веднъж и знам , че никои няма да се впечатли кой - знае колко , но не е и това целта, всъщност ми е нужен отговор.
преди няколко дни ми се случи нещо което буквално ме счупи!!! дълго бях на игла - хероин , последваха 2 годишна пауза която прекъснах със свръхдоза , цало щастие е , че бях с няколко човека който не се панираха в противен случай днес щеше да е 3 ден в който се разлагам...отвратително,а???
от тогава насам в главата ми се върти един и същи въпрос:
защо Господ ме запази? всеки ден виждам хора заети със съществуването си и нехаещи за нищо по далечно от носовете и стомасите им, а аз?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: c04cd186af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да заети сме със съществуването си, но освен нашите стомаси трябва да напълним и на децата си, а ако имат и твоите наклонности трябва да подсигурим и парите за това.Смяташ ли, че твоя живот е смислен? Въпреки, че мислим за насъщния и ние имаме своите интереси, хобита и занимания! А теб какво те интересува? Отговори си сам на въпросите, но ако имаш и 2-3 деца няма да ги задаваш!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 281cca5724
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aбе Господ, няма такоа нещо, искарал/а си късмет нищо повече. Трябвало е въпроса ти да е " защо съм решил/а да се целя, защо съм избрала тоя път" ?! само да знаеш, колко сме малко тея, които сме излязли от дупката, аз в момента се лекувам.. не взимам херц, няма и да спомена какво употребявам, защото ме е срам, но трябва да се гордееш, че си се замислил/а какво си причиняваш и как се чувстват близките ти, ако не беше приятелят ми сега щях да съм затънала в борчове до шията, а абстата сигорно щеше да е по-голяма. Еваларка !

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 82ccc73707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен си слаб характер и страхливец щом си посегнал отново към дрогата. Това само искам да ти кажа. Шубе и парцал си. И защо го направи? От гъзария ли. Хахахахахахахах. Тъпанар.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2aa036a539
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Oтговаора е във въпроса,а именно"Господ ме запази",това е! Това е голям шанс не го пропускай! Прочети "Моите задгробни приключения " на Юлия Вознесетская или "Отец Арсений " там пише нещо за теб :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d0cc13fcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чудесно .. посъвтвай го от една крайност да премине в друга. Всеки търси спасение, едни в дрогата, други в религията, трети в храната, безразборния секс..
"спасение дебне от всякъде" - не мисля!

В този прекрасен живот са ми се случвали само най-ужасни неща и май само до херца не съм стигала, но има време за всичко. Сам/а знаеш, че ще продължиш .. какво търсиш тук? Успокоение на духа? Кураж?
какво по-ужасно можеш да сториш на близките си - вярвай ми НИЩО! Знам, по-лесно е да си на дъното и никой нищо да не очаква от теб. Няма очаквания - няма разочарования..
Опитай, все пак..

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b56288124d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   :))))Искам да благодаря на всички за мненията, наистина ми е е любопитен отговора Ви, а подробностите ги спестих понеже мисля , че наистина не са важни , само ми се ще да вметна , че на 32 са малко нещата които могат истински да ме шокират , а това си е шок и то какъв!!!!

А това което наистина търся е отговор, знам , 4е за всеки е различен, но и знам как понякога нещата се виждат по-ясно отстрани.

#5 адски ми допада начина Ти на мислене,ще ми е интересно да поговоря с Теб ако искаш , пиши
irridium@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f71c30ddaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен това на колко год си,не е от значение,това че господ те е спасил по някакв начин само е искало да ти паже че за теб има надежда,че трябва да се откажеш от наркотиците,да се замислиш не варху това защо господ те е запазил а какво искаш от живота и как да го постигнеш без наркотици...Всичко е садба ... Но Не Е Касно да започнеш живота си отначало,да си саздадеш семеиство и да направиш всичко онова което до сега не си успял и мн може да си полезен на хората които са трагнали по ози пат и ти като вече преживял това да им обясниш че не е редно и че има други начини да избчгаш от проблемите си без да сасипеш живота си твоя и на близките си ...

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 068cfa18fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 3- кой си ти че да определяш какви са хората без да ги познаваш,целта на хората тук е да помогнат с каквото могат,а не да критикуват и убиждат като теб!!! Това,че понякога човк греши,не значи ,че е 'тъпанар'....живота е такъв,човек се зблъсква с много неща,и когато му се даде 2-ри шанс,той го цени много повече :) :) :) а той е добър човек,повярвайте ми,заслужил е този 2-ри шанс :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 246e706fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жив си, защото трябва да постигнеш нещо повече от живота си.. явно не ти е писано да го пропилееш с хероин.. трябва да се възползваш от даденият ти шанс и с всеки следващ ден да се стараеш да заслужиш втория си шанс. За жалост аз също съм била много близо до смъртта (не от иглата, но все пак..) и се замислих върху твоя въпрос.. аз също пилеех живота си, и реално погледнато не заслужавах да го живея, но след това което се случи осъзнах, че трябва да обичаме живота, такъв какъвто е..защото е много лесно да го загубим и единствената причина да сме живи е да се опитваме да постигаме нещо повече и да бъдем повече... Пожелавам ти успех и дано да намериш свой път далеч от тези неща:))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 659c4ae3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много мразя някви дечица който мислят че наркоманите се друсат от гъзария и че пристрастените са слаби хора.Пълни глупости изпаднете и вия един път в абстиненция токава ще ви видим колко сте силнохарактерни

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d4d86dc103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз искам да те питам като го писа тва надръсана ли беше сериозно ми отговори

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8262429e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А знаеш ли защо го правиш? Защо си започнал? Много ме е яд на такива хора, които сами си създават проблеми! Откажи се, намери волята, защото не може да продължаваш така. Това може да ти преобърне целия живот! А и друсането е главно самозалъгване. Може да си имал проблеми, а ако е така си си загубил времето в самозалъгване, вместо да се опиташ да решиш някой проблем. Ще разчиташ на Господ да те спасява ЦЯЛ ЖИВОТ ЛИ?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker