Мъжът ми пие и се дрогира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Мъжът ми пие и се дрогира
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4984 пъти
Моята история е наивна на 22 се запознах с моя голям проблем. Моят съпруг още тогава взимаше наркотици но аз и не подозирах. Набързо заживяхме заедно след 6 месеца разбрах че съм бременна. Но и че той е наркоман не можех да повярвам аз с такъв човек никога не бях се срещала с тях.
Реших че няма смисъл да живея с такъв голям проблем като наркотиците и реших сама да отгледам дето си. Но никога не става това което искаш.
И така той дойде на колене и насълзени очи каза че ще ги откаже заради мен и дето ми. Аз какво да направя наивницата и му повярвах.
Отидох ме в друг град да се лекува. Завърнах ме се и мислех че почваме на чисто но ада сега почваше.
Лъжите измамите че спираме нямаха край.
Роди се момиченце ангелче тя ми даваше сила в тези трудни дни.
Писна ми напуснах го но неговите родители само уговаряха да се върна той се променил. И така все се връщах и си тръгвах. Писна ми да гледам две деца и все да нямаме пари и да разчитам на родители те си като и двамата работех ме на хубава работа.
Изгониха го от работа почна ха кражбите изчезна ми златото и пак лъжи лъжи.
Вдигнах ръце нямах вече сили да се боря с наркотиците и си тръгнах дъщеря ми тогава беше година и половина.
Той разбра ако няма някаква реална промяна няма да се върнем при него. И той го направи спря ги почна да си търси работа но му беше трудно в тази среда и реши да замине за Испания и да си търси късмета с условие че ще го чакам. Така и направих първите 8 месеца но аз не виждах той да търси промяна не пращаше пари не се обаждаше това ми говореше че не му пука за нас. И аз реших да се оправяме без него и му го казах тогава той се сети че има семейство и почна всеки ден да ми звани.
Минаха месеци но аз бях не преклонна тогава пак дойдоха неговите родите ли ми казаха, че той е в Италия и ще ми помогнат да отида при него, че ми намерил работа и двата сме ще се разберем пък те ще гледат детето.
Още една моя грешка приех за доброто на момиченцето ми да не расте без баща и реших един последен ама наистина последен опит.
Тръгнах раздвоена и незнаеща какво ме чака от наркотиците е започнал много да пие. Не знам но приех че пие не агресивен ляга си. Работи много и се бори да вземе момиченцето при нас. С много трудности я доведох ме при нас, родини с второ момченце всичко перфектно, пиенето го преглъщах трудно но това да му кусура си виках.
И така взехме си кола сменихме с по голяма квартира бях щастлива наистина всичко се подреждаше. Минаха тези трудни десет години и децата по отраснаха едното е на 8 а другото на 4. Пратих ме ги в България за лято при баба си дядо си, и аз почнах за лятото работа почти не се виждах ме. Но когато го виждах беше друг човек шестото чувство ми казваше че има нещо вижда това момче преди осем години което взимаше наркотици и се криеше от мен.
Казвах че нещо се лъжа той знае че за малко не ни загуби заради тях. И лятото мина с моите съмнения децата се прибраха. Почнаха училище но моето съмнение все повече се засилваше и най лошото че истина той пак ги почнал наркотици а и пиенето му е в много. Какво да правя дъщеря ми е 3 глас ако се прибера ще я върнат предучилищна, провалих живота на момиченцето си. Помогнете не знам какво да правя в чужда страна сама повярвала на лъжите че може да се спрат наркотици.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5c5be399da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле, ужасен правопис, знам, не се учудвам, да не сте роми?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c8bd002ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така... Ако смяташ, че си достатъчно силна, можеш да вземеш децата ти с теб и да заминете за друг град. Вижда се, че връщането в България не ти е вариант, защото ще е голям минус за дъщеря ти. Знаеш ли, може би ще е добре да поговориш с някой специалист, да се посъветваш с някой на твоите години, който е минал през подобно нещо. Говори с някой познат от вашия град, ако трябва. Има ли желание, има и начин. Мен, ако питаш, бягай и НЕ се връщай пак при този... Успех и бъди силна!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b92879ded8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Подреди си живота и бягай далече от този от мен да знаеш един наркоман не може да се промени. Пожелавам ти успех! Но не разбрах кое е второто дете за което говориш? Номер 1 не всички роми пишат неграмотно! Аз съм момче на 18 години и съм от ромски произход!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker