Пия и се лъжа колко ми е хубаво... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Пия и се лъжа колко ми е хубаво...
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 5511 пъти
"За да те забравя тръгвам с кого да е , все различни уж са, все едни за мен са те . Пия и се лъжа колко ми е хубаво,като отрезнея намразвам се отново..."

Снощи пак се напих...заради теб. Всеки път си мисля , че ще ми стане хубаво...но става по-лошо . Когато се напия осъзнавам , че се залъгвам , че съм те забравила . Започва да ме боли още повече. И...всеки път ти се обаждам . Макар да не искаш да ме чуваш... все някак те убеждавам да поговорим малко . Говоря ти , че знам за лъжите ти ,ДА! Така е , знам ! Знам за всичко и ти пак не си признаваш ! Защо? Защо не си признаеш , защо не кажеш защо ме лъга ? Каква е причината? Ти ме съсипа , аз съм едни ходещ труп, отвътре няма душа и сърце. Мразя те....мразя те , че постъпи така с мен . Но какво да направя? В един омагьосан кръг съм . Ти се преструваше колко ти в хубаво с мен , после ти омръзна да играеш и най-накрая си тръгна ей така. А открадна сърцето ми , открадна всичко... Тази вечер ще се напия пак...утре вечер също...и пак...и пак... и така до края...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: a8f3a02b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо се съсипваш? Мъже на този свят много ще срещнеш следващият и отново ще бъдеш щастлива.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a6c1ab18ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И си чалгарка... Стегни! Със самосъжаления до никъде не се стига!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 403eef5bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо мъжете са толкова подли, защо говорят празни приказки, защо лъжат, че ни обичат, защо? Какво печелят с това, нима им харесва да страдаме за тях, нима целта на всички мъже е да накарат дадена жена да се влюби в тях и след това да ни зарежат!? Не мога да повярвам, нямате ли жал, защо всичко правите по сложния начин, защо ни залъгвате.

Точно днес преживях едно огромно разочарование. Повярвах като глупачка на всичко, което ми каза. Въпреки всичко се примирих да бъда втората, унижих се достатъчно, никога нямах притенции за нищо, бях "удобна", но да бъда третата-никога. Каза ми, че е разведен и сега си има сериозна приятелка-преглътнах го.

Снощи бяхме заедно цял ден и цяла вечер, попитах го какво е казал на приятелката си, а той ми отговори: "Казах и, че съм с жена си"- Останах потресена, не можех да повярвам, та той ми беше казал, че не е с жена си. Много съм объркана, дори не мога да си подредя мислите в главата. Мразя го! Вярвах му, а сега дори не съм сигурна, че съм и трета, кой знае, може и десетата да съм. Толкова наивно се отнесох със ситоацията, всякаш съм на 16.

Обичам този мъж до болка, дори не мога да му се разсърдя, преглъщам всичко, пред него се правя, че не ми пука, а душата ми се разкъсва. Поплаквам си, когато съм сама, плача цяла вечер, след това избърсвам сълзите и пак ставам удобната наивница. Не мога да кажа край, не мога. Исками се никога да не го бях срещала, или не по-точно никога да не бях се влюбвала в него.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5cd41aa628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Никои не заслужава да си съсипваш черния дроб ,заради него.
"Като отрезнея, намразвам се отново".....И от пиенето файда няма :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 262aae839b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 2,
Интересно как разбра, че е чалгарка, можеби защото знаеш всички песни (чалгарски) и по загалвията даже.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c969fe3651
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не се съсипвай момиче заради някакъв мухльо и крашкач. Пиянството задълбочава още повече депресията в която се намираш. Алкохолизма няма да ти помогне ,просто ще те завлече на дъното Аз бях така ще започнат да те одумват че си курва и боклук ,приятелите ти ще се отдръпнат от теб.При мен стана така сега съм съвсем сама всички ме изоставиха сама си се провалих заради пустото пиене

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: df51da4918
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз преди бях така,но разбрах че няма смисъл маже много не се сасипвай заради него не го заслужава.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: eb02507958
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз имах такъв момент в живота си,3 седмици излизах от нас само ако трябва да си купя цигари или алкохол.Не се виждах с никой,прекъснах в университета защото имах изпити на които не се явих,Пиех от сутринта,не ядях нищо, събуждах се и когато видя,че го няма до мен в леглото започвах отново,докато се напивах сама, и докато заспя от алкохола.Добре, че имам сестра,която е по-голяма от мен.Тя ме беше оставила известно време да си изживея мъката(като не знаеше за алкохола и че на излизам от нас).Тя ми помогна да си стъпя на краката отново.Сега година и половина по-късно съм здраво стъпила на земята.Преместих се в друг град и започнах работа запознах се с нови хора(и всичко това с подкрепата на сестра ми). Сега дори си имам приятел.Не го обичам и му нямам доверие, но той знае как се чувствам. Знае че имам чувства към него но ми трябва време което той ще ми даде.Така че поплачи си, Напии се няколко дни(но по възможност в къщи за да не те вижда никой и да не се излагаш), спри да му звъниш и си дай шанс.Позволи си да бъдеш щастлива, а не се вкопчвай в идеала за това момче!Пожелавам ти късмет!

:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker