Не спира да друса! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Не спира да друса!
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 4011 пъти
Здравейте хора! Момче съм на 16 от Пловдив. Проблемът ми е със моят най-добър приятел от моя клас, който познавам от много отдавна. Преди година един тъпак му взе приятелката и тогава той много се ядоса и започна да друса. Техните имат много пари, може да си позволи каквото иска. Може да се каже, че тайно му завиждах, докато не го видях да друса. Предполагам, че беше кокаин, хора като него не биха друсали с евтин амфетамин. Не съм му казвал, че знам, но му намеквах доста явно да спре с това. След около месец и нещо започнаха да се появяват ефектите - аз вече бях, чел доста за тях и очаквах да се случат, а именно: агресивност, отпадналост, безсъние, отслабване и т. н, накратко от нормално момче, стана боклук. Най-накрая се реших да му кажа, че знам, че друса, и той веднага ми се ядоса. Каза да не казвам на никого и, че въобще не било вредно за него. Как да не е вредно за един месец не мога да повярвам в какво се превърна тоя човек!? Увещавах го да спре с наркотиците, но той казваше, че така му харесва, че няма проблем и така нататък. Според мен той е доста красив в сравнение с повечето момчета които познавам и факт е, че доста от момичетата го харесват. Откакто започна с друсането вече някак спряха да му обръщат внимание. И нормално - очите подпухнали и потъмнели и самия му вид доби един такъв наркомански. Вече не си говорим, той не се интересува от никого, държи се страшно грубо. Какво да правя? По принцип, не трябва ли подобни ефекти да се появяват след три години употреба, в какъв стадии е сега (в момента друса три пъти седмично) и мислите ли, че би трябвало да се обадя на някакъв специалист или в полицията? Не може да продължава така, ако предозира не знам какво ще прави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 68b1f0657e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   няма да можеш да му помогнеш той сам ако не осъзнава нещата никой не може да му помогне.. по добре обърни внимание на себе си и гледай да не се влияеш от него... аз също съм имала същия проблем с един приятел и след дълаг труд да го накарам да спре да се друса нищо не ми се получи.... веднъж пробвал ли е сега вече мн трудно ще се откаже...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7e5c32c8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление номер 1 е прав. Докато сам не се осъзнае и не поиска помощ, никой не може да му помогне. Все пак поговори с някой, най-добре с родителите му. Кажи им, че се тревожиш за него. Е, предполагам те знаят, че има проблем, ама все пак има и вероятност да не са наясно колко са сериозни нещата. В най-лошия случай могат да го изпратят в клиника, ама пак ти казвам, ако той не иска да иде доброволно, шансът да се оправи е нищожен. Това наркотиците са голямо зло. Дори не се усещаш как от едно хапченеце за оправяне на настроението стигаш до системно друсане. И става страшно! Видял си за какво говоря. Само за няколко месеца той се е превърнал от нормален и готин човек в отрепка. А ще става и по-зле.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1c888422f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   виж момче не се притеснявaй дa се нaдявaме кaто порaсне мaлко и дa се осъзнaе, че животa не е сaмо дрогa.. кaзвaм ти го от личен опит до преди 1 год aз бях ужaсно пристрaстенa друсaх се с подщи всичко aмфети бонбони пико кокa и дори и с прaхчетa от секс шопове, но порaснaх и сегa се отврaщaвaм от тези нещa и сaмa се откaзaх от всичко без някой дa ми говори.. a в нaй-лош лучaй aко не престaне и зaпочне дa предрусвa дa припaдa и дa го водят по болници ще го вкaрaт в комунa и тaм ще му доиде aкълa..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7f3467784c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте отново благодаря ви за коментарите! Нещата продължават в същия дух - вчера отново го видях да друса. Мислите ли, че е влюбен в някое момиче и го прави заради нея вие как мислите, възможно ли е? Ако разбера причината, може би ще мога да му помогна.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c6e4407223
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти не можеш-родителите му -да. На баща му ще предадеш това-----С добро нищо не става. Аз изгубих 3 години от живота си да опитвам с добро. Накрая му хвърлих на брат ми един хубав бой и го държах вързан с каиши на хляб и вода един месец. Звучи крайно брутално, но сега ми е благодарен. Успех

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8168300dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Бе всичко друго си, но не и момче. Влюбена ли си в него?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: bb04b7431d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво номер 5! Ей така се действа!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker