Дрогата им промива мозъците... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Дрогата им промива мозъците...
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2964 пъти
Искам да попитам накъде отива това поколение? Всичките ми приятели, с малко изключение пушат трева или се друсат с по-тежки наркотици. Това нормално ли е? Та това са съучениците ми, с които довчера играехме на криеница. Впрочем аз съм на почти 15г., както и повечето мои връстници... Защо всички мислим, че това е нещо нормално? ТОВА НЕ Е!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4c4d7f1dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е само сега. 2003 завърших гимназия. 10-12 клас и една година след завършването бях в най-тревоманския клас в цялото даскало. 4 години всекидневно пушене от сутрин до заспиване вечер. С твърди наркотици не съм се забърквал, изпробвал съм най-известните по няколко пъти, там вече работата е дебела и не ме привлече.
Значи моите авери от класа и хора от квартала, около 40-50тина човека тревомани примерно. Ами имам повече или по-малко информация кой какво прави, как се е развил в днешни времена. Да ти кажа всеки си е намерил път в живота, повечето завършиха висше. Някои имат деца, семейства вече, други още не, но са се реализирали. Не е болка за умиране.
Все пак не е готино, заради лентяйстването и само гледането на забавленията(което е естествена последица от тревоманската наркомания:) не успях да вляза в специалностите, които исках. И за да не ходя казарма(абсолютната безсмислица, тогава още имаше) се записах в специалност, която не ми беше интересна, по сърце. Прекъснах, пак продължих, избутах я най-накрая. И записах добра магистратура. Междувременно съзрях и си намерих приоритетите в живота.
Така че по-добре не се влияй от модата, или ако пушиш коз не прекалявай, просто не е важно. А може да те увлече и да пропускаш важни и смислени неща през това време. И после да ги наваксваш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3b15e61e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не е нормално разбира се. Тук 'модата' е страшно сбъркана, така че , не знам от къде на къде НАРКОТИЦИТЕ и тревата станаха 'модерни' сред мнозинството. Може би , поколението ни е свръх отчаяно и супер депресирано, и избива комплекси,убивайки се с всеки изминал ден. Браво на хората,които обичат себе си и не се самосъжаляват, давайки последните си пари за дрога.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c606604d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На къде отивало това поколение... Масово тийнейджърите от край време се друсат. Това не е от днес или вчера. Какво толкова се учудваш, не знам. Дали е нормално или не, няма никакво значение. Всеки сам решава как живее живота си. Аз съм пушила трева 2-3 пъти и нито в момента изпитвам желание да пуша, нито пък имам намерение да посягам към други наркотици.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a81ecee37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да, бедни са откъм емоция, това е самата истина. Модерно е да се държиш грубо и сурово, модерно е да си нетолерантен към хора с проблеми, модерно е да си злобен, модерно е да се правиш на бияч и да се блъскаш във фитнес залите, абе само простотия. И това не е признак на някакъв прогрес, това е признак, че още не сме се научили да се борим с времето. Няма лошо група хора да следва някаква мода, ама е лошо когато всички го правят. Важно е ти да не си такъв, защото го правиш за себе си. И нали има една максима - всеки сам решава по кой път да тръгне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker