Абстиненция - колко лошо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Абстиненция - колко лошо?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 7536 пъти
От 3 години пуша мара и не съм посягала към нищо по - тежко, от известно време, обаче ми е мерак да пробвам конфети.. Та въпросът ми е, колко лоша е абстиненцията, колко време ще трае и ще мога ли да изляза след като краша настъпи, и има ли някакъв начин да се избегне, или понамали.. Колко черти ще са ми достатъчни, като начинаеща?

И по - подробна информация за коката от някои опитен, има ли абстиненция, какво е чувството, колко време трае и etc.. (:

ПП в Лондон съм, ходя на Рейв партита и ще взимам само с повод ( за хората, които се готвят да нападат )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: e4173c86af
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   Щом е само с повод, не е вредно и няма абстиненция.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 122f7c1bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

2.   Ако ти бях баща и с повод, и без повод с гьостерицата по задника, па да видим мара ли ще пушиш, пена ли ще дърпаш, гана ли ще шмъркаш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fae4fc6a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

3.   Авторката:към номер 2/ Но не си ми баща, мисля, че въпросите ми са зададени достатъчно ясно и ако не можеш да кажеш нещо, което ще е от полза, не е грешно да замълчиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9697c89293
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Номер 2 е прав че си егоист щом ползваш наркотици, просто се е изразил много грубо. Аз ако бях здрава никога нямаше да се друсам ама трябва и ти да се разболееш че да го осъзнаеш!! Няма за какво да ми се сърдиш, истината не е обида.
Прави каквото искаш живота си е твой...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4615cda129
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   Здрасти, пишем ти от Варна :Р Не видях по-горе в коментарите, някои да ти даде отговор на въпроса. Аз също се познавам със Марийка, вече от около 4 години. Следвам германистика във Велико Търново. Работя, изкарвам добри пари, имам си и сериозна приятелка, която също обича Мимето. Живеем си добре. Хората които смятат, че марихуаната може само да те навреди, са много слепи и некомпетентни. За другия ти въпрос, амфетите. Жулкал съм доста пъти, последния беше във една дискотека. Така, първо да ти обесня за усещането. Ами, яко е. Върховно даже. Чувстваш се добре, спокойно и супер отпуснато. Немислиш за проблеми, оптимистично настроен ставаш към себе си и света. Като почне купона, ако комбинираш със мария и алкохол, нещата се засилват и стават още по приятни. След всяка цигарка и глътка алкохол, все едно се изтреляш повече и повече. Купон на макс, без умора и усещане за сън. Първите 12 часа след приема на амфетите, няма да си и помислиш за сън и почивка. Обаче умората идва неочаквано и просто трябва да легнеш да поспиш. 4 5 часа са достатъчни да те презаредят. Ще усещаш сухота в устата, лек световъртеж при ставане от легло, стол, диван итн. Не е много приятно, но се търпи. Пий повечко течности, без алкохол ако е възможно :D Накратко. Днес жулиш. Утре ще ти е смотано, но не през целия ден ако се наспиш. На последващия ден, всичко ще е спомен и няма да усещаш никакъв дискомфорт. Дано съм ти помогнал. Не съжалявай ако си позволиш да шмъркаш в Петък на дискотека или домашно парти, всичко ще е окей след това, стига да не ти става ежедневие. Дано съм ти помогнал!! :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4615cda129
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Забравих да довабя. Колко черти ще са ти необходими за да усетиш ефекта? Ами строго индивидуално е. Аз съм 187см, 90кг. 4 доволни черти направо ме изтрелват, но не една след друга. Чертай поне през интервал от 20 - 30 минути, ако пиеш и пушиш през тва време. Така ще усетиш повече ефекта. Дори само да жулиш, пак си давай почивки м/у чертаенето.
Може да се намали малко абстиненцията, дори не мога да го нарека абстиненция, по-скоро лек дискомфорт и висока сънливост. Приемай течности, вода, газирано, сокове, дъвчи дъвка, хапвай сладко. Няма да ти е толкова тежко след това, ако правиш тея неща. Водата е най-важна!! Не се обезводнявай!! Кока не съм вземал, на практика не мога да ти обесня какво става. Зная от приятели, че всяка черта те кара да се чувстваш уникалноо поне за 30 минути. Няма нищо общо с амфетите, но цената на коката също е много висока. 90, 100, 150лв за грам. Хубава Ани можеш да намериш и за 20-25лв грама. Поне в нашия град. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ee9bbc56bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   "Немислиш за проблеми, оптимистично настроен ставаш към себе си и света. ".... А кой мисли за проблемите им и кой ги решава?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 76d7d27768
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Много внимаваите абсиденцията е огромна болка в ноздрите която се пренася в ушите и гърлото ако някога те е боляло ухо болката е 10 пъти по силна сякаш ти стягат слепоочията с менгеме и не минава по цяла седмица може и повече време нито ти се яде нито можеш да спиш и единствения начин да се отървеш ти се струва смърта точно в този период си предразположен към самоубиство има и статистика която го потвърждава много са сериозни нещата а които ги преооделее се замисля дали въобще си заслужава мъките и едва ли ще опита отново огромни болки са

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker