Натрапчиви мисли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Натрапчиви мисли
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 5039 пъти
Здравейте! Пробвал съм различни видове наркотици (канабис, амфетамин, гъби, кокаин и др. ) и ежедневно пуша трева. Често имам натрапчиви мисли свързани с пробата на нови наркотици от всяка група (опиати, халюциногени, делирианти, дисоциативи, стимуланти, антидепресанти, успокоителни, обезболяващи), които аз лично не съм опитвал. Имам постоянно повтарящата се мисъл да пробвам опиати и по точно хероин, защото не съм пробвал никакъв опиат досега. Много съм размишлявал върху тези мисли, защото те ми докарват дискомфорт. Аз знам, че мога много лесно да се пристрастя към хероина, но също така искам да знам какво е това силно чувство на еуфория, което изпитват употребяващите след венозна употреба. Искам да експериментирам с психиката си и да усетя различните състояния на съзнанието, защото съм убеден, че ще стигна до някакво прозрение. Много гениални известни личности са употребявали наркотици и са направили едни от наи големите шедьоври на изкуството. Мисълта да пробвам или да не пробвам ме убива. (и не само за пробата на хероин, но и за метаамфетамини, кетамин, ЛСД и почти всичко друго). Изчел съм безброй статии за този мой проблем. Моите предположения са че освен пристрастяването ми към тревата имам някакво психично разстойство като депресия, обсесивно компулсивно разстроиство или някакво друго тревожно разстройство, което ме подтиква към това саморазрушително поведение.
Често имам негативни мисли свързани с антисоциално поведение (убииства, изнасилвания, побои, перверзни фантазии) и съм вманячен към психопати. Дори понякога искам да съм психопат- да нямам емоции и да правя каквото си поискам без да ми пука. Тези мисли ме карат постоянно и навсякъде да търся източника им и да се съмнявам в себе дали наистина искам да направя тези неща.
Понякога имам и странното желание да се разболея от всяка възможна психиатрична болест просто за да видя какво е усещането.
Моля посъветвайте ме какво да правя, че вече много се отчайвам и светлината в моята душа почва да угасва!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4bb7f4c370
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да пушеш трева и да използваш каквито и да е наркотици. Психиката ще ти стане развалина, повярвай!
Ж23

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 29124e5bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо искам да ти кажа, че не съм хейтър.
Нещото, което трябва да направиш, е да умреш.
Намери някакъв начин да се самоубиеш: хапчета, въже, скачане от високо (това последното е най-сигурно) и освободи нашата планета от присъствието си.
Лек, приятен и бърз начин ти желая, да откриеш небесните волни полета.
Айде, от мен: Скорошно умиране !!!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 416bbc1165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   " Често имам негативни мисли свързани с антисоциално поведение (убииства,
изнасилвания, побои, перверзни фантазии) и съм вманячен към психопати.
Дори понякога искам да съм психопат- да нямам емоции и да правя каквото си
поискам без да ми пука. "

Aко товa е вярно, aко тaкa го мислиш и чувствaш.... тогaвa не е дaли БИ го нaптaвил, a КОГA!!!
И aко приемем, че не е проучвaне или скучно ежедневие и тук търсиш внимaние, a е горното- подкрепям н 2.
Единственият друг възможен изход( прaвилен) доживотно хоспитaлизирaне в психиaтрия.
Зa третият вaриaнт.... дори не ми се мисли, този тип криминaлни мозъци не се лекувaт- никогa!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 228c7e0166
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам какво е чувството, и аз искам да пробвам всякакъв вид наркотици, макар да знам последствията, просто ми е много интересно. Единствената разлика е, че аз обаче съм пробвала единствено трева. Моя съвет е да си стоиш с тревичката сега и да не прибягваш към по-сериозни наркотици, ако ти е толкова скучно се разнообразявай с гъби. Те поне са безвредни и не водят до пристрастяване. А и щом се пристрастяваш лесно значи вземеш ли хероин един път си до там, да не говорим за метамфетамините. А колкото до ЛСД - пробваш ли един път се побъркваш за цял живот :)
П. С. След втората част от историята ти се замислих, че може би ти си потенциален психопат, просто не го осъзнаваш още. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fb402521c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е лошо, че си ги пробвал. Даже е добре от една страна, знаеш как действат. Но най-добре си е тревата, от другото нищо добро не може да се извлече, освен моментни проби както ти си направил.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: acffd04d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Една приятелка беше като теб и почина на 19 години, давай друсай се още и ти ще умреш. Много е глупаво, това което правите, разваляте си живота, ако дрогата не беше вредна, нямаше да е забранена. Понякога като се отчаям и на мен ми иде да се надрусам и да забравя всичко, но се спирам, защото един път започне ли човек после няма спиране. И аз съм искала да съм психопат и да убивам хората по улиците с автомат и да не ми пука и да говоря за дрога и смърт и хората да ги е страх от мен и даже ходих на психиатър, за да проверя състоянието си, но беше напълно нормално, защото нямам смелост да направя, това което говоря. Съветвам се и ти да идеш на психиатър и ще разбереш дали имаш заболяване или не, сподели за дрогата и за мислите ти, и не си мисли, че лудите само ходели там, не е вярно, и малки деца ги водят и не са луди. Или се стягай или ще умреш, избирай си. С какъв акъл ги правите тези неща аз не мога да разбера. Родителите не виждат ли какво се случва? Плюс това не е хубаво тревата да я пушиш толкова често, защото накрая няма да има никакво действие и ще ти писне бързо
момиче на 16

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 852cf3b04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Казваш, че искаш да пробваш опиати и стимулатни а какво тогава са кокаина и тревата.. бахти мухлюто.. аиде махай се от тук и не се прави на интересен!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fb2c4f51f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, и аз подобно на теб съм яко извратена и искам да опитам от всичко. Прозрение от наркотици като опиати, стимуланти и тн няма да видиш повярвай ми само ще си прецакаш здравето. Единствено халюциногените може би могат да ти предоставят това (Лсд, Салвия, Дмт и тн). Съветвам те да не опитваш друг тип наркотици, особено за стимулантите чак е смешно да твърдиш, че ще имаш прозрение от тях. А хероинът си е смърт, трудно можеш да се овладееш, след като си опитал. Та съветът ми е халюциногени в безопасна среда и с присъствието на адекватен!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a4ff2ae9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казваш, че искаш да се разболееш от психическа болест. Ами няма какво да искаш - аз имам шизоафективно разстройство. Побърках се на 12 години. Водя двойнствен живот и винаги съм била много различна от другите. Гледам ги някои хора около мен - искат и те да са луди и затова друсат. Аз нямам нужда от наркотици, за да съм луда и да имам вдъхновение. Била съм в лудница също, била съм на лекарства. Но знаеш ли, често се питам какво е да си нормален? Гледам ги другите - празни, объркани, сиви и почвам да се отказвам. Искаш да си луд, хората да не те разбират, да си далеч от истината. Да, аз все си мисля, че не аз съм лудата, както ми казват всички лекари и познати хора, а шибания свят е луд и е обърнат с главата надолу - важното е, че има начини как да го накараш той да се върти заради теб самия. Целта не е да бъдеш луд благодарение на наркотици, а да си без тях. До №8: не си яко извратена. Не сте яки като друсате, „яко“ сте объркани.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7d8082ddb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не ходете на психиатри, това са пълни глупости... Отидете По-скоро на психолог. Психиатри само при някакви страшни състояния... Боклуците които дават психиатрите за да се лекувате са по-страшни, дори от наркотиците. Съвсем сериозно смятам, че реално такова лечение е само за хора които са адски зле ( много по-зле от теб) и че повечето от тия хора са пълни некадърници... Тези неща които дават психиатрите - лекарствата, обикновено притъпяват сетивата и нервните клетки и те превръщат в пълно зомби, много често влияят негативно на половата система и оная ти работа изобщо не ти става от нищо. Ако това ви се вижда готино, отивайте... Но ви казвам, че дори наркотиците са по-добър вариант от психиатри. Антидепресантите които предписват са много по-голям боклук от тревата и други наркотици... И напълно сериозно го мисля. Перверзните фантазии не са проблем, дори тия мисли не са проблем, гледай порно и филми на ужасите и психарски филми. А за да не го правиш наистина, разчитай на съвестта си. Ако имаш достатъчно съвест няма да станеш психопат убиец, нито насилник. За какво ти е да ставаш такъв? - ще утрепеш някого, ще те хванат и бам в затвора - там яки неща ще усещаш. Ама яки в лошия смисъл на думата... Едно е да мислиш, друго е да го направиш... Не те съветвам да взимаш и наркотици щом си стигнал до такива състояния... Струва ми се, че просто си се озлобил и си изгубил желание за живот... Намери нещо за което да живееш, но това нещо да не са наркотиците...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker