Тръгнах по много лош път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Тръгнах по много лош път
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 5978 пъти
Майка ми има много добра приятелка тя я има като сестра - казва се Петя и има син, който взима наркотици.

Той ми предлагаше трева ,но аз все му отказвах и един ден реших само да опитам. Първият път ми нямаше нищо реших да опитам и втори път, и много ми хареса. Оттам нататък започнах да имам жръзки с това момче, станахме гаджета и постоянно пуших трева с него.

Влязах в някакъв филм, започнах да си правя каквото искам ,когато бях напушена ми беше много добре, но когато ми отминаваше започвах да се чувствам сама депресирана, мислех че нямам никакви приятели, а когато бях напушена се чувствах страхотно. До едно известно време пуших да кажем на месеца два три пъти, но започнах да си купувам сама и то през ден два. Баща ми е много богат и ми даваше пари, лъжех го постоянно.

Приятелите ми ме караха да се откажа, но вече беше твърде късно бях затънала ужасно много, а съм само на 12 години. Искам само да кажа на всички, които не са пробвали въобще дори да не се доближават, защото в момента не мога да се спра. Имам брат на 22 години и той е на същото положение. Ако сте опитали един път, два пъти първо се замислете за всички тук, които сме в тоя сайт и си представете какъв живот ще имате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 537cc11e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дано да излезеш от тази тиня и дано повече хора да чуят историята ти.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4a18580aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така ще стане, като нямаш акъл в главата. Явно и родителите ти не са много заинтересовани за нещата, които правиш. Абе вземи се стегни и излез от тоя "филм" и седни си учи уроците. Я ако баща ти не беше богат да видим от къде щеше да имаш пари през ден трева да ми пушиш. И като сама виждаш, че твойто така наречено гадже ти влияе зле .. какво правиш още при него?! Само недей ми казва, че го обичаш, не можеш без него и т.н. Още връзките не може да си върже .. тръгнала на някаква гангстерка да ми се прави.

Аз съм момиче на 18 и съм толкова възмутена от тази история. Съжалявам, че ти написах тези думи, но това си е самата истина.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2d0e01f391
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Малко си момиче за такива работи. Ти за 12 годишен пияница да си чувала? Същото е. Тревата сама по себе си не е кой знае колко опасна, лошото е че ще си прецакаш сама учението и ще си създадеш много проблеми.

Не дай Боже да пробваш нещо друго - там вече работата става дебела. И аз козех яко, но бях вече в гимназията. На по-твърда дрога никога не съм минавал. Още нямаш самоконтрол, това ти е проблемът.

Спри я за сега, пък след няколко години може да си пушиш отвреме на време. На мен вече ми стига и по един джойнт на 7-8 месеца, ей така за кеф. Да се сдухваш е глупаво и води само до депресия, както си разбрала.

За отказването - воля. При тревата има само психическа зависимост, това означава че с достатъчно силно желание можеш да я спреш и сама.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4b61f78dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе я стига лигавщини!!! Ти си на 12, къде си тръгнала ??? Към марихуаната не можеш да се пристрастиш, а ти го правиш на проблем, за да се правиш на интересна ! Като за начало просто спри да си харчиш парите за глупости! Като станеш на по-съзнателна възраст тогава пробвах коз да видим дали ще се пристрастиш...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5c77f94e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Xахаха ... да ти имам и болните филми .. тревата ако беше истинска дрога щяха ли да я легализират като в холандия, я ми кажи като си толкова затънала ?.. към тревата закачане няма.. боже какви ли не глупости пишат тука потресена съм .. плюс тва.. броят се хората които не пушат .. секи срещнат го прави отвори си очите това е нещо натурално и лечебно не наркотик.. аз моа да ти кажа кое е ..но по-добре да не го правя, за да не окрасиш някоя друга лъжа .. болна болна тц тц тц ... сметни братле

 
  ...


...
преди: 14 години, 18 дни
hash: 69a8c913ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Олелелеле Маина номер 6 ти не си фред ма тревата е по лошо от цигарите ама не е по лошо от другите наркотици затова казват че не е кои знае кво ама при положение че на 1 масур ти даржиш тоа дим в дроба си 5 мин напрао ти ебава маиката на дроп мозак и сичко ама не е наркотик штото няма умрял от трева и ас никога няа спра да пуша теи че тес филми дет ги пишесх авторе са осазнаи малко с богатия си баща штот само с глупости занимаате хората затанала била олеле маико от трева не се затава

 
  ... горе^
преди: 14 години, 17 дни
hash: 5c77f94e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ОТ номер 6 :

Хах .. виж аз не съм потребителка на тая "дрога" ... просто действието не ми допада, но от години се сабирам с хора, които няма ден в който да не гръмнат поне 4 пъти ... приятеля ми пуши чак, всички пушат!!! .. но от всички наркотици като започнем от легалните .. спиртни напитки, никотина и още куп неща които сигурно не знам .. и стигнем до нелегалните тревата е най-безвредна .. нито отслабваш, нито се пристрастяваш, да не говорим пък за устаналите странични ефекти които човек има когато е в абстиненция от друг наркотик .. мога аз да ти кажа "ти да не ми ги говориш тия" .. защото явно си назад с инфото ( и спри да ги четеш тея неща от нета, които лъжат хората .. най-добрата информация се печели от опита ) ..


"1 масур ти даржиш тоа дим в дроба си 5 мин напрао ти ебава маиката на дроп мозак" - а за това мога само да ти се исмея, защото е много спорно, зависи от марихуаната, аксесоарите за пушене и от самия човек .. явно нямаш доволна поста :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5c37224d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   № 6 ли си № 9 ли - много тъпо и особено много НЕГРАМОТНО писание. Каква компетентност по отношение на дрогата! Вземи се и ти и онова девойче, което е само на 12 г., в ръце. Няма ли по-интересни занимания за вас от това? Направо сте жалки. Жалко, че богатите родители финансират глупавите привички на децата си, които просто ще оглупеят и затънат, ако не проявят воля да спрат.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5c77f94e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Може да е неграмотно, но е чистата истина .. и не разбрах "да се вземя в ръце" .. че какво ми има бе човек, не ме познаваш, пределно ясно написах, че не съм потребителка, колко по-ясно да ти го кажа? занимания колкото искаш имам, че даже са ми задължения .. така или иначе статистически от 10 друсалки трима виждат отайката ..а за граматиката .. прав си, но трябва ли да се заяждаш за нещо, което не те инт не можеш да оправиш цялото простолюдие в България.. ако ще пробваш с нещо подобно започни с нещо по-дребно като дупките по пътищата .. но не ти е по силите нали?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b59dfc1e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се обиждай №11! Ядоса ме не граматиката ти, а съветът към момичето. Истината е, че пристрастяването към всичко е много индивидуално. Прави изключение само твърдата дрога - там отърване няма. Наистина някои пушат от години от време на време трева и не се пристрастяват. Други, обаче с времето не се задоволяват с трева и преминават на друго - амфетамини, кокаин, хероин и каквото там се сетиш. Изключително глупаво е когато си едва на 12-13 да търсиш стимуланти или разтоварване по този начин. Не знаеш тези деца /то братът си е мъж/ към какво ще посегнат утре. Но всеки избира как да живее или как бавно да затъпява или се самоубива.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c348f3f237
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Коментар №6,все още не са открили полезна дрога ;)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cff0b0177d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти си още дете за тва си мислиш, че не можеш да спреш тревата...Марихуаната не води до пристрастяване... Просто ти си мислиш, че си пристрастена и се заблуждаваш наистина много жестоко... и аз пуша трева и то от 2 години ... ама пуша когато ми е на кеф... и не моа да кажа че съм пристрастен... така че детския ти акъл те лъже че си пристрастена!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9d18aaa7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   разбирам да сте некви негри в америка в гетото-секи ден престрелки, супер бедни, ония от съседния квартал да са убили половината от роднините ти, може да запалиш и да се почувстваш щастлив, да се посмееш малко, ама то живеем напълно нормален живот, незнам за кво искаме повече отколкото ни е нужно. Спри с тия глупости, тва е огромна грешка! ! !

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 981191c232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм на 12, , скоро ще ставам на 13 и пуша трева 1 - 2 пъти в седмицата. Всеки с мярката си. Мога да кажа, че тревата можеш по - лесно да откажеш от колкото например цигарите. ; )

~ Mary Jane {}

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6ded1be741
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Mary ти на колко почна? и аз съм горе доло на твоята възраст и се чудя да пробвам ли

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0064c61739
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Сериозно не мога да вдяна, кое му е якото да си тровиш живота и тялото с някакви боклуци... Обяснете моля, наистина не разбирам... (Особено имайки предвид, че ми се е случвало да се пристрастя към медикамент)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6585de6fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Намери си работа някъде, лятото, ама нещо което да правиш цял ден. Да влагаш много труд и да ти дават малко пари. Не всичко в този живот е свобода и пари. Аз съм на 14 и съм момче имам приятели, които пушат трева и цигари, но аз не съм опитвал и няма да опитам.
Намери си работа, която да ти е приятна, но не да продаваш наркотици.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker