Друсам се с метамфетамин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Друсам се с метамфетамин
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4835 пъти
На 14 години опитах трева и ми хареса - пушех 11 пъти в месеца, но след това станах дилър за себе си и почнах да пуша редовно всяка седмица по 11 пъти, но имаше период, в които не ме ловеше честно казано и минах на амфети. Закачих се за тях в продължение на 11 дни, но не ми харесаха така да се каже много ме боляха зъбите от тях и не можех да се храня.

Понеже дилърът на амфетите ми дължеше 50 лв ми ги върна във 6 хапче екстази и малко трева. Екстазито много ми хареса в интерес на истината закачих се и за него но всяко следващо хапче, което гълтах, ефектът намаляваше и трябваше да изпивам по 5-6 за да има същия ефект като в началото, но ги спрях, защото ми коства много пари.

Сега съм на метамфетамини и нищо друго - всеки ден се друсам и имам проблеми със семейството ми - само караници за най-малкото и аз ги обръщам в големи скандали. Не мога да го спра, честно казано като се опитвам, изпадам в депресия, нямам сила дори да изляза от нас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7e5aeecf79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   стара тема ..........

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bf8dd8a332
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   филмар

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 742a3c3dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не рaзбрaх кaкво точно очaквaш - бурни aплaузи , дa те съжaлим , че родителите ти не те рaбирaт и се стигa до скaндaли или блaготворително дa ти нaбaвяме?

И aко/ кaто решиш дa ги откaзвaш , зa кaкво ти е дa излизaш със или без депресия , кaто си нaясно , че " депресиaтa" ти е сaмо мотивa , дa потърсиш още?! Aко смятaш дa НЕ спирaш , че тя " депресиятa" лошо нещо , поне се рaзкaрaй от в къщи , дa не си тровиш родителите. Те не сa длъжни дa те хрaнят/ обличaт , плaщaт сметки , докaто ти се държиш кaто боклук . И докaто кaтегорично не нaпрaвиш нещо , зa дa спреш , ще си точно товa- боклук , тежест , отровa зa тях!
Стягaй си зaдникa и вземaй решение - или нa квaртирa и се опрaвяш сaм , съответно си носиш и последствиятa или изполвaй , докaто още имaт търпението дa те трaят и ти плaщaт издръжкaтa , дa спреш с тези боклуци!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3e90a48a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мини на хероин, и ще ти свърши депресията... :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0c29fb6826
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей. Ако питаш мен спирай ги тия неща че ще си развалиш живота семейството и т. н. Намери си приятелка която те разбира или добър приятел които да ти помага. Знам че ще ти е тежко но си струва да се понапънеш малко. Също така тия кинти дето ги даваш за тия работи може да ги даваш за какви ли не неща...

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8a8e37ff16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятел... или по-скоро ако ми беше приятел щях да ти кажа да се видим и да те спукам от бой, та да те вържа на една каишка с мен и на стадиона докато не ти паднат дробовете :). Сори пич, но нямаш право да даваш парите на вашите за наркотици, или пък да вадиш такива от продажбата на наркотици проваляйки не само своя, а и други чужди животи.

Че ти освен с наркотици с друго занимаваш ли се?

Ако ми беше близък приятел или се познавахме от години щях първо да те смажа от бой и после да направя от теб човек.

Сърдете ми се колкото искате на поста, но това е положението.

Спорта, правилната храна, съня и пиенето на вода са лекарство за всичко!

СПРИ, с тези боклуци :).

Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 162e5d182c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И за много голям ли се имаш с тези боклуци? Защо изобщо се захвана с тях? За да си готин, за да се впишеш в компанията? Ми да ти кажа не е много готино да видиш 14 годишен с цигара в ръка, камо ли с наркотици. Даже напротив, жалко и смешно е. Ама явно това е бъдещето на България - алкохол, наркотици, секс, болести, деградация. Не си ли кажеш сам, че ги спираш и не го ли поискаш никой не може да ти помогне. Заслужаваш вашите да разберат и да те понашамарят малко, че да ти дойде акъл в главата.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ec83b57bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Брат мога да ти кажа, че имах тема тук и хората които ме насърчиха да кажа на нашите много ми помогнаха. На 13 започнах да се друсам на 14 вече си бях боцкал хероин два пъти. Последваха луди скандали майка ми ме намери два-три пъти надишан с лепило и най-накрая смятах да се самоубия обаче тва не беше решение. Първо брат ми ме преби от бой. Рита ме докато не припаднах и после станах човек. Боя не решавал нищо ли? Друг път... не смеех и да си помисля за тия боклуци макар че имаше нощи през които не можех да спя исках да се надрусам и да не ми пука и тогава се сещах за брат ми и мноо бързо заспивах. Сега съм на 16 и не ми трябват грам тия шибани наркотици. Предлагам ти кажи на ваще ще те заведат в болница и всичко тва ше спре иначе няма да стигнеш далече.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9c9598b918
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Самоубиваш се бавно и мъчително.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2ab6788b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 17 и почти всеки ден се друсам от повече от година с метамфетамини в началото (първите 2,3 месеца) редовни боища навън и страшни скандали със наште, но вече не ми влияе така на нервите и никой не ме заподозрял ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1d85c6b2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Спри ги!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a9a455482c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ?
Споделена история от Наркотици и алкохол

Друсам се редовно с пико или така наречения метамфетамин
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 10881 пъти
Моята история е следната:На 14 години опитах трева и ми хареса пушех 1-2 пъти в месеца но след това станах дилър за себе си и почнах да пуша редовно секи ден по 6-7 пъти но имаше период във които неме ловеше честно казано и минах на амфети закачих се за тях в продължение на 2 седмици но неми харесаха така да се каже много ме боляха зъбите от тях и неможех да се храня... Понеже дилрът на амфетите ми дължеше 20 лв ми ги върна във 1 хапче екстази и тревичка малко... Екстазито много ми хареса в интерес на истината закачих се и за него но в секи следващт бонбон които гълтах ефекта намаляваше и тябваше да изпивам по 2-3 за да имаше същия ефект като в началото но ги спрях защото ми костваха много пари... На 16 ми рожден ден реших да се нажуля и ми хареса въпреки че беше преди 2 месеца... Сега съм на пико и нищо друго секи ден се друсам с пико и имам проблеми със семеството ми само караници за най-малкото и аз ги обръщам в големи скандали немога да го спра честно казано като се опитвам изпадам в депресия нямам сила дори да изляза от нас... немога да повярвам в период на 2 години в какво се превърнах...

Много стара тема

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker