Какво можем да научим от конопа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Какво можем да научим от конопа
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3008 пъти
Искам да ви разкажа за моето необикновено приятелство с растение на силата.

Здравейте!
Преди да започна искам да кажа, че използвам коноп САМО собствено производство, който гледам на открито с голямо внимание и любов. Не съм наркоман, използвам растението веднъж на 2-3 месеца, а може и по-рядко, само с определена цел - не за купон и забавление, а за изследване, съвет, лечение и помощ.

За първи път опитах преди 5 години. Бях чел и гледал достатъчно за да знам, че тези растения обладават огромна сила и съзнание и към тях трябва да се отнасяш с респект и уважение. На гости беше приятел и ми даде да дръпна няколко пъти цигара марихуана. Първоначално не усещах нищо, но после забелязах в периферното си зрение как въздухът в стаята сякаш се сгъсти, започна да трепери като мараня. Стаята беше затъмнена. Загубих обичайната представа за пространство. Следващото нещо, което забелязах е светенето на хората около мен в различни цветове и най-интересното беше, че от определени точки на тялото им се проточваха лъчи, когато разговаряха от областта на гърлото излизаше син лъч, на други от гърдите - розов. На някои около главите имаше розов и жълт цвят, на други - синьо електрик. Цветовете се меняха според емоциите на хората и преливаха. Някои бяха меки, други като искри.

Това беше първото ми запознанство със способностите, които дава растението на силата.

След това ми дадоха няколко семки, обикновен сорт, не хибриден или феминизиран, и ги засадих в градината. Израснаха големи храсти, почти колкото мене. Ходех при тях, торях ги, говорех им, поливах ги... Като дойде времето ги изсуших и сложих листата в торбичка. Имах материал поне за 2 години. Започнах да посещавам света на растението, вдишвайки пушека от него, така, както отиваш на гости при много добър приятел - с любов, всеотдайност, интерес и пълна откритост. И наистина усещах присъствието на това съзнание съвсем ясно, като в компанията на верен приятел.

Знам, тук много ще рекат че съм изкукал, че съм се филмирал, дрогирал и т. н. Други ще рекат, че си измислям. Каквото щеше мислете, аз не съм наркоман, а изследовател. Ще ви разкажа по-долу някои от преживяванията ми с растението. Мисля, че повечето хора не успяват да изживеят това, защото ползват агресивна чужда трева, гледана в мазета, за пари, трева, която не ги обича и не е расла под ласките на звездите и слънцето. Освен това хората не се отнасят с респект към нея, а ползват я като проститутка - за кеф. И затова растението никога не се открива пред тях.

По принцип за контакта са ми са нужни само 1-2 дръпвания. Толкова. Никакво напушване до забрава. След което усещам в областта на пъпа разширение и нахлуване на съзнание. Да, осъзнаване - сякаш се отваря процеп и надникваш в невидим свят с осъзнаването си. Усещам в даден момент как чуждото съзнание на растението влиза в обсега ми (или аз навлизам в неговото). Усещам че е добронамерено, силно. То ми дава осъзнаването си на разположение, не ме дърпа на никъде, не иска да ме води някъде, както правят агресивните треви. Просто ми предоставя осъзнаването си, дава ми възможност да го ползвам. А ТО Е ГИГАНТСКО! В него аз постепенно се разтварям, забравям, че съм човек, забравям че имам сетива, мисъл, тяло и от мен остава само едно ОСЪЗНАВАНЕ, което се слива с осъзнаването на единното поле - така го нарекох. То е гигантско, усещаш как се разпростираш във всички посоки, до безкрая. Защото в това поле е всичко, в него е потопено всичко - и ти, и растението и всички други живи същества, а твоето осъзнаване е като лъч на прожектор - насочваш го към нещо и моментално знаеш всичко за него. В този момент можеш да знаеш абсолютно всичко, което пожелаеш, ако въобще имаш желания... Това се нарича безмълвно познание - без думи и мисъл. Бивайки само чисто ОСЪЗНАВАНЕ, аз го насочих към даден човек, който ми е познат и моментално на мое разположение беше всичко за него - можех да "прелиствам" случки от живота му, сякаш си спомням моят собствен. Експериментирах с други подобни - пак същото. Много интересно - използваш механизма на припомняне, но на разположение е не твоят живот, а нечий друг.
Имаше моменти, когато се свързвах с Растението с молба за съвет за различни трудни житейски ситуации. И то винаги ми предлагаше решение, взимайки "в ръцете си" моето осъзнаване и поставяйки го в позиция, в която да осъзная грешката си. Например, веднъж след раздялата с близък човек ми беше много тежко, обърнах се за съвет и то ми показа, че ние сме привързани към земния живот със хиляди споразумения (точно тази дума чух) - споразумение да сме такива или онакива, да се държим така или иначе, да обичаме тези, а да не обичаме онези и т. н. Видях как споразуменията ни държат като хиляди рибарски кукички закачени за нас. Показа ми как да ги режа, чрез специално дишане.
Показа ми как да говоря с тялото си и с органите си, като фиксира съзнанието ми на нивото на съзнанието на клетките. И ми показа как да извикам това съзнание в ежедневния живот.
Показа ми как е правилно да се черпи енергия от Земята - от една точка в тялото близо да ануса и как да се комбинира тя със сексуалната енергия. Мога да разказвам още и още, но идеята ми е друга - разберете, че вие имате досег с едно много древно и мощно съзнание, което ни превъзхожда по осъзнаване. Дали ще станете приятели с него и ще общувате с него с респект зависи от нас. То е като делфините - някой общуват с тях и се кълнат, че това са най-интелигентните същества на земята, а други, като японците, ги ядат за вечеря...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4de744b7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че е крайно време да я легализират, обложат с данък и както си му е реда да контролират търговията с марихуана. Но! Като се има предвид беззаконието и беззилието ни като държава се съмнявам, че това ще се случи някога.

В България, когато не може да се намери решение на даден проблем го правят незаконен. След това достъп до това незаконно нещо имат само определени от ПАРТИЯТА хора.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3f7e32e700
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :D :D Имаш дарба да пишеш :D

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d4cec4f5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Moга да напиша още много за тези опитности, въпросът е - има ли смисъл? И колко биха повярвали?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 166f8f368a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти си много добър пример, защо не трябва да се пуши системно трева...
Имах един съученик, които направо изперка и повечето от другите всекидневни пушачи на трева просто яко затъпяха и станаха супер еднакви.

~Пич

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e9e81f8b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тези съм ги слушал и от други любители на растението, не се мисли за уникален случай. Или обърни внимание на психологическото си здраве, или продължавай да се носиш в безтегловност и да пишеш глупни. Обществото е научило достатъчно за конопа. Ти знаеш ли какво представлява живота на един Ganja man в Ямайка? Толкова анемично и безпроблемно ежедневие, че чак е скучно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1237091526
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Драги утописти, няма да я легализират никога. Присъединявам се към последното мнение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b41f25bdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За да почнеш да халюцинираш разни лъчи и такива глупости, значи не е била чиста марихуана.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cfe6e11295
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо да не е била чиста? Може просто човека да има богато въображение. Има известна доза истина в приказките, в тези за това по-възвишено съзнание имам предвид. Всеки намира различни начини как да се свързва с него, ти намираш начин, чрез това растение. Някои ще те нарекат луд, но какво значение има, дори и да си такъв? Никакво. Приеми лудостта си просто и й се възхищавай, защото повечето хора хабер си нямат какво пища, както и ти. Поздави! :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d4cec4f5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Aз съм автора на темата: искам да допълня, че наистина съжалявам за хората, които се изживяват само като тяло, като ходеща био-машина с мозък (или торба с кръв, кокали и нечистотии, както казваше един философ :). А всъщност ние сме в същността си енергийни същества и това не е фантастика - квантовата физика вече име убедителни аргументи. А също така, че нашето измерение съвсем не е единствено и е възможно де се преплита с други, в които също да има съзнание.

Феномени като ясновидство, телепатия са достатъчно добре документирани и проверени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker