Как да накарам приятеля ми да спре да взима анаболи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Как да накарам приятеля ми да спре да взима анаболи?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 5137 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години. От 1 година имам приятел, който е на 20 години, и който адски много обичам. Проблемът обаче е, че той е фитнес маниак и взима анаболи. Преди не обръщах особено внимание, когато си биеше инджекции и пиеше разни хапчета, но в последните 2 месеца започнах да се притеснявам. Започнах да гледам някакви глипчета в интернет, където дават случаи, при които момчета са починали от инфаркт, от пръскане на сърцето и всичко това е от приема на анаболи. На приятеля ми попринцип му е много ускорен пулса, даже преди съм го питала защо му е така, а той ми отговаряше, че е от хапчетата, които взима за фитнес. Наскоро го накарах да ми обещае и да се закълне, че ще спре да взима анаболи, поне докато сме заедно, а той категорично отказа. Пращала съм му много такива клипчета, в които разказват за починали момчета от анаболи, но той е дебела глава. Адски много го обичам и не мога да си представа да му се случи нещо заради тези анаболи. Моля ви, дайте ми съвет как да го накарам да ги спре? И другият ми въпрос е: Има едни големи кутии с някакъв прах вътре, мисля че се разрежда 1 лъжица от този прах с вода и се пие след тренировка, но не знам за какво е. Вредни ли са тези прахове? Или само инджекциите и хапчетата са вредни? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 324c4d045d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако ги взима повече от 1-2 години, пораженията върху мозък, хормонален баланс и дори генетика са вече необратими. Най-вероятно приятелят ти е вече безплоден, а дори и да има деца - почти сигурно е, че ще са с вродени аномалии и/или умствена изостаналост. Да не говорим, че импотентността след 5-10 години му е почти в кърпа вързана.
Това са изключително опасни неща, особено за самостоятелно и любителско приложение! Има цяла индустрия, наред с изследователски центрове и научни институти, които работят по въпроса, що се касае за съответните състезатели.
И да спре приятелят ти - опасявам се, че за него е доста късно вече... Обичаш-необичаш - търси си нов приятел, ако не искаш да съпреживееш трагедията му и да я превърнеш и в своя собствена такава, или не дай си Боже на децата ви...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 27e8457089
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо не можеш и не трябва да направиш, това си е негово решение, не твое.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bd836f5e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С такъв комплексиран малоумник се дейстава радикално, защото анаболите са му замътили съзнанието и от дума не разбира. Оставяш го с ултиматум - или се оправя и идва, или да се оправя сам. Ако се осъзнае, ок, ако не - хич да не ти пука, нищо не си загубила. Ако искаш да останеш вдовица на 25, продължавай да си усложняваш живота. Ако на 20 има ускорен пулс, то той на 25 ще е като дядо, а на 30 ще хвърли каиша.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bd836f5e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Даже ще му направиш услуга, като го зарежеш, белким се осъзнае, пък ако не се осъзнае, значи е безнадежден случай.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b1688ef4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като му откаже тялото и влезне в болница инвалид ще се спре сам. С всички става така. Такива хора са некачествени, защото тези неща ги убиват и увреждат.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b028756c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Момиче младо, когато се запозна с въпросното момче, ти е било приятно, че е мусколест без корем и мн здрав. А сега се мъчиш да го превърнеш в друг човек, ее не става така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: eee4246d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Говорих с приятеля ми, пратих му няколко клипчета и мисля, че го убедих да не взима анаболи. Обеща ми, че докато сме заедно повече няма да взима химии. Попитах го колко време ги е взимал и отговорът му беше 4 месеца, като първо ги е взимал 2 месеца, почивал е няколко месеца и след това отново ги е взимал 2 месеца. Дали може нещо да му стане?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a701a53cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До какви поражения води въпросната химия го има при един инцидент през 2007 година, когато световноизвестният кечист Крис Беноа превърта и убива жена си и сина си. Многобройните удари по главата и тъпкането с всевъзможна химия така увредило мозъка му, че вместо мозъчни клетки на 40 годишен мъж е имал такива на 80 според аутопсията. Отделно тъпкането с стероиди са го докарали до зверска параноя.... кой виновен и кой не-сам си го е избрал, точно като приятеля ти. Да-това уврежда и сърцето, някой химии водят и до импотентност и т. н, така че всичките фитнес мании водят само до един резултат за съжаление. Ок-здрав дух-здраво тяло, но когато се намеси химията става много лошо

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 428f0cb2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прахчетата след тренировка (протеини/аминокиселини) са безвредни, но имитаторите на тестостерона, които си бие с инжекции, са доста опасни. Обикновено при по-дълго време тея инжекции водят до смаляване на тестисите, защото естественото производство на тестостерон е спряно, тъй като се внася тестостерон отвън. Също така спира и спермогенезата и наистина има риск мъжът да е безплоден след време. Също така вероятно взема и някакъв антиестроген, за да не ароматизира тестостерона, а ако не взема значи ще му порастат цици. Ако пък взема - определено си товари сърцето и черния дроб, защото естрогенът е нужен и при мъжете за правилната работа на тези органи. Най-вероятно цялото му поведение е повлияно от имитаторите на тестостерон и сигурно се държи по-агресивно и доминантно, но като спре да ги взема ще се превърне в момиченце. Частично говоря от собствен опит...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5edfe25e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи му че от хормоните е започнал да мирише особено неприятно на антибиотик.
Според мен няма начин. Аз зарязах моя пр и си намерих мъж който не взима и спортува за здраве. Сега чакаме бебе, поне съм спокойна че не е взимал и няма да навреди на детето.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 31fce34e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И защо ги взима, за да изглежда добре? Такова тяло е много неестествено, а и какъв показател за сила е това? Бутафорна мъжественост. Само да впечатляват такива като авторката. Всеки бодибилдър трябва да си остане ерген до старини, поне така ще разбере какво не му е наред. Не се хващайте със снобари, те няма какво да предложат. Аз няма как да вдигна 100 кг. от лежанка, но съм по стабилен и сериозен от такъв тип мъже. И аз съм преживявал много сериозни неща, моменти с много болка и пр.. но никоя не ми е казвала " Браво ти си мъжко момче или нещо от тоя сорт " . Появи се някакъв зобар от фитнесите и " УАУ, Страхотен е! ". Само мускулите са мъжка черта за такива като авторката. Явно си те привличат снобарчета.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 357a23f468
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аха какви сте смешни падам и рева... е аз тренирам и пия анаболи- тоест стероиди и се чувствам добре, спокойно Авторке нищо няма да му стане нека тренира момчето да е живо и здраво, по добре да тренира и да бъде здраво момче, от колкото да е някой депресиран чикиджия 20, евалата да е жив и здрав!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8e19c50bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Българите са безкрайно необразовани относно стероиди (или каквите и да е 'вещества'). Ако всичко е направено правилно, и тялото му реагире добре (а шансът за това е огромен) няма да има никакъв проблем. Има толкова много бодъбилдъри които имат здрави деца след като са взимали. Тези които имат проблеми със стероидите, са тези коите са идиоти и не правят нещатата както трябва, ИЛИ тези на които тялото им реагире МНОГО ЛОШО, но това може да се предвиди чрез редовни изследвания.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4ec9305a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Прочети за Цветко Културиста, е ако няма Информация аз ще ти кажа и той като твоя Приятел е взимал химия и се е " боцкал" и накрая вътрешностите са му станали на каша и умря. Спаси го от тия боклуци докъто е време, че после може да е късно, а и за какво ти е мъж само мусколи, ако го обичаш може да не е само мусколи и това не са истински мусколи, той е като балон, спрели тая смрад ще отслабне!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0a80b3fdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Това не са анаболи, а добавки. Няма да умре от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker