Пристрастен съм към алкохола, а тя не харесва това.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Пристрастен съм към алкохола, а тя не харесва това..
преди: 14 години, 10 дни, прочетена 4246 пъти
Ами ... Запознах се с едно момиче по "интернет" в което мисля , че се влюбих и в интерес на истината незнам какво изпитвам към нея , обаче другия проблем е , че пия много и което е голяма пречка . Защото до колкото знам тя не харесва това ... И аз не харесвам това обаче просто съм пристрастен към алкохола :( . Опитвам се да започна да се въздържам и в момента имам някав успех ама докаде ще изкарам ще се разбере след време :) .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 дни
hash: 8aef591cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То е до воля. За всяко нщо. Ако искаш да спреш с алкохола си намери стимул - в случая тя - и си мисли че ако почнеш пак да пиеш, тя няма да е с теб. Знам колко е трудно да се отказваш от 'някои навици' , но ако си струва защо не

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 3caab0d6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами вземи някакви мерки , аз имам проблеми с алкохола и с хазарта . има доста добри специалисти който могат да ти помогнат . лечението се състои от терапия на психотерапефт и лекарства , но най-вече се иска воля . Аз съм на 25 години и с тези проблеми не мисля че ще стигна много далеч , поне с наркотиците съм надалеч , не ме влечат . Момичето ще те остави както си иска ако не се вземеш в ръце . Проблема с пиенето е при доста от младите хора в наши дни . Доказано е че всеки 3-ти тийнеиджър пуши трева и пие твърд алкохол . Ако решеш че неможиш да се справиш сам побързай и не проваляи живота на самия себе си и на другите около теб . Аз знам колко е хубаво да ти се пие и да пиеш , имам доста голям опит от това макар да съм на 25 . Стигал съм до почти 1 литър алкохол за нош и продължавам и ми се пие и през деня . Ако не си помогнем само няма кой да ни помогне . това е моето мнение . търси помощ . Аз отказах и цигарите даже със лекарствата и терапийте , който не са безплатни изобщо но все пак парите г даваш за здравето си човече :) Осъзнай се и избери правилния път . аз доста години живях с грешна представа но живота е такъв каккъвто си го направиш . Бъди весел и без алкохол , можеш го . Успех :)
Д.Симеонов

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 7fbd30f709
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вземи се в ръце! Никой не може да ти помогне, ако ти сам не искаш! Алкохолът е убиец как не го разбрахте!?
П.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 46a8cf4b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дам в действителност никой не може да ти помогне, ако сам не си помогнеш. Не алкохолът е вършител на действието и затова не точно той е убиеца, а човека който тръгва да го пие безразборно е самоубиеца т.е. не всеки човек пиещ алкохол, а тези които го пият без да им пука за това по колко изпиват. Продава се фалшив алкохол, който в определени количества може да увреди безвъзвратно човека(Това как се спира? Някой би ли разчитал на държавните институции да си вършат работата или на "съвестни търговци"). За по-дълъг живот се препоръчва въобще да не се пие иначе ако се пие по много това води до увреждане на черния дроб. Алкохола е направен за развеселение на душата, но някои хора прекаляват с това и бих препоръчал научете се кога се пие и кога не алкохол. Всяко нещо с мярката си(и храната може да се каже че е вредна по много и различни начини, но това не означава да спрем да ядем или пък има много катастрофи по пътищата, но това значи ли да спрем всички коли и да спрем да шофираме). Може да се хванете на бас за някаква сума примерно с някой Ваш приятел, че няма да пиете 1 година да речем(той предполагам ще знае, че пиете по много) и тогава да прецените как се чувствате и т.н.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fd0f203d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом си си намерил приятелка спирай пиенето ВЕДНАГА. Аз имам проблеми с жените и това ме кара не рядко да посягам към чашката, но аз съм САМ. Не че ме оправдава, но мога да кажа че като си пийна се отпускам, не мисля за това, че съм сам,и че съм нещастен. Бога ми ако един ден си намеря сериозна приятелка ще спра окончателно, но до тогава депресията си е налице, а алкохола е един от най-добрите антидепресанти. Ти обаче си имаш приятелка - обичай я и зарежи всичко друго!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 61cf23b7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Естествено че няма да харесва че пиеш или по точно че прекаляваш с пиенето. Ако я обичаш, ако си влюбен можеш да намериш силите да се пребориш със зависимостта. Погледни в сърцето си, там можеш да намериш волята. Успех :)

*Sunny Girl

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker