Надрусаха ме в дискотека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Надрусаха ме в дискотека
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 13632 пъти
Здравейте! Аз съм на 19 години и досега никога не ми се е случвало такова нещо.
Отидохме на дискотека с моята компания и всичко беше наред - пихме, танцувахме, забавлявахме се. Не съм пила много, колкото обикновено. Бях малко замаяна, но знаех какво правя, можех да се контролирам, НО след като изпратих едните момчета от компанията ми, нищо не помня! Просто все едно съм заспала и съм се събудила на другата сутрин. Не помня как сме се върнали в залата, какво съм правила, главното с кой съм се прибрала и как!! И на другия ден звъня на приятелката, ми да я питам какво е станало. Тя ми разказва: След като сме се върнали в залата, аз съм била още добре, танцувала съм, нямаше проблем. После приятелката ми ме е оставила за 1 минута, да отиде да вземе кола, и се връща и вижда как аз пия шотове с водка и тя идва да ме спре, и аз започвам да й се моля да ми даде да пия. След това аз танцувам и падам на земята! Тя ме е вдигнала и ме е питала дали съм добре и аз казах: ''Да, да, да! '' и се смея. След това тя вижда вече не мога да се държа на краката си и разбира, че вече е време да си тръгваме. Тя ме облече, постоянно ме държеше да не падам. След това е извикала такси, аз съм влязла направо съм легнала отзаде. После стигаме до нас и аз й казвам: ''Тръгвай си, спокойно. Аз ще се оправя. '' и почнах после да говоря някакви несвързани неща. Излязохме от таксито аз пак паднах на средата на платното за движение. После съм се опитала да отключа вратата за вкъщи, но вобще не улучвах ключалката, бях на поне 10см от нея. След това влязохме вкъщи, тя ме е събула, сложила ме е да легна и аз й казах да дойде да спи при мен и нещо съм се лигавила през цялото време и след това се успокоих и заспах! Нищо не помня!!!
Събуждам се на следващата сутрин, незнам къде се намирам. В нас ли съм, къде съм? Поглеждам си телефона, виждам че имам смс от приятелката ми в който тя ми обяснява най - важното от вечерта. Аз чета и не мога да разбера какво става. Майка ми идва и започва да ми вика, как съм можела да се напия така като прасе, как не ме е срам, а аз вобще незнам какво е станало! След това си спомням, че последното което помня е като изпращам момчетата от компанията ми и после нищо. Отивам да говоря с майка ми, и се разплаках и й казвам, че това никога не бих го направила, че не съм била на себе си и че нищо не помня. Тогава тя ми вика, че четири часа по късно след като съм се прибрала, към сутринта вече, тя влиза в стаята ми и вижда как съм седнала на пода, само по боди и съм си навела главата. И майка ми, ми е говорила а аз вобще не съм реагирала. След това тя е отворила прозореца и ме е питала дали да ме завие и аз съм й казала, че ми е горещо! После тя ме в вдигнала (била съм като парцал) и ме е сложила да спа. И ми каза, че аз съм се държала неадекватно и съм гледала в една точка. И достигнахме до заключението, че някой ми е сипал нещо в питието, в дискотеката.
Искам да чуя мнения по въпроса, защото това както и да го погледнете си е опасно и плашещо, и ако не беще приятелката ми кой знае къде щях да се окажа.
Възможно ли е някой да ми е сложил нещо? И какво е било? Защото мен не ме е хванало веднага, ами е минало известно време и аз просто съм забила и не помня нищо. Но тази дрога ме е държала 7-8 часа в такова състояние и прочетох за амфетамините и мисля че е това. Но утре ще си правя тест и ще разбера!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 51704604a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Мила, не си била дрогирана, а шотовете с водка просто не са твоето питие :) Не носиш на алкохол просто или си попаднала на некачествен такъв - типично описваш блек аут след много алкохол.
Иначе, кой ще си хаби скъпата дрога по теб? Пробваш се да търсиш вината в другите, но по-добре и по-здравослновно за теб ще е да спреш да пиеш водки, шотове и да си знаеш мярката, защото хора като теб завършват в канафката и са страшно неприятна компания за околните. Пълна излагация - стегни се
П.П. Ако беше дрога нямаше 7-8 часа да ти стигнат да се измъкнеш, мила - щеше 3-4 дни да си във филма най-малко освен това не удря като алка да не помниш, а точно обратното - вкарва те във филми, които не можеш да забравиш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: abb13ee5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   От шотовете е, слагат боклуци в тях.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2e5b843c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   1 е прав - два пъти в живота си съм се напивал като прасе и съм бил в точно същата ситуация! Само че единият път даже нямаше кой да ме върне вкъщи и спах на улицата под един храст! Като се събудих реших, че трябва да се прибирам и.. тръгнах в грешната посока и вървях така половин час. Срам - не срам, това е, и вече си знам мярката!

Никой не те е дрогирал, спокойно. Просто алкохолът понякога има такова забавено, но усилено действие. Пиеш, пиеш, не се усещаш... и в един момент удря брутално.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 287a15adfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Никоя дрога, приета еднократно, не би те държала 7-8 часа, камо ли пък както казва номер 1 - още 3-4 отгоре, не ставайте смешни! А ефектът на амфетамина въобще не е като описаното от авторката. По-скоро е екстази или МДМА, но и за това не съм сигурен, тъй като щеше да те пусне след известно време, иначе хората нямаше да си купуват по няколко "бонбона" за парти, ако ефектът беше толкова продължителен. Много е вероятно да е само от алкохола, просто в един момент рязко те е отрязал и после като не знаеш какво правиш и си продължила с шотовете, тотално те е размазал. Случва се поради различни причини, но най-вече ако преди това не си яла достатъчно или не си била отпочинала или наспала и дори от малко може да те отреже така рязко, или ако е бил некачествен. Все пак си направи тест, интересно ми е какво "са ти сипали"....

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d08c0f79f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Напила си се. Не зная друг наркотик, който да те държи в подобно състояние, освен алкохола. Просто психоактивните вещества имат определени ефекти, които се запомнят. Най- малкото щеше да си спомняш за няква еуфория. Освен естествено ако не си се натряскала прекалено преди да ги усетиш. И в двата случая алкохола е виновен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ce0b31c649
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Айде сега разбирачите, начело с Н4 - има много много наркотици, които държат дълго. Някои от тях са доста нови и в България почти не се срещат - с имена като 2C-B HCL, 2C-I, 4-HO-MET и подобни. Но ефектите им са други.

Метамфетаминът държи 12-24ч в зависимист от дозата, в бг е някаква рядкост, това пико дето продават е някакъв бълвоч. Не съм опитвал, но приятел от САЩ го беше изпитал на собствен гръб - 15 часа лудница.
LSD държи 8 ч, пробвах в Копенхаген.

Авторке права си, има такива хапчета, от които после не се помни нищо и правят човека тотално неадекватен и подчинен. Обикновено мъже ги сипват незабелязано в алкохола на някое момиче за да я из.... в тоалетната или друго място, после тя няма спомен и чиста работа. Нещо такова ти се е случило, надявам се без частта с....

Н4 няма такова действие алкохолът бре човек:) и аз съм се напивал 10 пъти безпаметно в живота си. А един познат едно време така се беше напил, че не можем да го събудим по никакъв начин, вдигаме му клепачите, светиме му в очите, студена вода в лицето - нищо не помага. Накрая 2ма човека го изнесохме до таксито. Но Авторката е била в съзнание и е вършила разни неща, чаткаш ли? Освен това щеше да повръща яко по някое време от толкова пиене...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9c8de37977
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз винаги си пия едно и също, не съм пила нищо по различно. Приятелката ми пи колкото мене. Искате да ми кажете, че от 100 уиски, 2 щота водка и един текила, после не си спомням как съм се прибрала ли?
Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 51704604a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Голям Разбирач и н. 6, но аз направих грешката да изям 1-2 мафина в Амстердам от ЛЕГАЛНО кофи шоп и ме държа 2 дни гадното чувство. Мой приятел се надруса с нещо в СОФИЯ и свърши в интензивното и 2 седмици във филм (нещо му прищрака, виждал е чудовища и някакви глупости) - психолози и едвам се оправи - сега не пие дори вино.
Това, което описваш иначе обездвижва и няма как да играеш на дансинга като Авторката и да си пиеш шотчета.
Просто се е натряскала като свиня, прибрали са я у дома приятелите и има някакъв блек аут от вечерта - случвало се е на повечето хора, алкохолът не прощава.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 98c09e2a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Като не можеш да плуваш не се събличай - са казали хората. Както казва първия коментар - пиенето не ти е понесло или самия алкохол е бил менте.. Аз преди година на свети Валентин така се бях отрязал, че не помня как съм се прибрал. Имахме банкет в една кръчма, освен пиенето което сервират там - бях си внесъл една бутилка евтино уиски. Една колежка (моя комшийка) ме хванала под ръка и ме повела да си ходим - а онзи таксиджията не ме пуснал да се кача и как съм се прибрал не знам - понеже дома ми е в другия край на града. Нямам идея как съм вървял по улиците, но не искам да си представям. Само съм благодарен, че съм стигнал благополучно без да ме блъсне кола или някой нещо да ми направи (окраде).. Повярвай ми - от тогава не съм опитал нищо по-силно от бира - и то не повече от чашка. Просто като пия, опитвам няколко глътки и вече ми втръсва и оставям. Едно шише бира 1л. седи в хладилника вече сигурно 2 седмици и не съм стигнал дори до половината...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4d74ef643b
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

10.   Пак добре, че някой не се е възползвал от това твое състояние.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ce0b31c649
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Н8, екстра е в Амстердам:), фев-март ще отида по покана на един пич Тоби(Tobias), с когото се запознахме на морето това лято и супер си допаднахме като хора. Magic Truffles, за които говориш, ги направиха незаконни от 1 или 2години ако не се лъжа. Пробвал съм гъби от нашенските, LSD, DMT, въобще си падам по по-психиделичното и от природата, а не комерс синтетики и лайна, особено с чистотата в бг - амфети, бело, пикота, идиотщини.
Май се бъркаш нещо за 2C-А до 2C-F, провери пак? :). Не съм ЛИЧНО запознат, споменах за многознайковците, да не си пишат наизуст че нямало дрога която държи от 8-10 часа нагоре.

Авторке, другото което ми хрумна и сега ми се вижда по-реалистично - алкохол менте. От ракии с повечко % метилов алкохол в най-тежки случаи се ослепява или умира. Ако си била в дискотека от по-малък град още по-вероятно. Барманите ако имат възможност и не им висят на главата постоянно мешат, разреждат, припечелват за своя сметка и лъжат шефа си. Тарикатлъци всякакви. Най-малкото зло е да разреждат с вода. И това в София е масова практика по заведенията, затова винаги се поръчва цяла неотворена бутилка водка, уиски, текила или каквото ще се пие от компанията.
Късмет и умната занапред:)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 61b532975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Темата е стара и едва ли ще получа отговор, но имам въпрос към авторката. Направи ли си тест за наркотични вещества, отчете ли нещо и ако е какво е то?
аз сега съм на 34г пия от 16 годишен напивал съм се до там да не мога да ходя 3 пъти веднъж спах в гора, два пъти във входа на блока просто защо бях твърде пиян да се прибера в гората дремнах 2-3 часа стана светло и се прибрах в къщата където се бяхме събрали един от приятелите ми беше спал в канавката до пътя същата вечер. Във входа на блока първия път ме носиха втория дремнах час два и се качих.
по принцип пия по над литър твърд алкохол и тогава започва да ми се допива :) Последните години си пия само домашна ракия която съм си сварил сам и водка по заведения.
Преди 3 седмици от кварталната кръчма където си нося естествено моята ракия отидох на дискотека и съм изпил 2 водки след да речем 700-800гр ракия ( по принцип пия над литър) след втората водка в дискотеката усетих, че нещо не е наред успях да си облека блузона и до там не помня как съм стигнал до блока и съм паднал до съседния вход. от 5 сутринта до 9 съседи, приятели и майка ми се опитват да ме вдигнат но съм с контузена ръка а съм 180кг чак като дойде бърза помощ и извадиха един брезент на който ме преместиха ме завлякоха във входа на блока и ми постлаха одеяло да си спя там няма как да ме носят.
През цялото време чувах и трудно говорех но хората видяха че разбирам но не мога да си движа тялото и крайниците усещах болката при опитите да ме вдигат по силно от обичайното което води до там, че не е от алкохола това отпускане на мускулите опитах се да повръщам излезе само бяла пяна.
99, 9% съм сигурен, че нещо ми беше сипано във водката защото в 15 часа се опитах да стана за да се кача до третия етаж само се подпрях на стената и се изпиках във входа и пак легнах. 15 мин по късно дойде приятел да ми помогне да се кача до третия етаж да не се изагам повече пред съседите. само се качих пак пиках легнах и спах 3 дена
Напивал съм се стотици пъти до там да ми е трудно да вървя но такова нещо не е било. Ако някой има идея какво са ми сложили да съм отпуснат като дроб, в съзнание без да виждам дори не можех да си отворя очите само чувах и усещах периода от момента в който усетих в дискотеката че нещо се случва до момента в който пак помня е някъде 30-40мин през този интервал са успели да ме качат в такси таксито ме оставило явно пред грешния вход и съм паднал после ме нмериха защото не можех да си координирам движенията за вдигна звънящия ми телефон както и не успях да набера номер просто не виждах, а не е като със старите телефони да набереш номер с клавиатурата.
Идеята ми ако някой чете тази тема и има идея какво вещество ми е дадено да сподели, а аз ще открия кой го е сложил почти съм сигурен, че е барманчето наркоман преди седмица в същата дискотека и друг човек е блокирал на масата от едно уиски, а преди година една позната от малко уиски и кола също до безпомощно състояние.
Надявам се някой по просветен във забранените вещества да помогне с информация и/или авторката която явно е била потърпевша от нещо подобно

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b238c8147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Внимавайте в "Червило"като ходите-заведението дискотека в София-там явно от години слагат нещо в питието на неподозиращи хора. Още през 1999 година някъде разказвал познат че са му сложили нещо в пиенето там щото не се напива принципно нито тогава е пил много и му станало лошо чак за бърза помощ. На една съквартирантка от блока де разказва хазяйката ми преди 4 години близо пак в "Червило" дето е до руската църква до Раковска дискотеката близо сещате се в София пак от малко пиене нещо тя не се напива скромно момиче е с компания била някой и сипал нещо в питието и викала бърза помощ. Не помнела на моменти никога не е била пияна така значи е от питието просто не използва наркотици. Викала бърза помощ много лошо и било и после н психолози е ходила и до днес в депресия. На други познати гаджета пак в "Червило" в СФ пращат познатия ни дето преди му е ставало гадно от питието така лошо в безпаметност та той им донесъл бирата и на двамата им станало гадно лошо в безпаметност и си мислели че е той познатия им но той отрича и явно е някой от персонала наркоман гад я сервитьор я барман-ямно се гаврят с хората така често там -товае наркоманско заведение дрога там казват е свърталище за дрога не ходете там или ако отидете не пийте нищо дори кафе -то има и кафе там през деня работи веднъж съм пила но през деня кафе или кола слава Богу нищо ми няма.
А да питам що не напишете в коя дискотека е станало това с вас дето са ви сложили нещо-ами пишете имена квартал град на заведението да се знае от хората -не питам вашите имена а на заведението щото да се избягват. Предното момче от поста-коя е дискотеката дето са ти сипали нещо-най-вероятно това е от персонала

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b238c8147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Кажете в кое заведение в коя дискотека ви сипаха тези неща в питието за да се пазят хората благодаря ви. Не че ходя активно вече стара съм по дискотеки но ако случайно вляза да знам.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 836d08db9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Нищо не ви слагат. Нарича се фалшив алкохол и е причината, да пия само вино от специализирани магазини ....

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6637a7b48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не знам дали си била дрогирана, но е цяло чудо, че не са се събрали няколко тъпанари и не са ти пръснали всички дупки и пак нямаше да помниш, но едва ли щеше да ти е приятно след това като разбереш. Опичай си акъла! Внимавай къде и с кого излизаш, пълно е с идиоти по тъпите дискотеки и само чакат да се разсееш за да ти сложат нещо в питието... а после кво правят с теб... дори ми е гадно да го пиша.
Имам позната, която имаше лошия късмет да й се случи такова нещо. Само че при нея беше много по-гадно, защото тя виждаше и осъзнаваше всичките тъпи изроди какво й правят един след друг, но не е могла да помръдне изобщо.... Плакала е по време на изнасилването й, защото само това е могла.... Момичета... просто внимавайте какво правите и с кого, защото утре може да сте на нейно място.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: acfab4205f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Сигурно са ти дали нещо. Но освен това имаш и голям проблем с езика - изобщо не можеш да поддържаш еднакво време на разказа. Постоянно смесваш изрази все едно помниш и не помниш, а явно всичко ти е преразказано.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b238c8147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Хора пишете плс названията на заведенията и дискотеките и прочие където са ви дрогирали или се съмнявате че са ви дрогирали било хора посетители или бармани за да не ходим там или да се знае къде ходят такива гадини ,за да се пазим . Защо не пишете имената няма да ви осъдят пишете да знаем а не само да пишете "едно заведение"-то то много дипломатичност сме на този хал пишете ги ето аз написах ,че в "Червило" може би някой барман редовно парви така щото са ми известни 3 случая на хора които не са били заедно и са се случили там заведението в центъра наСофия "Червило"наркоманското за техно музика знаете та тка подобно на разказа на момичето от публикацията тук е сатнало с двама мои познати през около 2007 година после на друг техен познат пак така там му е станало така от питие сипано от бармана и после на една непозната съседка наемателка чак през 2012 година са и сипали нещо там и разказах по-горе че не помнела а тя не пие явно нещо са и сипали и си правя извода щом често ес случва това там явно е от персонала някой там тоя дето сипва просто са му сипали някога на него и иска и на други да им е гадно не само на него.Аз там много исках да отида през 2000 година когато бях по-малка щото техното беше на мода повече и ходех на купони но не пиех не съм пушила дори марихуана просот танцувах като посетител де но не успях да отида в "Червило" щото съм от провинцията .Чак като одъртях и помъдрях и намразих техното щото е тъпо и ел музика вече живея в София но не ми се ходи по купони дискотеки и си кавам благодаря на Господ ,че е опазил една наивна смотанячка като мен да не я дрогират в "Червило "тъпите наркомански изверги. И не само там явно в софия това се е случвало по-често през годините такива инциденти с питиета отколкото в провинцията .

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5f22646c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Има едно синтетично вещество, химичното му наименование е гама-бутиролактон (ГБЛ). Ползва се като парти-дрога, в по-големи количества (няколко капки) води до пълна безпомощност, ползва се от разни изнасилвачи и пр. Най-лошото е, че се намира свободно в Инетрнет и не е в списъка със забранените вещества, продава се под формата на ограничен разтворител за бои и лакове.
С една дума - внимавай с дискотеките. Дано случилото се да е за урок.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3f6717a911
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Точно. В подкрепа на написаното от №22. В понеделник, 18 февруари, един колега се върна от кратка почивка в Банско. Показа ми около 20 минутно видео на смартфона си. Нощен бар. Една млада жена е на маса с двама мъже, наливат и непрекъснато концентрати, пие като смок. После танцува, сваля блузката си, после и сутиена. Една жена се опитва да я облече, не успява. Един от мъжете хваща пияната жена за краката, вдига я, и я носи, с главата надолу, навън. Слага я в снега! Вади от якето си шише и и дава да пие. След малко влизат вътре и тя продължава да танцува. Колегата ми казва, че същата мацка била редовна там и давала да я чукат в тоалетните.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1a7bf5264b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До номер 23,
къде е тая дискотека, че ми събудихте интереса?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b238c8147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Жал ми е за тази жена от дискотеката от Банско. Дано се вразуми и има повече самоуважение по-скоро. Много е тъжно да с гледа как унижават и се възползват от жена така. Не съм била там дано е жива и здрава и най-накрая намери своето спасение.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a21ff7602d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Кой подяволите меси 3-вида алкохол. Нали уж в много обекти дават и менте. Иначе за дрогата може с цел секс от серийни изнасилвачи. Гледах по документалка за спец. дроги за тази цел, май Руфилин се казваше?

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 55a1060aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Може и да са ти дали нещо. От алкохол едва ли има такива последствия. Според мен просто спри за някакъв период от време да ходиш по дискотеки и клубове. Имала си късмет, че си се прибрала цяла у дома. Могли са да те ч-ат момчета, да те запишат и да те пуснат в нета или пък да те изнудва с видео....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker