Наркотика на богатите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Наркотика на богатите
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 5301 пъти
Какъв е вашия опит с кокаина? Вреден ли е според вас, ако се използва умерено? Бих бил доволен, ако се включат в отговорите хора, които са изпитвали еуфорията от белия прах, и такива, които са били зависими от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6577f3abf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Що се занимаваш с глупости?
Какъвто и наркотик да вземеш, реалността ще те удари по-силно, а и продават бях хероин за кока, от което масово в Амстердам погинаха туристите.
Братовчедът на мъжа ми е на 65 г., богат и му е скука и шмърка този биклук може би половината си живот - физически го гледаш здрав, но нито може да води нормални разговори, нито да се съсредоточи, нито да е НОРМАЛЕН човек дори да не е шмъркал- май процесорът е отишъл.
Събираме се семейно понякога, но той е нетърпим. Каним го от съжаление, защото е самотен - нито приятели, нито жена освен задължителните "манекенки" за временна употреба, а и деца не може да има заради детска болсет.
Кокаинът е дрога за духовно бедните и самотни хора. Няма какво да спечелиш, а можеш да си ивредиш сивото вещество и да умреш като куче, ако ти пробутат боклук

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6ddcabd4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всякакви наркотици са гадна работа. Казвам ти като човек, опитал доста неща. Кокаин съм смъркала 2 пъти. Може да почувстваш изтръпване на венеца (предните резци). Но съм съгласна с номер 1, че сега най-вероятно ще попаднеш на херц - пагубно. За синтетиките да не говорим - мешана скара с какви ли не прахообразни медикаменти от аптеката.. Рискът е голям, защото не знаеш кое как би ти понесло.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0ea44ca579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз, като №1, съм на мнение, че това са много опасни играчки!
Наистина наркотиците и другите упойващи вечества могат да използват и за духовен напредък, но точно при тях границата в дозировката между лекарството и отровата е толкова тънка, че ако всичко не е в ръцете на някой много опитен шаман, обикновено конците се оплитат много жестоко.
Във всеки случай, в дългосрочен план и при безразборна употреба на никой не е донесло нищо добро.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cad2a8ec4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едни шамари? Или една яка тупалка по главата, та да забравиш за това и да не питаш повече!

Лошо е, не ти трябва да знаеш. Не съм употребявал бяло никога, но не искам и да употребявам. Да, временно е готино, но с все изминал път започва да се трупа и ти се връща петорно след време.

Влагай парите в правилна вкусна храна, режими и тренирай! С идиотщини не се занимавай и се научи, докато е време... после става късно!

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 086956e63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От автора : Спортувам всеки ден и ям супер здравословно, просто си позволявам по няколко магистралки, като съм на парти през 4-5 месеца, защото честно казано предпочитам на следващия ден да не се мъча с гаден афтър.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 340fc09af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Що не си в Тайланд, авторче, що не си там. За такива "няколко магистралки" автоматично получаваш супер здравословна затворническа храна, много удобен нар без дюшек, ежедневни тренировки с палки от надзирателите и една смъртна присъда за десерт. Жалко, че и тук не е така......

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2fc6dafa90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6: Виж какво, това че някой индивиди с малък процент IQ се самоунищожават не значи, че не са хора и смъртното наказание не е удачно решение дори и за най-голямото престъпление, спрямо себе си или някой друг!
Не съм вземал кока но имам мерак да опитам. За какво иначе живеем, ако не опитаме от всичко по малко? Вземал съм и пико (метаамфет), амфет и екстази но само съм опитвал от тях, не че се друсам всеки ден. Джойнт и хашиш си пафкам, не ми дреме те са си растения на майката природа. Опитай и сам ще прецениш, дали е добре или не. Много хора казват "Всеки казва, че само иска да опита но след това се оплита" - да но не е така, изобщо дори! В зависимост от това каква воля и психика имаш ако искаш да не вземаш, няма да го правиш! Всичко останало е пълна глупост. Зависимите хора са зависими, защото те го допускат, поради лошият им начин на живот. Тези бедни душици са толкова заслепени, че няма как да се върнат от бездната. Това е от мен... надявам се, че съм бил полезен. :)

Миранов 19

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6e4bcc0cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Имам и опит и наблюдения. Ако питаш дали е хубаво - да, на момента, но един момент няма цената на живота ти.Дали вреди - да, много. Просто нямаш идея колко много. Без да се усетиш , една сутрин ще отвориш очи и ще откриеш, че си болен, че нервите ти са разбити, че трудно се адаптираш към нормалното общество. Не се занимавай с глупости. Доста време се пазих, опитах за първи път на 28, но една година бях в "купона"....минаха няколко години от тогава, но още си сърбам попарата със здравето. Просто не си заслужава жертвата.Имай предвид, че кокаина е наркотик, към който се развива толерантност.Всеки следващ път ще имаш нужда от повече и така до кога ?! замисли се и не се занимавай с глупостите на измислени хора с изислен живот.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 086956e63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво значи една година си бил в купона? Колко често си го употребявал?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker