Вманиачен съм по нацизма и амфетите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Вманиачен съм по нацизма и амфетите
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4427 пъти
Здравейте, аз съм на 16 години и имам сериозен проблем. От 5-6 год. се привързах към нацистката идеология и започнах да чета страшно много по темата, да се интересувам и да се вманиачавам. Сега, когато се замисля преминах всички граници, смятам тази идеология за толкова вярна, че дори и да искам, не мога да и се противопоставя.
Имам предвид, че да разговарям и да не мразя даден индивид от друга раса (ром, турчин и т. н. ) за мен е крайно грешно. В моя отбор по джудо има цигани и с някой съм в горе-долу приятелски отношения, но аз смятам, че не е правилно това. Преди 2 год. открих амфетите и техния ефект, започнах често да се друсам, защото под въздействието на наркотика се агресирам страшно много и нацизма ми отравя мозъка. Ден след ден смъркам амфети и мразя, самонастройвам се колко са нисши другите раси пред бялата и това ме убива. но не мога да спра дори когато не съм надрусам мисля само за това. Един вид съм страшно обсебен, но не мога да се разделя от това. Амфетите още повече усложняват положението и не знам какво да правя. Знам че нацизма не е правилен, но съм като пристрастен. Това ме съсипва вече мразя всичко, мразя целия свят, мразя себе си, единствено Хитлер и т. н. ми е в главата. Наскоро си татуирах една нацистка мисъл на ръката и родителите ми щяха да ме изпращат на психолог. Нямам гадже не изпитвам любов към никой, само нацизъм и амфетамини не мисля за нищо друго и незнам какво да правя. Моля дайте ми съвет кое е правилно и кое не защото нямам представа на къде да продължа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: e7e5d2af2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А да си чувал нещо за трудови навици, някакви безвредни и нормални хобита? Нещо така да искаш да сътвориш в живота си освен омраза? Или за теб омразата си е достатъчно възвишена, защо да си хабиш енергия за нещо глупаво като учене, успех в живота, любов, гадже, четене? Викаш за какво са тези глезотии, друго си е да изхабиш цялата си енергия за омраза.

Честито! Ами че ти си готов изграден българин вече. Водещ фактор в живота ти са омразата, дрогата, необосновано високото самочувствие и успешно защитаваш световноата си репутация на нисш човек, лишен от всякаква духовност. Гордея се с такива сънародници като теб. Браво!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e32aa3447
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Идеологията на национал-социализма не е само убий евреина и заколи турчина, тя е далеч по сложна, но малката ти дрогирана глава няма никога да може да я разбере. Пък и радикалният национализъм всички знаем до какво води.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7ee4e70143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Mного шамари и един здрав пердах и ще се оправиш, жалко, че няма как да го прочете това баща ти, мисля, че ще ти се разрешат "проблемите" светкавично бързо....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f54927d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям всичко, без амфетите. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9429819c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти си си с единия крак в затвора. Там ромите ще те оправят бързо.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6a18db9c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря, за коментарите, но изглежда не ме разбрахте. Опитвам се да се откача от това също така имам занимания, тренирам също чета и съм добър ученик нямам проблеми с родителите си и не съм бил арестуван никога. Защо с единия крак в затвора? Искам да отбележа също, че за мен идеологията не се обосновава на физическо насилие. От автора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 76831d3fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Братле и аз съм турчин но не вярвам в религията и мразя всеки, който заради такива глупости създава конфликти. Такива като тебе предизвикват в мен такава ярост, че направо не знам... Гледай си живота, завърши си училището и се бори с живота а не с някой циганин, турчин, евреин или инджикитаец :)) И щом си събрал такава омраза и гняв в себе си, запиши се на фитнес и си изкарвай енергията (омразата) там! Понякога и аз се чувствам самотен и неразбран но никой не ми е виновен, и не търся вина в други човешки същества (подчертавам СЪЩЕСТВА, защото какъвто и откъдето и да си ти, най-напред ТИ СИ ЧОВЕК) а си изливам гнева тренирайки или тичайки :)) Успех!

М19

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2e9249ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   отивай на психиатър / психолог докле е рано

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4a61ba1712
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с 8 мога да добавя, че съжалявам Авотора - за мен той е нищо повече от ислямистите от ИС или крайно левите, които взривяват църкви, а най-вероятно и психично болен човек.
Нещо с психиката ти прищраква, Авторе, отивай както казва 8 във фитнеса или на психиятър - не си наред
Чела съм в оригинал „Моята борба“ от обща култура и по-голяма глупост няма.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f32465eae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Подкрепям н 8 нaпълно. Живея в стрaнa с... мaй от всички нaционaлности имa тук:). Имaм приятели от всички рaси. Хорa кaто мен, или aз кaто тях.
Преди около 4-5 год. пред очите ми бихa един, дето се помислил зaнaцист и той. " Мъжaгaтa " пребил чернокожa съученичкa, сaмо зaщото е с рaзличен цвят нa кожaтa. Можех дa се нaмеся, бяхме голямa компaния и можехме дa спрем товa, .. но не го нaпрaвихме. Никой не се ибaди в полиция. Нaчупи го мисля брaт нa момичето беше и го зaрязa кaто боклук нa земятa. Оновa същество цивреше и ни викaше дa му помогнем. Нито тогaвa, нито сегa могa дa си помисля зa него кaто зa човек. Някaкво стрaнно и опaсно същество, от което ЧОВЕЦИТЕ трябвa дa се пaзим, не ми го прaви по никaкъв нaчин рaвен, товa че е бял кaто мен. Имa и бялa aкулa, бялa мечкa и други бели опaсни животни.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 525062c2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И на мен винаги ми е било чудно как някои казват мюсюлманите това, евреите онова. Ами ти като мразиш всички и като отидеш и пребиеш някого без причина, само защото е циганин примерно, с какво си по-различен от един ислямист? И двамата сте водени от омраза, и двамата отказвате да погледне зад обвивката на човека и бързате да го съдите само по религията/произхода му. Ами ако въпросният циганин е един от малкото свестни и е учен като д-р чирков например? Какво излиза, че озлобяваме и малкото свестни цигани и после ревем защо не са интегрирани. Ами ако поне не дадем шанс на себе си да го опознаем и да видим това, което зад черната кожа, а директно бием и мразим, то как да очакваме да има поне малко свестни цигани?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 525062c2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Представи си примерно, че беше циганин. Никой не избира какъв да се роди, можеше и циганин да се родиш. После избираш да учиш, д се интегрираш, да работиш. Бориш се въпреки всички предразсъдъци и успяваш, доколкото ти е възможно. И изведнъж ида някакъв идиот, който те пребива, само защото си циганин и въобще не го е грижа през какво си минал, за да се имзъкнеш от гетото. Е как да имаш стимул да се интегрираш?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c4dc75a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е, Хитлер не е реализирал идеологията си. Евреите си направиха дори държава, турците си живеят по тяхната си идеология, а циганите стават все повече. Самия Хитлер е завършил със самоубийство...

Питаш "кое е правилно? " Идеологията на Хитлер и подобните му не е правилна. Насилието е признак на примитивизъм. Човек, който си служи с насилие, е на ниска степен на развитие.

За наркотиците - също не е правилно да търсиш удоволствие, щастие, утеха или каквото и да е, в тях.
Наркотикът разрушава всичко, а на практика не ти дава нищо...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0570710d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Честно казано и аз съм върла привърженичка на утопичните идеи на Хитлер. Но те работят само на хартия. Силно ти препоръчвам да изгледаш филма American History X. Там ще видиш до къде ще те отведе омразата. За амфетите нищо няма да ти кажа- предполагам че осъзнаваш колко кофти наркотик са. Най-добре е да се запишеш на още някакъв спорт където да хабиш енергията си. И спри амфетите главно, защото макар да не са най-големия проблем в темата ти, ще дойде ден когато няма да може да мръднеш от леглото без да се напудриш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7e154a6985
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Виж, антифашизмът не е нещо лошо, но не е и причина да се пишат лъжи в интернет. Откажи се! Никой няма да се повлияе и да си състави каквото и да е мнение за когото и да било... Освен към тийнейджърите, които и без това не вземат рационални решения. Може би и ти си такъв, просто привличаш вниманиие към проблема по грешен начин.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f58cdd1de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Гледай "American History X". Много поучителен филм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker