Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Моята история
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 4136 пъти
Здравейте аз съм момче на 21 години, искам да ви разкажа за мен. имам проблем с наркотиците от 2 години някъде, преди тях бях много добър борец тренирах много здраво и ходих на училище, може да се каже че само това правих дори когато не бях в залата аз си мислих как тренирам. Доста добре се развивах всички ми казваха че съм здрав с един видя вървиш но аз нямах самочувствието че съм такъв какъвто ме виждат взимал съм стероиди дори и в момента взимам. таа тука се започва в 12 клас започнах да пуша трева всеки ден започнаха проблеми с родителите ми, почнах да избягвам до сега компанията и се "сприятелих"с наркомани. Имах приятелка имах цели исках да изкарам книжка да работя военен имах сигурно мечти. Да ама марихуаната ми убиваше мотивацията, бях пробвал амфетамини но рядко и пиян та не съм им помнил действието но и дойде и денят в който ме запознаха с нея и как се случи незнам но аз се влюбих в нея. Мога на 100 %да кажа че наркотиците ми обърнаха живота напъълно в гадния буквален смисъл аз се превърнах от един пич така да се изкажа (харесват ме много момичетата понеже имам красиво лице)натрениран винаги бях усмихнат винаги съм бил като икона в имах много приятели и бях харесван може малко прехвалено да ви звучи но си е така, а тогава не съм го осъзнавал, таааа станах една мумия вечно надрусан отслабнах 30 килограма друсах постоянно без да знам и аз защо имах чувството че имам магия. От 95 кг машина аз станах 65 кг работих много в един завод и много рядко спях хората неможеха да ме познаят постоянно ме питаха дали съм болен какво ми е. Имам чувството че се провалих попаднах много всички знаеха за мен а и аз не се криех движих със най големите утрепки какъвто и аз бях самия. Спрях да тренирам веднага с наркотиците постоянно бях дрогиран мислих го за готино колко много друсам колко бонбони съм изял и как постоянно незнам закво става на въпрос, започнаха много лоши и гадни депрсеий сринах се от една надежда аз станах за смях. Сега се чувствам луд говоря си сам надъхвам се сам в странни филми навлизам. не съм имал сериозна приятелка от тогава а много искам да си имам по принцип не съм имал много приятелки макар че ме харесват и мога да ги имам заради комплекс че имам къс пенис. в момента изглеждам добре 80 кг съм тренирам пуша пия стероиди взимам друсам, дори и в момента съм дрогиран живея без грам добро мисля искам да спра завинаги с тея глупости искам да не друсам цигарите да откажа искам пак да си мисля трезво сега определено немисля дрънкам глупости нямам реален поглед на нещата някой ако ме разбира да се изкаже да даде своето мнение не е за мен този живот

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: efaf38cbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С тея наркотици май яко си си изпържил мозъка. Добрата новина е, че 2 годни не са чааак толкова много време и можеш да се вземеш в ръце. Не смятай че това ще стане изведнъж. Започни лека полека да спираш да вземаш и в крайна сметка ще се изчистиш. Ще изпаднеш вероятно в депресия, но хубавото при теб е че вероятно ще преоткриеш спорта отново. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fc888b2199
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я стига.. Младо момче си взимай се в ръце. Знам, че на думи е лесно да се каже, но стига да го искаш много, вярвам, че можеш да се промениш. То няма лошо всеки сам си решава, но все пак не ти ли беше по-добре хората да те наричат здрав, а не наркоман. Аз съм само едно момиче на 14 незнам нищо за живота, но помисли си с тези наркотици докаде си я докарал и дале е добре да продължаваш.. Ако спреш с наркотиците и пак се вземеш в ръце мисля, че нещата ще си дойдат на мястото- пак ще си намериш добри приятели, че може и някое момиче да харесаш... Е пожелавам ти успех. НЕ СИ САСИПВАЙ ЖИВОТА!!! Дано все пак прочетеш дрънканиците ми... Чао

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d3147c3181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ставаш за нищо вече, няма и да ставаш т'ва е положението провалил си се и не можеш да се подобриш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ba322ced99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направо не е за вярване!Номер 3,как реши,че се е провалил и че не може да се подобри???

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 42e49c7554
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Иди на психолог! Моля те

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ddbfb69f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле не ги слушай аз също минах по този път само че 4 години пушех, жулех, пиех разни хранителни добавки всякакви каквито се сетиш, пиех. Но реших че трябва да спря и спрях комбинацията между стероиди и амфетамин не е много добра. Кажи на родителите си колкото и да си голям само те ще те подкрепят и аз имах много приятели но никой не ме подкрепи а само ме подиграваха. Сещаш се какви са ми били приятелите. 2 3 месеца наистина ще бъдеш в много силна депресия спор няма аз дори не излизах от нас. Но недей да спираш цигарите заедно с другите работи защото ще бъдеш много нервен много. Аз се притеснявах за всичко и се изнервях. Ако имаш силна воля до 1 година ще си в супер форма и най хубавото ще си върнеш самочувствие. И по добре спри тия стероиди че няма да ти порастне пишката да не говорим за топките.. дано съм ти бил полезен ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 19 дни
hash: cbb28dc5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз имам подобна история и имам нужда да разкажа на някой а също и да помогна с това пона да ти е по леко. Почнах да пуша трева на 16г. на 18-19г. взимах екстази, пико и амфети. После почнах да пуша хероин а после и венозно. Майка ми ме хвана и ме заведе на психиатър - предписаха ми разни антидепресанти и упокоителни и терапия с психолог, помогна за малко но само толкова - по късно отново започнах да употребявам от всичко. Станах студент и там продължих, като внимавах да не взимам хероин - пико, амфети и трева редовно. Изперках по едно време, струваше ми се че ме преследват не можех да изляза от нас. Прекъснах обучението си и се прибрах при майка ми. Там продължих с ненорамлното си поведение чупиех разни неша вкъщи говорех несвързано дори не си спомням всичко и ме вкараха в психиатрична клиника за 2 месеца. След като излязох друсах малко по умерено но след година и полвина историята се повтори пак влязох в такова състояние и постъпих в клиника отново за 1 месец. След това продължих да пуша трева и амфети от време на време но внимавах повече. Съответно пиех и успокоителни вечер и антидепресанти и ходех на психолог веднъж месечно. Постепенно се зарибих да живея здравословно и сега вече дори цигари не пуша - единствено пия алкохол по малко и бира по често. Тази история се случи в продължение на около 10 г. така че горе главата, знай че можеш да се оправих каквото и да става.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 04b70422dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поста е стар, но все пак ще пиша. Приятелю, взимай се в ръце, ако трябва потърси медицинска помощ, докато е време. Ще ти кажа защо. Аз пия много алкохол и хапове та и пуша. За 6г станах развалина. Сега съм с психични отклонения, цироза на черния дроб, и енцефалопатия. Просто казано умирам бавно и мъчително. Искаш ли това да се случи на теб??? Не ми се вярва, така, че направи всичко възможно да я спеш тая гадост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker