lsd и депресия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

lsd и депресия?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 7981 пъти
Здравейте, момиче на 18 съм. Накратко, обичам да експериментирам с различни наркотици и често изпитвам необходимост да съм в състояние, в което да не знам какво се случва около мен и къде се намирам, някои хора може би ме разбират. Работата е там, че понякога дори от трева изпадам в паник атаки и стигам до мисли за самоубийство, може би до някаква степен дължащи се на факта, че страдам от клинична депресия от 5 години и имам social anxiety, с която ми е много трудно да се справя, освен ако не съм пияна или друсана. А тъй като лсд е много силен халюциноген, ме е страх да пробвам, защото се страхувам от лош трип и да не се окаже последното нещо, което правя в живота си. Моля, без излишна критика, отговорете ми просто на въпроса - много зле ли ще ми повлияе лсд на психиката, ако страдам от депресия и възможно ли е всъщност да ми помогне срещу нея (имало и такива случаи)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ce1d2aa791
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпо момиче,аз съм също момиче на 17 години и много си приличаме с тебе.Ако си от София да вземем да си станем приятелки викам аз.Иначе по темата ,напълно те разбирам.Аз имам хронична депресия от 10 години ,мразя хората ,обичам да съм сама,а когато съм сама се побърквам и започвам да мисля и аз като тебе за самоубийство.Пуша трева и понякога взимам бонбони ,за да избягам от реалността,и аз като теб искам да не знам къде се намирам,за да не мога да мисля за реалните си проблеми.Отностно състоянието в което си се чувствала,когато си пушила трева и защото явно е била друсана с нещо .За lsd мога да ти кажа,че трипа ще е сериозен ,ако хапчето е качествено, всичко ще ти бъде анимирано ,работата е там,че има хора на които нищо не им става смисъл минава ефекта и са ок,обаче при нас двете с тези депресии има висок процент шанс да вземем във филма и повече никога да не излезем,няма да правиш повече разлика,няма да я има реалността и това ще ти е кеф до време и после няма да е добре,затова по-добре пробвай гъби вместо lsd.Няма да е зле да ми напишеш отговор и да кажеш от къде си и дали има шанс да се запознаем въпреки правилата на сайта.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ccf5201255
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко което носиш у себе си ще го умножи по 1000 - и депресията, и еуфорията.
И въобще, мнението ми е, че с подобни средства НЕ ТРЯБВА да се злоупотребява, и въобще да не се ползват ако не си наясно какво всъщност правиш. Преди време Рей беше написал едно много добре есе за ЛСД, за псилоцибните гъби и като цяло за ентеогените.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2cc6825a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Моят съвет на опитал LSD няколко пъти е в никакъв случай да не го пробваш с оглед на състоянието и годините ти. Психеделичния ефект засилва възприятията ти, но също и увеличава силата на тревожещите те фактори, което в твоя случай може да бъде с много тежки последици.
Също предполагам пиеш силни антидепресанти за клиничното си състояние и в комбинация с триптамина в LSD може да доведе до крайни и в никакъв случай положителни състояния.

С една дума - Недей!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7c2fca4c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Чичко доктор - психиатър. Таблетчици. Никаква дрога. Никакъв алкохол. Весел и качествен живот.
Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5627ee2b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   ЛСД е дрога, която е пратила много хора в гроба.
Макар да не съм директен свидетел на масовата употреба на ЛСД през миналия век, мога да ти кажа че са малцина неговите приятели доживели 40 години. Или с други думи ЛСД не прощава и на най-добрите си приятели.
Хроничната депресия е тежко състояние и много хора посягат към самолечение. Възможностите са много- като се започне от алкохол и се свърши с тежките опиати. Въпросът е, че всички те, без изключение, водят да зависимост, която пък утежнява депресията. Това води до търсене на друга дрога, по-силна от първата. При това положение ппиемането на хапчета за депресия се обезмисля, защото дрогата е много по-силна от тях.
Докато не спреш да ползваш такива неща, никога не можеш да спреш тревожните симптоми.
И, за съжаление често, като стигнеш на дъното на депресията, идват ужасните мисли за самоубийство. Пази се много и търси помощ.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: eddca10766
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Разбирам, че ти е трудно заради депресията и факторите, които са ти я докарали, но зарежи наркотиците. Почти загубих приятелка заради това, че не искаше да намери друг начин да се справи с депресията си, освен с наркотици. После тя се оправя, но беше загубила години така и нямаш идея колко съжаляваше.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bc546a34c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Възмутен съм от някои глупости и дезинформация.
1 "ако хапчето е качествено" - на блотери(най-често), микроточки или капки е. Какви хапчета, кви 5 лева? Ама то така е от бг дилъри всичко могат да те накарат да повярваш. Няма лаборатория за синтез на LSD точно тук в България, в държави като Холандия, Дания, Англия, Германия и др се произвежда.

"шанс да вземем във филма и повече никога да не излезем... затова по-добре пробвай гъби вместо lsd" - първото са медийни измислици. А ако бяха вярни не виждам колко съществена щеше да е разликата с гъбите:)

5 "ЛСД е дрога, която е пратила много хора в гроба" - Не е токсичен за тялото, невъзможна е свръхдоза на практика. Има уикипедия ако аз не съм ти достоверен източник:)

Иначе на мен супер ми допадна, четири пъти в чужбина съм взимал и един път в БГ приятел холандец ми донесе. Повлия ми ползотворно, дойдоха ми нови идеи и поглед за нещата от живота, но съм в нормално психично здраве и в историята на семейството нямаме случаи.

При теб не знам... Защо мислиш толкова за лош трип? Блотерите най-често се напояват от 100 до 150 микрограма, което е средно силно и handable според мен. От 2 блотера по-често се получават лоши трипове.

Успех каквото решиш и ако решиш ПО НИКАКЪВ НАЧИН не взимай от българин тука. 95% е вероятността да те излъжат и да ти пробутат нещо друго. По-добре една екскурзия до централна/западна Европа или някой от там да ти изпрати до тук в обикновено пощенско писмо.

М30

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fb6dfad6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   ЛСД- то е много сериозен наркотик ! Лично аз след като взех и преживях лош трип , вече повече от година не мога да се отърся от депресивни състояния, които съм сигурна, че се появиха в следствие на употребата. Не казвам, че при всички е така, но при хора с по-крехка психика не е препоръчително да се пробва дори. Общо взето след ЛСД никой не е вече същия човек. Може последиците да са положителни или отрицателни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker