Наркоман с психични отклонения тероризира блока - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Наркоман с психични отклонения тероризира блока
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 4382 пъти
Здравейте, уважаеми читатели. Не знаех къде другаде да се обърна и реших да попитам анонимно в интернет, а приятели ми препоръчаха този сайт. В нашия блок на първи етаж живее едно момче на 19 години, което постоянно употребява наркотици и се държи неадекватно. Още като малък, той се развиваше по-бавно и аз посъветвах родителите му да се обърнат към професионалист, но те отвърнаха, че тяхното дете било напълно здраво и че аз не съм човекът, който трябва да им се меси в живота. Аз просто исках да помогна, учител по изобразително изкуство съм и това изисква да бъда и добър педагог, така че разбирам кога на дадено дете му има нещо. Преди 2-3 години, родителите му заминаха за Англия и го оставиха с баба му, която меко казано не може да се справи с него. Започна да пуши марихуана това момче, сега вече съм сигурен, че взима екстази и хероин.
Той плаши хората в блока. Седи на пейката до полунощ. Когато мине покрай някого, винаги изрича някаква глупост и дори налита на бой и посяга на хората. Постоянно като си върви, с извинение, повтаря: "Ку*ви, ку*ви, мили ку*ви" и нарича всеки човек така. Има малки деца, пенсионери и девойки в блока, които се плашат от това поведение, аз не мога да стоя безучастно. Няколко пъти съм сигнализирал в полицията и те винаги обещават, че ще направят нещо по въпроса, но нищо не правят всъщност и нищо не се променя! Чудя се защо хората с психични отклонения и наркозависимите са оставени на свобода, вместо да се вземат мерки. Такива хора могат да извършат големи престъпления и после пак да останат на свобода! Аз няма до оставя това така, защото се страхувам и за себе си, за семейството си и не знам какво да направя, за да предотвратя някои неща, които не е нужно да се случват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: f00b72c53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да направиш случая възможно най-публичен! Само тогава (евентуално) тъпите институции вземат някакви мерки... Също така трябва и съседите ти да вземат участие - колкото повече, толкова по-добре. Нека и те се обаждат всеки път като видят този да прави нещо. И то не в полицията ами май по-добре 112. Та този буквално може да убие някой!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7d84b8ef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кво си са завайкал ве хората са ти го казали да не се месиш в живота им учителю смешничак такъв

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4b351578d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Без молба и подписи, полицията няма да направи нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f0d2d19ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не го пребиеш? След като полицията знаят, че взема наркотици и има оплаквания от него, дори и да го смачкаш като хлебарка от бой, ще кажеш, че отново е бил предрусал с тежките си скапани наркотици и те е нападнал, а ти си го смачкал. Ще ти повярват без проблем, гарантирам ти. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2765d65099
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Като за начало - събирате се етажната собственост и по Закона за етажната собственост вземате решение да ги изгоните от блока. До колкото си спомням с решение на етажната собственост проблемният съкооператор може да бъде изгонен от блока за срок от 1 година. Вярно така не само момчето ще изгоните, но и бабата, но няма как - покрай сухото гори и мокрото.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9f9a6f661a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ама толкова е елементарно. Пребивате го всеки път, когато започне да ви тормози. Гарантирано, че колкото и да е тъп след петия-шестия як бой ще се осъзнае. Ако чакате на родната милиция да направи нещо, ще почакате още много-много.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 290c17b5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ако искаш да не си цапаш ръцете с такъв пропаднал тип, събирате по 5 лв, давате парите на двама циганина, те ще го оправят, после ще козирува на всеки пред блока. Такива само кютека ги оправя, но як пердах, да го запомни за дълго. Хайде успех. С кретенчета, само по кретенски. Полиция няма да ви помогне.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0781a2b2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе бате, много ми е чудно тоя като е надрусан с хероин или напушен, на какъв бой ще налита като е точно на един шамар живот тогава. Толкова ли нямате мъже в тоя блок да го поставят на място като почне да храни жените и децата им?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker