Kога? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Kога?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3018 пъти
Значи от 8ми клас бях започнал да пуша трева, след това започнах да тренирам фитнес и взимах азотни боостери, креатин, протеин, аминокиселини и други. Много пъти вечерно време като излизах с приятели като се напуша ми тръгваше кръв от носа и ме болеше главата но не спирах. Ходех редовно на дискотеки пиех алкохол пушех си всичко. И една вечер в 9ти клас мисля че беше опитах амфетамин хареса ми и започнах почти всяка седмица да си смъркам на дискотека да си пия, пуша и така до 12 клас. Добавките не ги спирах също много хора ми казваха че не е хубаво да ги комбинирам но аз го правех и не ми пукаше. Да но уви преди 6 7 месеца амфетамина започна да не ми влияе така хубаво и готино както преди, марихуаната ме депресираше а от добавките започна да ми се прецаква черния дроб и да се напивам много бързо. Реших че ако продължа така няма да изкарам много време и спрях всичко от раз. Значи от 3 месеца някъде вече не взимам нищо. Но след като спрях започнах да се страхувам от много неща. Не излизах, сънувах гадни сънища, преследваха ме колкото и смешно да звучи. По принцип живея сам но накрая започнаха много мисли в главата ми и казах на родителите си за всичко което съм правил през последните 4 години, защото когато се опитвах да говоря с някои приятел от "бандата" те ми се смееха и подиграваха. Започнах да ходя на училище но бях постоянно притеснен, нервен, не можех да се отпусна и мислех постоянно за някакви глупави неща. Така в продължение на 1 2 месеца. Започнах да тренирам и кикбокс от 1 седмица някъде но по време на тренировките усещам болки в черния дроб но за кратко. Сега разбирам колко е трудно всичко без всякакви добавки и наркотици. Но кога ще ми се оправи психиката напълно и кога ще спра да бъда нервен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3f9137273b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси специализирана помощ, защото миксовете, които си правил и гаврата с тялото ти може да бъде най-голата ти грешка в живота!

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 05f32860a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не си единствен! Много хора има като теб. Аз също минах през тези глупости спорт. Аз пък развих страхова невроза. Имай търпение. Във всеки случай не се занимавай повече с тия лайна. Между другото и приятелите ти се сещам какви са-същите каквито БЯХА и моите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker