Зависимост наречена Paystation - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Зависимост наречена Paystation
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 3629 пъти
На 22 съм и имам проблем... Имам Компютърна и Paystation зависимост немога да спра да играя и да цъкам на компа ако не е едното ще е другото живота ми става много затворен не ми се излиза приятелите ми вече не ме търсят приятелката ми казва че ако не спра ще ме остави но аз немога като легна в леглото си мисля утре ще направа това и това няма да играя на компа и като стана права си кафе сядам на компа и край цял ден на него... немога да спра като зомбиран съм искам да ходя на фитнес да излизам на вън не мога защото седна ли с 300 зора ставам. може да изглежда смешно но това е сериозен проблем. Не знам как да си го наложа в психиката да не го правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: c8bc906119
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   разкарай плейстейшъна - няма друг начин

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6b1d5ec594
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продай Playstation-а и си готов наполовина. Не е задължително, но така щеш, не щеш няма да играеш. С компютъра е по-трудно. Ще ти е гадно 2-3 седмици после все ще намериш друго занимание. Това не са наркотици все пак. Аз така спирах WoW-а. Сега и LoL-а спирам. Важно е да намериш с какво да се занимаваш през останалото ти свободно време. Ако няма какво да правиш пак за това ще мислиш. А аз Lol-ът сигурно вече поне 30-40 пъти го инсталирам/деинсталирам (основно заради някой клип, свързан с него я инсталирам и после се чудя защо си губя времето). Трябва изцяло да се изкорени проблема. Абсолютно всичко свързано с него, не само привидно т. е. освен игрите и страници, които посещаваш за игри, youtube канали за игри и т. н. които ти напомнят.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 16ecbb2fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здр, преминах през това и серозно ти казвам, по-добре спирай час по скоро защото това е чумата на нашетон време. Ужасно много вреди нанася продължителното стоене, хем в личен план (социялен, психически, което не е никак малко, а и Физичеки- проблеми с очите, кръвното, червата стомаха, нервите гръбмака... иии мноого други лично аз се справих с проблема като си продадох компютъра, но ако сам не решиш да живеел в реалния свят няма да стане, успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: f1da34d7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Раздела на сторията не е правилен

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a859cedc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Момиче, на 16г.
Това не е зависимост, а мързел. Това е състояние ,което се поражда през зимата , заради малкото "ендорфин" , намаляването на деня и ориентацията на тялото към неподвижност (пестене на възможно най-много енергия и мазнини за студените дни). През зимата се ограничават и дните със чести разходки извън дома, което кара мозъка да си търси друго занимание. По принцип всяко занимание омръзва , освен ако не ни изненадва с нещо интересно всеки път, също както правят интернета и видео игрите.
Волята ти е слаба, започни да е тренираш малко ,по малко. Например , вместо сутрин да пускаш компютъра, пусни си MP3 и слушай музика. След което излез за разходка (стреми се да стоиш на слънце , за да събереш повече "ендорфин" който е благоприятен за настроението на човек) Или излез с приятели, или излез да бягаш , или с приятелката ти.... има милион забавни начини по които можеш да си прекараш деня. Видео игрите и компютъра са за убиване на времето. Не си пропилявай така дните, ще съжеляваш после :)
"Не гони времето, накарай времето да гони теб"
Весел праник!

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1687be1ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си работа. Явно разполагаш с много време. На 22 години трябва да работиш, а не да те хранят вашите. Ако стане така, че да няма какво да ядеш. Тогава ще забравиш за "игричките".
Може да прозвучи грубо, но е истина. Мързел е твоя проблем, а не зависимост.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b7c63b7dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е до мързел, а си е направо зависимост. Аз съм във същото положение, от университет на работа, а от работа пред компа, изморен, скапан от работа това не е фактор задължително трябва да си взема дозата WOT. Ужас направо социалният ми живот е трагедия, а да не говорим че започнах да си харча заплатата за играта-премиум акаунти, абе кво ли не. Направо не знам как ще се откажем от тая зависимост, за приятелка въобще да не говорим от отдавна ме заряза, не за това че съм мързелив, а за това че предпочитам WOT пред нея. Ако някой знае рецепта за отказване на онлайн игрирте ще съм доволен да чуя каква е тя.
M23

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a859cedc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От коментар №5
Волята! Тренирайте си волята! Само тя ще помогне. Както хората по 300 килограма си правят план срещу своята зависимост (и работят само със воля!!! ) така и вие можете да се избавите от това. Например, стан?те сутрин и ви се прииска да поиграете. Спирате се и се опитвате да се отдръпнете от играта. Ако трябва не я гледайте. Колкото е възможно по-далече. Искам от вас да го пробвате за 3 дена. БЕЗ ИГРИ 3 ДНИ и вместо това да направете нещо свързано със физическото състояние. Побягайте и колкото и да мислите за игрите - НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ!!!! Волята му е майката, друго няма какво да ви излекува. Ако ще на психолог да ходите, пак ще ви трябва воля за да изпълнявате съветите му.... ще се радвам да изпълните 3-дневното предизвикателство и да чуя резултатите. :)

 
  ...
преди: 9 години, 24 дни
hash: b520c7edd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора

Мерси за коментарите доста се мотивирах!!
Относно негативният коментар, че съм безработен работя живея в Германия имам какво да ям и наште не ме издържат от доста време.. Относно коментара М23 братленце аз играх Wow доста време тогава положението беше по зле от това, но ме биха на едно PvP и набих 1 тупаник на монитора и спрях всичко..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker