Амфети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Амфети
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 6976 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17. Искам да споделя с вас нещо.
Петък вечер - отново дискотека, алкохол.., но този път ще пробвам и амфети. Да престраших се. Вече съм ги взела. Искам мнение от хора, които шмъркат или са шмъркали. Какво е първия път, казвали са ми, че първия път не е приятно. Пуша цигари, трева - рядко, пия твърд алкохол.
П.С. Не съм някоя пропаднала тийн. Имам висок успех в у-ще. Имам цели, които ще направя всичко възможно да ги постигна. Но искам да пробвам нещо ново.
Няма смисъл да пишете недей, не го прави, ще се пристрастиш. Вече съм го решила! Но искам мнение от хора, които за взимали. Да оточня - не мисля да взимам редовно и да се увличам с това.
Благодаря на всички предварително и много късмет им желая. :)~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 24d91442e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Няма да е това, на което се надяваш, според това, което чета.
Иначе весело изкарване

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9248c100f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   "Да оточня - не мисля да взимам редовно и да се увличам с това."

Всички започват така, но любопитството ще те кара да пробваш и това, и онова, и докато се усетиш, вече ще си на твърда дрога. Не си мисли, че се опитвам да те откажа. Не. Животът си е твой и правото да го съсипеш също е твое. Няма да си първата, нито последната.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 01cfabac0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   П.С. Не съм някоя пропаднала тийн.
------------------------
Спокойно, има време. На там си се запътила.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 40cdeded56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С това Да оточня - не мисля да взимам редовно и да се увличам с това." то не е някак си твое ре6ение зависи колко 6те ти хареса то ако бе6е толкова лесно ... няма6е да има толкова наркомани ти сама си ре6ава6 дали да го направи6 ама да зн тупо е няма смисал

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 735317b5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Давай друсай, друсай яко.Само се пази да не те надрусат няколко човека поред в тоалетната, че после ще пишеш:
-Бременна ли съм?

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: dc8a4ff1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаеш ли .. и аз тупам (не редовно, но го правя). Иначе погледнато от твоя гледна точка си е едно докосване със "забраненото", което мисля, че е неизбежно. И няма първи, втори .. десети път. Важна е нагласата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8c7adba1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей :) Ами аз пък съм 16 годишно момиче и също съм взимала преди. Шмърках от време на време (през 3,5.10 месеца зависи от повода) по принцип само по поводи е разбира се не на Коледа или Бъдни вечер, но на поредното купонче с приятели или някоя вечер, когато сме на диско. Не пия алкохол пуша от време на време когато се сетя а за Амфетките да яко е, не мога да отрека. Пробвала съм Амфети, Кока, Пико, Трева, Екстази. Моя съвет щом си си наумила и твърдиш, че няма да можем да те откажем, тогава си карай само на ани (амфети) и на козчета (трева) нищо повече. Повярвай ми не изпускаш кой знае какво - Не пробвай нищо друго ;) И искрено се надявам, че ще е само временно ;) Понеже и аз като теб си казвах само за малко да ми мине мерака и се гордея, че наистина ги спрях и не ми беше трудно просто си казах край и това беше надявам се и при теб да е така. Успех и не прекалявай това си е за теб и за бъдещето ти ;)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 71394051dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Знаеш ли какво стана с братовчед ми!!? До 16 годишен и той беше отличник. Реши да пробва и той като тебе, не спря, не спря, и пак не спря. Години наред пропадаше и ние всечке го гледахме, опитвахме се да му помогнем, но не ставаше, и не ставаше. Почна да краде, следователно и успеха му отиде на кино. Не завърши и 10 клас. Сега няма образование. Не завърши, а няколко години вуйчо ми и вуйна ми се опитваха да го вкарат в правия път, но не успяха. След това започна дори от родителите си да краде. Взимаше часовници, телефони, алкохол и ги продаваше. Ти живеят в къща на третия и четвъртия етаж, а баба ми и дядо ми, които са му и на него такива-на втория и първия. Започна да краде и от тях. Те вече не излизат дори до двора без да си заключат техните етажи. Много тежко стана. Баба ми ревеше, а той и взимаше парите. Аз тогава бях по-малка и не осъзнавях какво се случва и защо баба ми реве всеки път щом започне да говори за него. Това започна когато той беше на 16, а сега е на 22 към 23 отива. Работи като охранител на някакво банка. Представете си! Вече започва да се съвзема, само цигари пуши и не пие толкова, най-вече защото на работата не му дават и ако го видят веднага ще го изгонят. Много пъти са го гонили от работа (не сегашната), защото е отишал пиян. Вече се съвзема, наистина, но според мен той няма поле за реализация в тоя живот.

Не знам, ти прецени дали искаш да ги взимаш все още! Според мен няма нужда да започваш. Защото момиченцата на по 13-14 започват да носят полички два пръста под гъза и не им пука, нормално им се вижда. Кой знае какво ще им се вижда нормално след години ..

 
  ...
преди: 14 години, 27 дни
hash: 6850404925
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз взех 1 път. Иска ми се пак и там е проблема,а е било само 1 път. Помисли добре, може да не ти е за последен ... но може и да си със силна воля. И да вземеш какво? Я си пии по добре ! Или се напии отколкото да си усложняваш живота с това. НЕ знаеш как може да ти подейства.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 24 дни
hash: 1ff3392b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Бях на 13 години когато започнах да пуша цигари. 1 Година по късно вече пушехме джоинт по много пъти на денонощие! От 14 до 23 години бяха едни малки брзкрайни празници всяка вечер беше горзна вечер! На сутринта се запопчваше с бира редбул кола после джоинт и така докато можеш да деяниш! Непрестанно! През това време имах много проблеми, катастрофи скандали в нас (наще се караха биеха и т н ) учех више работех на 2 3 работи после завърших сега имам официална работа и 1 през почивните дни тоест няма такива! Скандалите продължаваха и продулжаваха безкрайни проблеми и работа! Няма как нямах сили и бях пробвал амфетки взех си и пак и пак и сега вече съм на 25 и за тези 2 години пропаднах толкова много! Псле Пико, Кока, Екс, всички видове треви , хашип , пико на фолио, и последно хероин (пушене) сега искам да спра а немога живота ти става само едно работа за да си купиш поредната доза дрога! Приятелката вече не ми вярва бях на ръба едвам ме спасиха! Имам психиатър личен вече , от хилядите линий бъбреците са ми на кино черния дроб също а белия е черен! Внимавай какво правиш лесно се слиза но вече 3 месец се бора поне само джоинт и бири да остане! И само спане оправя нещата спя 2 3 вечери обаждат ми се и се започва безкрайно шмъркане и после викаш си нее нетрябва и пак така и пак така. Всички твой приятели ще те оставят ще се огледаш след време и ще има само наркомани около теб ще те гледат с погнуса ще ти е тежко, депреси и хиляди тъпотий.Ваще ще разберат и неискаш да видиш как изглежда тази гледка! Внимавай тежка е царската корона..... помисли дали можеш а я носиш и ако ще танжуваш на песента на дявола си длъжна да я чуеш цялата няма как иначе това е ........

 
  ...

...
преди: 14 години, 19 дни
hash: 31ce48e3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм авторката.
Благодаря първо за всички мнения!
Прави сте наистина. Усещам как отивам бавно на долу. От тогава 3 пъти съм взимала. Купона става на 6. На следващия ден си задавм въпроса защо?! Последно взимах преди 2 вечери. Бяхме в тоалетната на едно заведение с мойта "приятелка". Докато тя правеше линиити ме попита защо го правя? Замислих се и не намерих отговор. Но го направих пак. Мамка му харесва ми, но не искам да взимам. Не искам да пропадам. Знам, че трябва да спра. Знам, че мога! Ще го направя не заради някой друг, а заради себе си. Имам мечти и искам да ги реализирам. Искам да уча. Искам да си уредя живота.
След всеки следващ път си виках за последно. Да се надявам, че наистина беше запоследно!!
Моля Ви не ме съдете. Знам, че това което правя е много грешно, осъзнавам го. И наистина искам да спра и ще го направя! :)
За тези, които си мислят, че от първия път е нищо - грешите. И аз мислех така. Просто не го правете. ;)

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: 9a3570b79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Браво на Авторката :) {}

 
  ... горе^
преди: 14 години, 18 дни
hash: 9a3570b79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 11 .. преразказа факания ми живот мамка му :) ... само ,че да знаиш ,че пропаданката почва с първото масе още !

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: d9d1cbb9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тревата няма нищо общо с тия неща.От тревата не се пропада,към тревата няма пристрастяване(всъщност има но е в много лека форма,и преди всичко психологическо),проблема на тревата е,че те вкарва в една среда,в един кръг от хора,които най-вероятно взимат и други наркотици.Казва ти го човек който има много личен опит с наркотиците,за съжаление(5 години на хероин,венозно)От 5 години съм чист,единственото което си позволявам е да запаля един джойнт,но и това е много рядко,на 2-3 месеца веднъж,и разбира се отвреме-навреме си пийвам по някоя чашка.Успях да се оттърва само защото имам прекрасни родители,които ипотекираха апартамента си,за да могат да платят една психотерапия от една година при най-добрия специалист в България.Наистина помогна,за което съм благодарен много,и на доктора,и разбира се на родителите си.До ден дешен помня нещо което ми каза по време на една от терапевтичните ни срещи
Първия път е опитване,на втория път вратата се отваря и ти поемаш към ада...
НЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ,МОЕТО МОМИЧЕ,НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА,ЗНАМ ЧЕ ТИ ЩЕ УСПЕЕШ,САМО ИМАЙ ВОЛЯ,И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД
и най-важното
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙ ПО ДУМИТЕ НА ПРИЯТЕЛИ,НИТО ЕДИН НАРКОМАН,НИКОГА,ЗА НИЩО НА СВЕТА,НЕ ПРИЗНАВА ЧЕ Е НАРКОМАН,И НИТО ЕДИН НАРКОМАН НЕ ИСКА ДА Е САМ В ПРОПАДАНЕТО СИ,И ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАВЛЕЧЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СЪС СЕБЕ СИ НАДОЛУ,ЗАЩОТО ТАКА Е СПОКОЕН ЧЕ НЕ ПРОПАДА САМ

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: d9d1cbb9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Тревата няма нищо общо с тия неща.От тревата не се пропада,към тревата няма пристрастяване(всъщност има но е в много лека форма,и преди всичко психологическо),проблема на тревата е,че те вкарва в една среда,в един кръг от хора,които най-вероятно взимат и други наркотици.Казва ти го човек който има много личен опит с наркотиците,за съжаление(5 години на хероин,венозно)От 5 години съм чист,единственото което си позволявам е да запаля един джойнт,но и това е много рядко,на 2-3 месеца веднъж,и разбира се отвреме-навреме си пийвам по някоя чашка.Успях да се оттърва само защото имам прекрасни родители,които ипотекираха апартамента си,за да могат да платят една психотерапия от една година при най-добрия специалист в България.Наистина помогна,за което съм благодарен много,и на доктора,и разбира се на родителите си.До ден дешен помня нещо което ми каза по време на една от терапевтичните ни срещи

Първия път е опитване,на втория път вратата се отваря и ти поемаш към ада...
Така че,помисли си добре,непозната приятелко,и недей повече да посягаш към това илюзорно щастие...
Искам само да добавя нещо за ефекта които имат амфетите върху мозъка ти(който е в пълно развитие в твоята възраст,и е много важно да си го пазиш,защото както знаеш е един и е за цял живот)
Образно казано е като да си извадиш мозъка от черепа и да го потопиш в тиган с цвъртящо олио.Горе-долу същия брои мозъчни клетки умират,когато шмръкнеш една линийка,само една.Да мозъка се състои от многоооооооо клетки,ще ти кажат някои "приятели".Вярно е,но също така е вярно,че това са единствените клетки в човешкото тяло които не се възстановяват.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6332961f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мили деца, в момента племеникът ми е в болница от същите проблеми. Борим се за живота му....след поява на халюцинации опитал да се самоубие но не е успял. не се знае дали ще проходи и дали въобще ще оживее -а е само на 30 години... Преди да посегнете към това илюзорно щастие помислете че и вие сте се запътили натам и то неминуемо... Послушайте номер 16 - явно той е минал през този ад...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a8cd49de73
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ще го напиша и тук, спрете ги тези амфети !
Живеем в 21 век, вече има техни легални и растителни заместители, пак под формата на хапчета !
Влезте в http://store.getpartypills.com и си харесайте нещо, аз препоръчвам TNT, излиза ми 4 лв парчето, а по дискотеките и секс-шоповете го продават за 10лв едното хапче (чист обир).
Напълно легално и безвредно, досега не ме е боляло глава и не съм повръщал.
Пристига за 3 дни.

Купете си нещо свястно, стига от разни мангали по улиците които продават какви ли не буклуци !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9230c40717
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Бивши наркомани няма.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bb2740e89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   20 го каза много хубаво... аз преди 2 вечери пробвах амфети ем чесно да си кажа изобщо ама изобщо не ми хареса защото винаги съм си знаела че наркотиците не са за мен, но въпреки че беше само за опит сега се чувствам супер виновно имам чувството че съм предала себе си и близките си, макар да знам че повече няма да го направя... Затова недей и ти нищо няма да спечелиш само ще изгубиш ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82090e819a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Гледай Requiem For A Dream, ако не си. Мнението ти дори само за една пробване, ще ти се промени... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker