Отвращение от бира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Отвращение от бира
преди: 9 години, 8 дни, прочетена 3165 пъти
Здравейте,
аз съм жена на 32 години. За предисловие ще кажа, че обичам да си пийвам - нямам предвид до насиране /с извинение/ и оливане, но някъде от 20-22 годишна възраст, придобих навик да пия алкохол. Не смятам, че съм алкохолизирана, не пия всеки ден, понякога се случва да не пия със седмици, но когато съм в настроение, с компания - обичам да си наливам по нещичко. Напоследък, обаче забелязвам, че страшно съм се отвратила от бирата. Преди обичах да пия бира, особено в летните жеги, на плажа - обожавах да надигам потна халба, обаче сега ми прави впечатление, че само от миризмата на бира, започва да ми се гади.
Не съм бременна, както вероятно ще си помисли някой. Не съм променяла нищо в начина си на живот. Просто в събота вечер, решихме да излезем на бира и картофки, а се оказа, че аз не мога да преглътна бирата... Някакви идеи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 дни
hash: f06943a7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И какъв е проблема ти? Не ти се пие бира.
Ако искаш да пиеш бира, мини на хубава белгийска бира и забрави за отровите, правени в България. Макар и хубавата бира да се намира трудно, все пак я има.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 9814cd8f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Качеството на повечето българска бира се влошава през летните месеци, първо заради увеличеното потребление - за да смогнат с поръчките претупват производствения процес, и второ - по складовете за дистрибуция на едро бирата седи с дни на открито под слънцето, което оказва пагубно влиание върху вкусовите й качества.
Аз минавам или на по скъпа бира или на други питиета - коктейли с джин или вермут. Много е освежаващо ако не се прекалява с количеството де :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: c7fc7f707b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Консервантите придават гаден дъх ако не е съхранявана на студено. Лятото бирата трудно я съхраняват да остане свежа, работил съм в хранителен магазин. Държахме бирата в касите от доставката на дневна температура преди да ги редим за клиентите - хладилните камери бяха заети с какво ли не. Кофти за клиентите, но нямаше място.
На заведение ако и наливната и живата не те кефи - пийвай мастика/узо, джин, коктейлчета, и ракия със салатка даже върви. Дори на жегата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 дни
hash: 485d400b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   То вече и бирата не е бира - спирт, сода, карамел за оцветител (в най-добрия случай), консерванти и ароматизатори... и евентуално "може да съдържа следи от бира". Не се притеснявай че тялото ти е отказало да поеме някакъв боклук.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 146a051bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   В България не правят хубава бира. Не мога да я анализирам и да посоча защо точно, но е много силна и отрязва, подувам се от нея. Все едно пия разреден твърд алкохол. Пил съм бири в Чехия, в други страни - е, няма нищо общо. Особено в Чехия, хем е хубава, хем е близка до нашите цени. В София отвориха наскоро един бар само за бира и продават английска, много хубава, но е скъпо.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 146a051bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха, нещо подобно усещам и аз. Вече не ми се пие бира. Пия повече вино, уиски, ликьор. Не всеки ден, разбира се, но предпочитам други алкохоли. Понякога и бира, но много рядко. Вече вкуса й не ми харесва. Да не кажа силна дума, но ми прилича, с извинение, на пик*я. Дори бях пуснал подобна тема тази година, но не ми я публикуваха.

Да ти кажа, на 29 съм, ако има значение. Мисля, че с възрастта и опита човек развива вкуса си, усеща кое му е комфортно. А може да се стига и до известно пренасищане. Имам наблюдения, че понякога с месеци не съм пил Кока-Кола, а след това почти всеки ден.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker