Как да разбера със сигурност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Как да разбера със сигурност?
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 14021 пъти
Здравейте, аз съм жена на 27 години. Пиша тук, защото се чувствам много объркана и ще обясня защо. Преди 6 месеца се запознах с много приятен мъж и скоро след това започнахме връзка. Бях много щастлива, защото до сега съм попадала все на несериозни и недорасли мъже, които само са ме наранявали. Този мъж ми достави много радост, показа ми, колко красива и интересна може да е една връзка. Винаги ми е правило впечатление, че е спонтанен, ентусиазиран, действен, просто не може да стои на едно място - винаги прави нещо, шегува се, спрята някоя шега в компанията. Мисля си, че е такъв по натура, но напоследък започнаха да ме обземат съмнения. Първото беше, когато го посетих в жилището му - доста време се срещахме в моето, защото ми е по-комфортно. В един момент /съвсем естествено/ ми се наложи да посетя тоалетната - имаше огромно огледало над умивалника и аз реших да си попрегледам вида. Видях оставено на шкафчето малко огледалце и го взех, за да видя, как ми е косата отзад. Когато го оставих, видях, че по пръстите ми е полепнал някакъв бял прах. Взех отново огледалцето и го огледах, наистина по него имаше остатъци от някакъв прах, но в първия момент не реагирах. Часове по-късно, някак ми изплува, че обикновено такива гладки повърхности се използват за разпределянето на линиите за смъркане на кокаин. Стана ми много неприятно, проверих в нета и се оказа, че наистина състоянието на превъзбуденост е типично за хората, които употребяват кокаин...това беше преди две седмици. От тогава не смея да погледна този мъж в очите, колкото и да ми е приятно с него, винаги нещо ме "гризе" - не знам, какво да предприема, не знам как да съм сигурна... Не мога да го попитам, а и ме е страх от отговора. Не знам, какво бех предприела, ако се окаже, че наистина е пристрастен. Бих искала да попитам по-осведомените, дали има някакъв надежден начин да се разбере, освен разбира се тестовете?
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 54d3ffd24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам какво да те посаветвам защото не сам попадала в такива ситуации.От един полепнал прах неможеш да си сигурна че е пристасен.Може да е от нещо друго но моя савет е да започнеш по често да му ходиш на гости само така ще разбереш,защото ако има нещо то все ще излезе на яве.В живота се случват и такива нещта дори и да има проблем винаги може да се намери решение.Важното е любовта да е силна.Успех

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 870c458d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо да взимаш проби, да изследваш и т.н, защо не го попиташ направо, кажи му какво си видяла и какво мислиш, може да не е това. Ако е така, може и да те излъже, но го наблюдавай, не спирайте да се виждате.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8a7d310911
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Зависимите са много чуствителни, когато някой подхване тема за зависимистта им. Ако е зависим и го попиташ директно, вероятно ще отрече. Но, ако започне да те избягва след това, значи, че не си се излъгала.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a13a94a32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Значи може и да не е кокаин, все пак той е скъпа дрога (~120 лева грама), може да е амфетамин, пико ...

Можеш да разбереш общо взето по 2 начина - или психологически, или да изследваш материала.

Попринцип хората на стимуланти са по-раздразнителни, а и стимулантите разширяват зениците.Може и да те излъже естествено :)
И не си мислете, че като взема кокаин или амфетамин и е вече 100% някъв изпаднал наркоман !
Може а и най-вероятно взема от време на време за кеф.

Втория начин :

Реагент на Marquis:

Приготвяне - към 1 част формалдехид се добавят внимателно 9 части концентрирана сярна киселина.Естествено реагента трябва да се използва с ПОВИШЕНО внимание ! Някой добавят и метанол за да забавят оцветяването.
И двата реактива е добре да се вземат от лабораторен магазин, понеже опити със сярна киселина от акумулатори и формалин(40% формалдехид+металон във вода), взет от аптеки или болници, няма да доведат до желания резултат.Реагента с времето си губи свойствата, препоръчително е да е "пресен".

Използване - към малко количество изследван материал (примерно колкото върха на кибритена клечка) се капват няколко капки реагент.Следи се за оцветяването :
-много тъмно лилаво към черно -> МДМА
-розово към лилаво в рамките на 10 секунди -> опиати (хероин, кодеин, морфин)
-ярко оранжево - амфетамин или пико
-къвраво червено - ацетилсалицилова киселина (аспирин) :Д


Също така - Тестване на алкохолен разтвор на заподозрения кокаин с Кобалтов тиоцианат - показва наличие на кокаин.(синьо оцветяване)За съжаление обаче реагента излиза по-скъпичко и затова се препоръчва един метод от закоравялите наркомани - потъркваш малко от прахчето в небцето си и ако усетите изтръпване, значи е кокаин.


Сега естествено едва ли ще се занимаваш с реагенти и химикали обаче ей така за информация.


=ALh1M1ka=

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1ef7e99bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Много интересна информация, ALh1M1ka :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker